Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9200 Riseman - czy to już koniec?

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy za pare lat beda jeszcze dostepne akumulatorki do ryskow :) a co bedzie dla niego lepsze, parapet i ladowanie non stop czy zamkniecie w pudelju i wyjecue go za np rok dwa ?

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że ten akumulatorek powinien dożyć tak max 10lat, a później z wymianą raczej nie powinno być problemu.

Lepiej jak go bedziesz trzymał na parapecie, albo chociaż w jakimś pokoju mocno nasłonecznionym za dnia.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba w każdym G z solarem siedzą te same akumulatorki, Panasonic CTL1616 więc zdobycie takowego w razie czego nie powinno być problemem  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jak za pare lat synek by go dostal to bedzie mial perelke na reku :)

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiadomo czy mu się za te parę lat spodoba ten zegarek, wiec może nie warto go oszczędzać ;-) najwyżej kupisz mu nowy pasek i bezel i będzie jak nowy ;-)

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy Twoj Rysiek na bazarku nie wisi? To po problemie z aku:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wisi, ale sie zastanawiam czy ma dalej wisieć :) stad moje pytania

O i T 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest praktycznie nowka sztuka to ja bym go nie oddał:) niech se lezy jesc nie woła a jak na razie juz go nie robia,ale oczywiscie to moje zdanie...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Was zakładał oliwkowy bezel do wersji gw-9200-1er? Zastanawiam się czy nie będzie się gryzł z czerwonym kółkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam, bo waham się czy nie zamówić oliwkowego. Wrzuć koniecznie jeśli go kupisz i założysz. Jeśli nie oliwkowy to sprawię sobie na wakacje czerwony. Czerwony jest matowy czy bardziej błyszczący?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam sznowno grono posiadaczy Ryśka:) Niedawno sam zakupiłem Risemana z numerem 333C. Może miałby ktoś ochotę na wersję na trzydziestolecie?  ca38a01e9b022c2cm.jpg

Moge taki w niezłych pieniądzach załatwić :) Nie widziałem jeszcze w PL tego modelu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mozna wiedziec ile trza dac za limitka takiego? Chociaz negatywy mi nie leza tak z ciekawosci dla potomnosci pytam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spooro więcej niż za zwykłego Risemana. Jutro/Pon napiszę. Z tego co pamiętam to ponad 1K PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gw-9230 był w polskiej dystrybucji, w dużo niższej cenie niż te spotykane teraz np na ebayu.

A sam zegarek wygląda zabójczo jest tak ładny, że można przymknąć oko na ledwo dającą się odczytać godzinę .

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam sznowno grono posiadaczy Ryśka:) Niedawno sam zakupiłem Risemana z numerem 333C. Może miałby ktoś ochotę na wersję na trzydziestolecie?  ca38a01e9b022c2cm.jpg

Moge taki w niezłych pieniądzach załatwić :) Nie widziałem jeszcze w PL tego modelu...

No w PL były sprzedawane za 800-900 pln. Sam nabyłem jakiś rok temu takiego w tych pieniądzach - normalnie w naszej rodzimej dystrybucji ;)

A tak fajny tylko jednak negatyw mało praktyczny...

Time is tickin away, youve gotta - live your life - day by day

happy or sad, good or bad, life is too short youve gotta - keep your head

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już negatyw 9200 to bym wolał wersję Smoke in grey

gw9200gyj1jf.jpg?_ex=60x60

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby nie bylo-201D268C

885c0cdbba99.jpg

I jeszcze takie wypociny;)

224076ec8c9e.jpg

6dab25af5d73.jpg

niestety robione starym kapciem :):rolleyes:

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia robione na ostrym wietrze więc jakość na tym utraciła:( Kto wie gdzie zostały zrobione:)?

e407c3bb5b2a0066m.jpg

be01b3845f4766dam.jpg

Edytowane przez raceready

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak:) dokładnie radar Duga-3. Jakoś tak wpadłem na pomysł zrobienia zdjęcia...niestety za późno zorientowałem się z barometrem i wysokości nie uwieczniłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi