Gio 2583 #26 Napisano 13 Kwietnia 2014 Świetnie świecisz te zdjęcia. Używasz jakiegoś softboxa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #27 Napisano 13 Kwietnia 2014 ładnemu we wszystkim ładnie:) świetne fotki Filip 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #28 Napisano 13 Kwietnia 2014 Nie, lampa w sufit i to wszystko. Drugie trochę nieostre i zblurowane, ale zostawiłem. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simba 0 #29 Napisano 18 Kwietnia 2014 Jak dka mnie definicja prawdziwego pilota... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #30 Napisano 19 Kwietnia 2014 To prawda, fajny surowy mode i marka związana z lotnictwem. Mam go dziś na ręku :-) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #31 Napisano 19 Kwietnia 2014 Filip, Pierwszy i trzeci wyglądają najlepiej. Krokodyl do takiego zegarka to moim zdaniem zabieg marketingowy mający poszerzyć grono użytkowników o garniturowców. ( tak to robi IWC ) .Jeśli zegarek wzorem i rozmiarem nawiązuje do b-uhra to moim zdaniem słabo pasuje. Ale jeśli jest mniejszy ( oficerski ? ) to...Ja się na to złapałem ; ) ale żeby zmniejszyć dysonans noszę gada z nitami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekebi 0 #32 Napisano 24 Listopada 2014 Zegarek zmienił właściciela 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24837 #33 Napisano 24 Listopada 2014 Gratulacje :-) widzę, ze kolega w temacie lotnictwa? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7273 #34 Napisano 25 Listopada 2014 Zegarek zmienił właściciela ładny FORTIS pomimo, że model podstawowy... 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach