zasadas 5084 #276 Napisano 14 Lipca 2014 . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #277 Napisano 14 Lipca 2014 @gniewko Gąski powiadasz, widziałeś?Na pewno, było by co poskubać! Niedzielą, to rewiaaczkolwiek na chleb nie dają się łapać. Już myślałem,że na pałacowym tarasieporównasz czasze słonecznymdyszlem? Czyżby sikorekczasu nie trzymał,by porównać??? Piotrek,pic na wodę fotomontaż, przecież urlopujeszi łba mogę dać se urwać,że z "oceanem" dokurortów nie jeździsz. Staszek,ten Twój "sportiwny",to perełka! Ja odziedziczyłem,wraz z długami pryszczatych i zamulonychodczepieńców! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #278 Napisano 15 Lipca 2014 . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr23_24 0 #279 Napisano 15 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #280 Napisano 15 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mw75 36 #281 Napisano 15 Lipca 2014 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #282 Napisano 16 Lipca 2014 Fajna 30 i cyma:) 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #283 Napisano 19 Lipca 2014 Coś ciekawego w TV..? 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #284 Napisano 19 Lipca 2014 Coś ciekawego w TV..? -Return of the Jedi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #285 Napisano 19 Lipca 2014 Coś ciekawego w TV..? "Nowa nadzieja" część lv,1977 rok. ...powrót Jedi to 1983rok...:-) :-) :-) A zegar Piotr który rocznik?:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #286 Napisano 19 Lipca 2014 Gratulacje. Pomimo solidnych gabarytów i masywnego wyglądu, niebieskie elementy dodają zegarkowi lekkości, delikatności i całość świetnie się komponuje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #287 Napisano 20 Lipca 2014 Dziekuje , ale kawał klocka jednak jest 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #288 Napisano 20 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
icekbengurion 0 #289 Napisano 25 Lipca 2014 <3 Omega nie rozstaję się z nią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #290 Napisano 26 Lipca 2014 Bardzo ładna. Złota czy pozłacana? Może trochę przetrzeć kopertę? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #291 Napisano 26 Lipca 2014 Bardzo ładna. Złota czy pozłacana? Może trochę przetrzeć kopertę?Pasek też bym zmienił na mniej błyszczący -bo zegarek fajny.Koronka wymieniana ? bo coś za ostro wygląda.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #292 Napisano 27 Lipca 2014 Bardzo ładna Omega. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #293 Napisano 28 Lipca 2014 Bardzo ładna Omega.podobna do tatusia tylko trochę ładniejsza. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #294 Napisano 28 Lipca 2014 Lec.....moje IQ nie daje rady..... : D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #295 Napisano 28 Lipca 2014 (edytowane) W nawiązaniu do pisma przewodniegoo sygnaturze:OmegaDeVille z dnia 27 Lipca 2014r "NAPISAŁ"Cytuję: "Bardzo ładna Omega" Mając na uwadze zawartość merytoryczną powyższego i splotu okoliczności związanychz doborem nazw oraz faktu, iż referent "wystawca" pismajest raczej w wieku późno podtatusiałego. W swych nie wątpliwie karkołomnych rozważaniach,należało mi więc przyjąć, biorąc pod uwagęewentualnie zachodzący stopień domniemanegow tym przypadku pokrewieństwa, że jest nie malbezpośredni choć nie poparty badaniami DNA. Jednakowoż w rozważaniu przyjęto za pewnik tą okoliczność co poskutkowało wyciągnięciemjedynego z możliwych wniosku,iż ta "Bardzo ładna Omega"jest jak widać rzeczywiście ładną! Powszechnym jednak wiadomo,że w zachodzących nie wątpliwiekonotowaniach rodzinnych, żeńska populacja jest zawsze,lub prawie, ładniejsza odojców. Co też pozwoliłem se stwierdzić. Tem bardziej, iż panna z domuDe Ville! Edytowane 28 Lipca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 6350 #296 Napisano 28 Lipca 2014 Wobec powyższego na podstawie zgromadzonego materiału dowodowego należało stwierdzić jak w poście nr 293 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #297 Napisano 28 Lipca 2014 Leszek,że też ci się chce tyle pisać [nie przeszkadza mi to] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #298 Napisano 28 Lipca 2014 I to jest mój drogi Łolterze jedyny słuszny kierunek,który Lesiu z trzynastego zwany, powoduje,iż przynajmniej nie którym, wita rogalna z frustrowanym częstokroć licu. I to nie zależnie od poprawnościi poziomu mej wypowiedzi. Za którą pozwanego, serdecznie przepraszam,gdyż nie było, to mym celowym działaniem. Oraz poddawanie wątpliwości,poziomu IQ kogokolwiek z czytających. Sory!Filipie! A to żem nygus, to wiesz prze ca od dawna. PozdrawiamLeszek 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #299 Napisano 28 Lipca 2014 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #300 Napisano 1 Sierpnia 2014 Czyżby teraz tylko: "sza, cicho sza, czas na ciszę"??? I nic nie zobaczę i nie usłyszę? Bo w uszach mi dzwoni jak nie którympo wieczornej mszy w kościele. Tak dla swego i Waszego pokrzepieniana witce przybrudzonego "narcyza"zapodaję. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach