lec 61 #1001 Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Tera jest odnośnik i następni będą moglidowiedzieć się więcej! I o to mi Wojciechu chodziło. A tym postem temat osiągnąłpierwszego tysiaka za co wszystkim dziękuję! Edytowane 30 Stycznia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1002 Napisano 30 Stycznia 2016 Powrót do klasyki. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1003 Napisano 30 Stycznia 2016 Sugerujesz, że Delbany nie sa wystarczajaco klasyczne?? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1004 Napisano 31 Stycznia 2016 Dobra, poddaję się i wracam do Delban. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1005 Napisano 31 Stycznia 2016 No cóż,też żółty choć nieskośnooki. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #1006 Napisano 31 Stycznia 2016 No cóż,też żółty choć nieskośnooki. Ale indeksy odjazdowe.Cudny jest.A u mnie przy niedzieli tak klasycznie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1007 Napisano 31 Stycznia 2016 A Babcia ile ma wiosenek? Cuś chromawa,bo gdzieś się spieszy. To rozmiar "Rybaka"czy przedwojennej dychy? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 341 #1008 Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Babcia z początku lat czterdziestych.35 bez koronki , więc mizerna nie jest.Ale chromawa ??? Nutka patyny przydaje tylko uroku na tak wiekowym zegarku.I co najważniejsze żaden domorosły artysta malarz jej nie tykał.I puki co nigdzie się nie wybiera.Pzdr Edytowane 31 Stycznia 2016 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #1009 Napisano 31 Stycznia 2016 A ja dziś swym pilotem świece 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1010 Napisano 31 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1011 Napisano 31 Stycznia 2016 ....Cuś chromawa,bo gdzieś się spieszy. Porównaj czas postu i Babci, to było "zaczepką" do pogadania. A sama ona jak Genowefa Pigwa skłania do przemyśleń. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1012 Napisano 31 Stycznia 2016 No cóż,też żółty choć nieskośnooki. Znowu mu wskazówkę zjadło! Piękny gratuluje! I nie denerwuj sie wiecej 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1013 Napisano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Z nim nie ma co się wściekać!To na 423 i dla tego z natury pozbawiono go sekundy. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1014 Napisano 1 Lutego 2016 Jeszcze tydzień, dwa i po Delbanach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1015 Napisano 1 Lutego 2016 Staszek! Jak tu żyć bedzie bez Twoich Delban, powiedz? JAK ŻYĆ?! 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1016 Napisano 1 Lutego 2016 Sądząc po wielkości Waszych zbiorów, to jeszcze długo po tym jak skończę wietrzyć swoje Delbany, Wy będziecie pokazywać swoje i dbać by watek nie zapomniał o Delbanach. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #1017 Napisano 1 Lutego 2016 Taki ojciec Zenitha. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1018 Napisano 2 Lutego 2016 Dzisiaj taka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1019 Napisano 2 Lutego 2016 A ja na czarno chodziłem. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1020 Napisano 2 Lutego 2016 Jeszcze jest wiele modeli, jakie chciałbym mieć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1021 Napisano 2 Lutego 2016 To dziś padło na ponoć "królewa" ? Choć nie jest on takim dla mnie ale że znalazł się w pudle. to czasem zabieram go,na spacer. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1022 Napisano 2 Lutego 2016 Ładny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1023 Napisano 2 Lutego 2016 Ładny, to za mało. On jest po prostu śliczny i nie powinno się takimi zegarkami denerwować innych. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1024 Napisano 2 Lutego 2016 To dziś padło na ponoć "królewa" ? Choć nie jest on takim dla mnie ale że znalazł się w pudle. to czasem zabieram go,na spacer. Fiufiu takiego i ja bym przewietrzył 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1025 Napisano 2 Lutego 2016 Sorry!Staszku, ale Twe Londżiny, też mi żółci ulewają. A @szweda kolekcjawywala na plecy jak po większym napitku gumisiowego soku! I nawet słoik soku z kiszonych nie załatwia sprawy.Arka safari też dokłada swoje i jak tu żyć ja siem zapytowywuję? 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach