kukułeczka 0 #1701 Napisano 11 Sierpnia 2016 podoba mi się ta Para, tylko pasek nie kobiecy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #1702 Napisano 11 Sierpnia 2016 Masz już dobrą znajomą Klaudynkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukułeczka 0 #1703 Napisano 11 Sierpnia 2016 no comprendo , corresponde a mí ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waski123 53 #1704 Napisano 11 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1705 Napisano 11 Sierpnia 2016 oj Darek, Darek Klaudyna zawitała ponownie, zalogowała się na nowo, pewnie będą znów akty rosyjskich zegarków na udzie ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1706 Napisano 11 Sierpnia 2016 Dziewczyny, idźcie sobie poplotkować na PW. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukułeczka 0 #1707 Napisano 11 Sierpnia 2016 ja biedna nie ogarniam chyba, kto to jest Klaudyna, kto to ten Maleno, to już opinii wyrazić nie można , eee tam idę na Omegi popatrzeć? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1708 Napisano 11 Sierpnia 2016 A ja dzisiaj zegar księżycowy męczę z niby datą 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukułeczka 0 #1709 Napisano 11 Sierpnia 2016 Dziewczyny, idźcie sobie poplotkować na PW.i znowu ja biedna rugana jestem, no napisałam , że mi się Para podoba (bez skojarzeń proszę) , a tu piszą- to ja z grzeczności odpowiadam,masz rację, dlatego idę Omegi pooglądać i takie typowe dla kobiet zegarki modowe bo je 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonka 7 #1710 Napisano 11 Sierpnia 2016 Nosimy, nosimy i bardzo lubimy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1711 Napisano 11 Sierpnia 2016 Ładny... stół... Certina też może być 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1712 Napisano 11 Sierpnia 2016 Nono @zonka paseczek pod buty! pasują do siebie! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonka 7 #1713 Napisano 11 Sierpnia 2016 Dziękuję Panowie ...ale przecież to norma, że zegarek ma pasować do ubioru ha ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1714 Napisano 11 Sierpnia 2016 Oczywiście, że to norma...Dlatego rano zakładam zegarek a następnie zastanawiam się w co się ubrać... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1715 Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Kurczę ja mam dziś bransoletę zamiast paska czas iść spawać sobie buty! Fajna Certinka miałem taka tylko troche większa! a i damska tez miałem Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zonka 7 #1716 Napisano 11 Sierpnia 2016 Ejjj nie! Buty mogą byc pod kolor tarczy hahah certinka bardzo fajna, swoją przywiozłam z zimowego urlopu w Ustce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #1717 Napisano 11 Sierpnia 2016 Tylu znajomych,że trzeba jakiegoś dziada założyć na łapę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1718 Napisano 11 Sierpnia 2016 Klaudia nie odpuszcza i szczuje jak niegdysiej bywało Sławek zacny chroniak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1719 Napisano 11 Sierpnia 2016 Klaudia nie odpuszcza i szczuje jak niegdysiej bywało Sławek zacny chroniak I słusznie! Takimi nogami! Niech szczuje nawet co dzień! Klaudia!Za zegarek i fotę A chrono znacne! Tym czasem, taka se podkładka pod papiaka na dach. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1720 Napisano 11 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1721 Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Piękne zegarki , zgrabne nogi A u mnie przywrócona do Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez jerzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1722 Napisano 13 Sierpnia 2016 Jerzy, Ty wiesz, że brązowe to moje ulubione. Brązowe Delbany, w mojej ocenie, choć słabiej się przechowują są ciekawsze od murzynków. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1723 Napisano 14 Sierpnia 2016 U mnie od kilku dni i jeszcze przez kilka dni... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1724 Napisano 14 Sierpnia 2016 Tylko z dala od wody, to nie nurek. Delbana w słońcu fajna spraw, a jak pogoda nad morzem. Naszym? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1725 Napisano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) a jak pogoda nad morzem. Naszym?Taka: Naszym... Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach