zasadas 5372 #801 Napisano 1 Stycznia 2016 Witam w Nowym i życzę udanych zakupów i czego tam sobie wymyślicie A dziś ..... 2016-01-01 10-56-45 - 002.JPGJerzy coś niesamowitego. Jestem porażony pięknem i wyjątkowości tego zegarka. Skarb. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #802 Napisano 2 Stycznia 2016 Piękne A ten JLC no to szał , piękno ..A i ja pojadę dalej ze swymi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #803 Napisano 2 Stycznia 2016 Coś mi ekran zmoczyło U mnie 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #804 Napisano 2 Stycznia 2016 Arku ładniutka skubana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #805 Napisano 2 Stycznia 2016 Dziękuje. Od Twoich również cieżko wzrok oderwać 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #806 Napisano 3 Stycznia 2016 I już niedziela... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #807 Napisano 3 Stycznia 2016 I dziś bez efektów Arek fajna ta subka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #808 Napisano 3 Stycznia 2016 Ładne te Wasze staruszki! Ja dziś na wychodnezapodałem na "ramę" coś co wzbudza u mnie radość z jego posiadania i rogala na gębie! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #809 Napisano 3 Stycznia 2016 Jurek! super indeksy! zwłaszcza te niegodzinowe Leszek! Ringowce, właściwie każde, coś w sobie mają. Nigdy nie przestaną mi się podobać 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolipl 321 #810 Napisano 3 Stycznia 2016 Napisałem z MEIZU MX4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #811 Napisano 3 Stycznia 2016 Fajny ten Pallas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 147 #812 Napisano 3 Stycznia 2016 Start również. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #813 Napisano 4 Stycznia 2016 A dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #814 Napisano 4 Stycznia 2016 A dziś 2016-01-04 10-47-12 - 0002.JPG110% klasyki 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #815 Napisano 4 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #816 Napisano 4 Stycznia 2016 Wracam do wietrzenia Delban. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #817 Napisano 5 Stycznia 2016 Ładny dziś ranek... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #818 Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) W mym kościele proboszcz widząc takie "dewotki" na wieczornych roratach wpadł by był w ekstazę bez tabletek!A same anielice śniły by mu się w nocy powodując z wrażenia, zmazy nocne. Rankiem ze wstydu przed gosposią,utopił by się chyba w wodzie po pierogach. Dajecie ognia chłopaki ostro! Ja tym czasem przywdziewam dziś nowy nabytek,który wzbudza we mnie niemal młodzieńcze zauroczenieLambrettą tudzież nieco późniejsze Fiatem 128 sport. Po SPA w odurzających kąpielach tarciemw wykwintne i markowe szfafroki przedstawiam Panomjak by nie było szlachetnie urodzonegoMonsieur CORTEBERT!!! Edytowane 5 Stycznia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #819 Napisano 5 Stycznia 2016 Koledzy świetne sztuki To i jo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 290 #820 Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Delbany górą, ale na szczęście Leszki trzymają ręce na pulsie i nieco nas kontrują Fajne starocia pokazujecie Ekstra. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5372 #821 Napisano 5 Stycznia 2016 Przewaga zdecydowana przynajmniej do końca wietrzenia. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #822 Napisano 5 Stycznia 2016 Staszek fajna sztuka A jeśli chodzi o koniec wietrzenia łoj to trochę zejdzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #823 Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Ciekawe, oj ciekawe? Ja tam trochę w wiadrze nazbierałem. I jak przejrzyta temata, to jeszcze się chybażaden się nie powtarza. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #824 Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Ciekawe, oj ciekawe? Ja tam trochę w wiadrze nazbierałem. I jak przejrzyta temata, to jeszcze się chybażaden się nie powtarza. Ja tyż mom ich trocha A że teroz mróz złapał to ciężko jest sie dostać do kopca I jeśli zegarek nie będzie się powtarzałTo gilosz tarczy może się taki sam trafić A że nie wsie mają paski to muszę zakupić pasek parciany do ekspozycji Edytowane 5 Stycznia 2016 przez jerzyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #825 Napisano 5 Stycznia 2016 Jerzyk,parciak, parciakiem ale szpindli lub teksów musisz nakupić a to Panie droga rzecz! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach