loituma 289 #1426 Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) @Maras 68......fajny... ...parking... Edytowane 4 Czerwca 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1427 Napisano 4 Czerwca 2016 Przy sobocie trochę zużyty staroć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1428 Napisano 4 Czerwca 2016 Co jest widzę że nie widzę , rano wrzucałem focie a tu jej ni ma To jeszcze raz A co weekend 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1429 Napisano 4 Czerwca 2016 A ja odsunę się nieco czasowo 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1430 Napisano 4 Czerwca 2016 Fajna jest ta tarcza. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1431 Napisano 4 Czerwca 2016 Mi też się podoba. Dość nietypowa jak na tego typu Delbanę. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1432 Napisano 4 Czerwca 2016 Fajna, to mało powiedziane! Arek ta Delcia jest śliczna! A indeksy godzinowe i ich krójwymiatają inne do pudła!! Tym czasem mnie wzięłona Dosię która mnie fascynuje! Sikorka z 46 roku miała być ułomną a po dotarciu do mych rąknakręcona chodzi idealnie! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1433 Napisano 4 Czerwca 2016 Leszek, a co z Twoją Delbaną? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1434 Napisano 5 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1435 Napisano 5 Czerwca 2016 Przy takim słońcu brązowieje wszystko. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1436 Napisano 5 Czerwca 2016 Staszku! Chyba Głowackim piecod wypalania ceramikipadł? Cisza na razie w temaciei dobrze, bo kasy brak. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1437 Napisano 5 Czerwca 2016 To dziś drugi biegun...Może i nie taki znów staroć, ale postanowiłem niedzielne odświeżyć: 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1438 Napisano 5 Czerwca 2016 A garniak Masz na sobie ? Do kieszonki to mus 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1439 Napisano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Oszszywiśsie... Nawet nie tyle garniak co kamizelka Edytowane 5 Czerwca 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1440 Napisano 5 Czerwca 2016 do dżinsów też się nadaje , tylko Muszą Mieć tą kieszonkę na prezerwatywę 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1441 Napisano 5 Czerwca 2016 Kamizela może być a "kiszonka" jak toktoś kiedyś napisał, laluńka! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1442 Napisano 6 Czerwca 2016 A dziś coś nieco większego... 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1443 Napisano 6 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1444 Napisano 6 Czerwca 2016 _Kwiatku_! Dajesz nim po oczach! Że też ja go nie łyknąłem? Arku!Ten płomyk na tej świeczcejest zajefany! A ja na kajak i w świat! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #1445 Napisano 6 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1446 Napisano 6 Czerwca 2016 Dzisiaj taka, dla odmiany. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1447 Napisano 7 Czerwca 2016 Staszek, jedna z ciekawszych Delban A moja dzisiejsza: 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1448 Napisano 7 Czerwca 2016 Co do poprzedniej zgadzam się, dzisiaj natomiast Recordmaster. Chwalić się nie ma czym, ale pokazać warto. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1449 Napisano 7 Czerwca 2016 Dzisiaj klasyka rządzi 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1450 Napisano 7 Czerwca 2016 Bardzo ładna tarcza w Twojej Delbanie. Indeksy są niesamowite i bardzo rzadkie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach