jerzyk 25 #1576 Napisano 27 Czerwca 2016 Dawaj Jurek, dawaj...Niech się przewietrzą Lechu, chodzi Ci o tą z #1561? A dzisiaj nowy nabytek Silnik GSW ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1577 Napisano 27 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1578 Napisano 27 Czerwca 2016 Silnik GSW ?Zgadza się 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1579 Napisano 28 Czerwca 2016 I kolejny staruszek. Tym razem z ciekawą kopertą. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1580 Napisano 28 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1581 Napisano 28 Czerwca 2016 Tym razem cała biała. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1582 Napisano 28 Czerwca 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1583 Napisano 29 Czerwca 2016 Zbliża się koniec delbanowego miesiąca, więc jeszcze coś z dużej linii 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1584 Napisano 29 Czerwca 2016 Dzisiaj to pikuś, ale co założyć jutro na zakończenie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #1585 Napisano 29 Czerwca 2016 A taki sobie [nowy] dziś założyłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #1586 Napisano 29 Czerwca 2016 Arak 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1587 Napisano 29 Czerwca 2016 Fajny ten arak Jakie ma funkcje? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #1588 Napisano 29 Czerwca 2016 przycisk na dziesatej godzine zatrzymuje sekundnika na osmej uruchamia go od nowa jak widac na zdjeciu werk przestaje chodzic boten przycisk zatrzymuje kolo zamachowetroche jestem ciekawy jak ktos wie cos wiecej na temat tego ustrojstwo bo to nie chrono 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1589 Napisano 29 Czerwca 2016 Wygląda to na prymitywną wersję stopera. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #1590 Napisano 29 Czerwca 2016 dokladnie, ale chodzi i jest dokladny o'dziwo. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1591 Napisano 29 Czerwca 2016 Są też z trochę innym rozwiązaniem "hamulca"... P.K. Najlepszego z okazji!!! 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #1592 Napisano 29 Czerwca 2016 O dzieki 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1593 Napisano 29 Czerwca 2016 Co do sikorka, to mnie intryguje ta środkowa skala? Wszystkie widziane były z kiepskimi fotami, by ją rozkminić. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1594 Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) To wygląda na typową skalę dla chrono. Może tylko nieco inaczej umieszczoną na tarczy. Jedynie rozwiązanie sekundnika jest inne. I wszystkiego naj Piotrek No to zaczynamy ostatni dzień Delban... Edytowane 29 Czerwca 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #1595 Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) dokladniejsze zdjecieLadna Delbana. Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1596 Napisano 30 Czerwca 2016 (edytowane) Ostatni dzień czerwca, szkoda, bo przygoda z Delbanami mogłaby jeszcze trochę potrwać. Miał być "szkieleton" , ale przegrałem z żoną i trafił na pasek pasujący do czegoś tam . Zegarkiem zaczynającym przegląd i kończącym będzie chrono z racji jego rzadkości. Jak dotąd drugiego takiego egzemplarza (oczywiście mam na myśli tarczę) jeszcze nie spotkałem. Dziękuję koledzy za wspólny miesiąc, przydał się, bo zmusił mnie do przewietrzenia Delban i pokazania ich na forum. Edytowane 30 Czerwca 2016 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1597 Napisano 30 Czerwca 2016 A dla mnie sie nie kończy okres pokazywania Delban .Weekend się zbliża 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sawcio68 101 #1598 Napisano 30 Czerwca 2016 Skoro na koniec ma być Bum !! . To czemu nie . Klękajcie Narody 0 Pecunia non olet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1599 Napisano 30 Czerwca 2016 (edytowane) A dla mnie sie nie kończy okres pokazywania Delban .Weekend się zbliża Ja tam też mam jeszcze co założyć, więc będę zakładał. Choć zaraz na urlopik się udaję, więc będzie przestój...Skoro na koniec ma być Bum !! . To czemu nie . Klękajcie Narody Sławek, Ty to mógłbyś co drugi dzień niezłe BUM! pokazać i zegarków by Ci nie zabrakło...Ale ten... faktycznie... BEZKONKURENCYJNY! Edytowane 30 Czerwca 2016 przez loituma 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1600 Napisano 30 Czerwca 2016 Sławku, chylę czoła, okaz kolekcjonerski i marzenie chyba wszystkich z nas. Gratulacje 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach