zasadas 5084 #201 Napisano 22 Czerwca 2014 Cóż innego mógłbym założyć. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #202 Napisano 22 Czerwca 2014 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #203 Napisano 23 Czerwca 2014 Atlantic kolegi @sneer palce lizać i pasior świetnie dobrany,,Gratulacje,,,U mnie też Valjoux 7734 na zwykłym nylonie NATO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #204 Napisano 23 Czerwca 2014 Dzisiaj ten. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #205 Napisano 23 Czerwca 2014 Atlantic kolegi @sneer palce lizać i pasior świetnie dobrany,,Gratulacje,,,U mnie też Valjoux 7734 na zwykłym nylonie NATO Generalnie stare atlantiki są ok 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #206 Napisano 23 Czerwca 2014 Zegarki Timeroy UT sprzedawano w US pod brandem Harlem.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #207 Napisano 24 Czerwca 2014 Jedna ze słabszych, ale też jej się należy swój dzień . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #208 Napisano 25 Czerwca 2014 A tą dzisiaj złożyłem i od razu trafiła na nadgarstek. Później mogłaby się nie dopchać . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #209 Napisano 25 Czerwca 2014 Stasiu ładne masz te Delbanki no a Atlantic Piotra to cudo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #210 Napisano 26 Czerwca 2014 Nie sposób pisać Panowie o każdym! I to nie zależnie czy z humorem,czy tez z ulaną żółcią. Wiadomo Piotra nabytki,cieszą oczy ale i ulewają tego płynu. Nie mniej i reszcie można gratulowaćtych "paździerzy" które swym pięknemcieszą chyba każdego z nas. Ta różnorodność pokazywanych w temacie zegarków,starczy nam jak mówi Owsiak "do końca świata i dłużej".I to napawa mnie nadzieją,iż jeszcze nie raz przyjdzie mi podziwiać fajne stare czasomierze,których sam nie miałem okazji zdobyć. Staszku!Niechybnie Twe jak ję nazwałem "Dewotki" (broń Boże nie złośliwie!)zapełniły by wszystkie ławki w Krakowskim Mariackimna wieczornych roratach. Zmuszasz mnie do liczenia a leń jestem!Od dziś bez kolejnego numeru siem nie liczy! Lesiu i Ty zacznij numerować te swe "Atlance"i pokazywać zbiorek, bo Jacka nie uda mi się zgwałcić, by rzucił nam w oczy swe perły. Tym czasem moja ostatnia "panienka" 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #211 Napisano 26 Czerwca 2014 Żeby was, a i siebie nie zamęczyć Delbanami 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nightdream 61 #212 Napisano 26 Czerwca 2014 żeby nie było, że tylko @zasadas nosi codziennie coś innego, to ja założyłem dziś tego dziadka, który zostal przeze mnie przytulony jakiś tydzień temu 0 Pobieda "czerwona 12" - 1-47 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #213 Napisano 26 Czerwca 2014 wieczorem 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #214 Napisano 26 Czerwca 2014 @Nightdream,bez przesady, nie codziennie. W czerwcu coś mnie tak naszło, by przewietrzyć Delbanki. I tak opuszczam "damki" . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 71608 #215 Napisano 26 Czerwca 2014 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #216 Napisano 26 Czerwca 2014 Tego rzadko noszę.chyba pójdzie na bazarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #217 Napisano 26 Czerwca 2014 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #218 Napisano 26 Czerwca 2014 Patrząc na stan tego mechanizmu, mam wrażenie jakby zegarek był sprzed kilku, a nie kilkudziesięciu lat. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #219 Napisano 26 Czerwca 2014 A nie chce się liczyć?! Piegowaty Zenon ma coś chyba nie klawe "dyszle"? Aczkolwiek, to Piotrektylko może stwierdzić. Ten Atlancior,to przytulony w nocyi w trakcie jazdy? Fajna śtućka. Wiesiek czyżbyśobstawiał budkize skośnym jadłem? Żółtek jak jajo od kuryz wolnego wybiegu. Nie no!rzadko można spotkaćmurzynka na blondynie! Zestaw ze szczeciną,mizerną co prawda, w stylu "pop art" lat 60. Lesiu, stówe za stówe,dam bez ociąganiai będę nosił!Bo ładna ptica. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #220 Napisano 26 Czerwca 2014 I słuszne wrażenie,bo chyba wykopał z pod babcinej jabłonki i wyciągnął dopiero co ze słoikawyprawszy we "Frani" z Pięknej. Zresztą cuś mi siem zdaje,iż to stara reklamówkai nią oczka nam mydli. Tak jak opowiada i wodę mi z mózgu robi,że te fociszony to "srajfonem"robione. I tylko zadam pytanie,czemu tak ładne mechanizmy skrywano za pełnymi deklami?Toć można na nie patrzyć godzinami. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #221 Napisano 26 Czerwca 2014 Leszek,bywa,że mnie stołują chińczyki 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #222 Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) lecI tylko zadam pytanie,czemu tak ładne mechanizmy skrywano za pełnymi deklami?Toć można na nie patrzyć godzinami. Edytowane 26 Czerwca 2014 przez wiejo3 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #223 Napisano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Wrrrrrrrrrrrr! No i żeby Ci siem teściowa zacierkami w krupnik ze....... Dobij i nie męcz! Nygusie! Edytowane 26 Czerwca 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #224 Napisano 26 Czerwca 2014 będziesz jutro "u siebie" ??? 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #225 Napisano 26 Czerwca 2014 Tak. Do 16 i o 20 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach