Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zysiek34

zegarek adidas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Chciałbym zakupić nowy zegarek adidasa http://www.swiss.com.pl/pl/produkty/producer/47/zegarki_adidas.html#16315=zegarek_meski_adidas_adh2787.html   od mojego kolegi.Chciałem się zapytać czy te zegarki są bardzo słabo wykonane i czy nie warto go kupować oraz czy robią tego podróbki i jeśli tak to jak je mogę rozpoznać?Chciałbym dodać że zegarek traktuje bardziej jako gadżet niż jako piękny solidnie wykonany produkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mateusz Dąbrowski

Wartość techniczna to kilkanaście złotych prawdopodobnie, jeżeli za wygląd + listek adidasa jesteś w stanie dopłacić resztę, proszę bardzo. Wykonanie przeciętne, szybko się brudzą i niszczą z racji materiału. Podróbki zapewne robią ale raczej ich nie rozpoznasz, bo tutaj ciężko jest spaprać podróbkę. Po prostu porównaj ze zdjęciem w sklepie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba właśnie się rozmyśliłem.Dzięki za szybką odpowiedź ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dobre pieniądze czyli słaby sos to sobie kup bo fajnie wygląda taki zegarek , a co do

Podróbki to zapytaj kolegi z kąd go ma ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I bardzo dobrze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast tego zegarka kup sobie buty z takim samym znaczkiem

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mógłby ktoś polecić jakiś zegarek w cenie do 250zł który wyglądem przypominał by ten?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ofercie Swatcha są zegarki w takim stylu

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy ma swój gust :)

De gustibus non est disputandum.....ale to naprawdę specyficzny gustibus..... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez piotr76
      Ostatnimi czasy pojawilo sie milion podrobek na OLX .
      Najgorsze ze sprzedajacy klamia w zywe oczy. Zgloszenia nic nie daja.
      OLX nie odpowiada za legalnosc towaru za wystawianie ktorego biora prowizje??
    • Przez TonyMega
      Dzień dobry.
      Mam pytanie. Czy poniższy zegarek Omega Seamaster Aqua Terra jest oryginalny? Jestem trochę zielony w tym temacie i pytam z czystej ciekawości. Przeglądałem z ciekawości OLX i natrafiłem na taką ofertę. Czy jest autentyczna i warta uwagi?
      image;s=1000x700(3).webpimage;s=1000x700(5).webp
    • Przez agremi
      Czołem koledzy. Czy jesteście w stanie mi pomóc - czy to jest stary citizen?

Mnie to śmierdzi dzisiejszą hinduską produkcją podszywającą się... ale ja się na tych zegarkach nie znam.

Z góry dziękuję!

• Przez Pittol
      Dzieńdobry, wpadłem ostatnio w posiadanie takiego oto zegarka, jako iż jestem ciekaw czy to oryginał a o zegarkach wiem tyle co nic to chciałbym prosić o weryfikację bardziej znających się kolegów czy koleżanki. Osobiście porównując ze zdjęciami z internetu nie widzę różnic innych niż sekstant na miejscu "12" lecz pomyślałem, że może to jakiś inny model?  Jeśli to z góry wyklucza możliwość oryginalności tego zegarka to przepraszam za zajmowanie czasu.
      W każdym bądź razie dziękuję z góry za weryfikację ! 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.