Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rproch

NIE PRZEPŁACAJCIE NA ALLEGRO

Rekomendowane odpowiedzi

Mir-Warszawka   "bardzo rzadki model"   tak rzadki, że chyba jedyny taki w przyrodzie -> http://allegro.pl/bardzo-ladny-pozukiwany-mir-i6345070637.html#thumb/6

ale fakt, czwórka chętnych słabo się naparza...

hmmm...   zastanawia mnie tylko,  jak to zrobił dr.Frankenstein, że werk wostoczka cal.2209 posunięty do koperty kirowskiego, leży w niej jakby był z nią od zawsze??

Bardzo rzadki model bo "POZUKIWANY"....... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo rzadki model bo "POZUKIWANY"....... :)

Logika jest jak muzyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość paparazzo

Lepszy radziecki 2209 w kopercie radzieckiego kirowskiego niż china-made (strongly inspired by swiss-made) :)

Tu kupisz 2209 w kirowskim. Innym razem kirowskiego w kopercie de-luxa - przekładka i dwa "oryginały" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś pewnie składa modele redukcyjne samolotów i została mu kalkomania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro sam stwierdzasz że już cena przesadzona to chyba bardziej nadaje się do "nie przepłacaj" a nie do okazji ;)

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadaj @kchrapek ile masz "zbędnych" wostoków cal.2809  na sprzedaż? http://allegro.pl/zegarek-nareczny-wostok-wawa-i6370936297.html  wystawiasz je powiedzmy po tysiaku za sztukę i spokojnie możesz zamawiać wakacje na Hawajach :)

ja mam tylko dwa i do tego wymagają jeszcze dopieszczenia :(

Edytowane przez cofer

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadaj @kchrapek ile masz "zbędnych" wostoków cal.2809  na sprzedaż? http://allegro.pl/zegarek-nareczny-wostok-wawa-i6370936297.html  wystawiasz je powiedzmy po tysiaku za sztukę i spokojnie możesz zamawiać wakacje na Hawajach :)

ja mam tylko dwa i do tego wymagają jeszcze dopieszczenia :(

Cena za ten jest z tych zupełnie odjechanych, zresztą już któryś raz tak wystawiony.

A co do moich 2809.... Trochę ich mam ale należą do tych zegarków które nie są na sprzedaż, chyba żeby mi dziecko z głodu przymierało.

Aha Hawaje są przereklamowane a 2809 nie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

tak przy okazji 2809 pozwól, że tu dopytam... czy w tych "wołnowych" kopertach. oryginalnie  wychodziły także wostoki precyzyjne (z żółtymi werkami)? czy tylko wołny i wostoki 22j ??

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

tak przy okazji 2809 pozwól, że tu dopytam... czy w tych "wołnowych" kopertach. oryginalnie  wychodziły także wostoki precyzyjne (z żółtymi werkami)? czy tylko wołny i wostoki 22j ??

Wychodziły :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A masz takiego?

A skąd ja taka tarczę flamastrem malowaną wezmę? :D Bo z oryginałem o podobnym wzorze to nie ma nic wspólnego ;)

Edytowane przez kchrapek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

To Pan od nas z forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd ja taka tarczę flamastrem malowaną wezmę? :D Bo z oryginałem o podobnym wzorze to nie ma nic wspólnego ;)

To jest na drukarce igłowej robione chyba... Można to jakoś odzobaczyć? :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi