muchacho_ 2375 #1 Napisano 27 Maja 2014 Kilka zdjec znanego i lubianego Seiko SUMO by muchacho86, on Flickr Seiko SUMO by muchacho86, on Flickr Seiko SUMO by muchacho86, on Flickr Seiko SUMO by muchacho86, on Flickr Seiko SUMO by muchacho86, on Flickr Seiko SUMO by muchacho86, on Flickr Seiko SUMO by muchacho86, on Flickr Seiko SUMO by muchacho86, on Flickr Seiko SUMO by muchacho86, on Flickr 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2 Napisano 27 Maja 2014 Dobre zdjęcia.Na bransolecie mimo wszystko wyglada lepiej. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1307 #3 Napisano 27 Maja 2014 Swietny zegar! Jestem fanem Sumo, zdecydowanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #4 Napisano 27 Maja 2014 Zegarek świetny a i zdjęcia dobre - tylko nie wiem dlaczego Iso rpbo te poprzeczne otwory - to jak one wyglądają widać dobitniena zdjęciu nr 2... Jak by były jakieś podłużne masytniejsze akcenty na niej to by wyglądało super - niestety w swojej postaci tymi otworami mnie nie przekonuje Ale i tak Sumo samo w sobie rewelacyjne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #5 Napisano 27 Maja 2014 Przede wszystkim, piekny Sumo (jeden z moich ulubionych modeli Seiko). No i super zdjecia, kolorystycznie i jesli chodzi o kontrast, przyjemnie sie taka sesyjke oglada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #6 Napisano 28 Maja 2014 Dzieki Zdjecia sa jakie sa, to moje pierwsze kroki z nowym aparatem. Mam nadzieje, ze z czasem sie poprawie 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rav3nlord 4 #7 Napisano 28 Maja 2014 jakby Seiko zrobiło mały "lifting" wskazówek SUMO zegarek zdobyłby większe grono zwolenników. Wszystko mi się w nim podoba oprócz w/w 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15498 #8 Napisano 28 Maja 2014 22mm w uszach by zrobili i było by git , ale i tak kiedyś kupię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #9 Napisano 29 Maja 2014 jakby Seiko zrobiło mały "lifting" wskazówek SUMO zegarek zdobyłby większe grono zwolenników. Wszystko mi się w nim podoba oprócz w/wJak chciałbyś zmienić wskazówki ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #10 Napisano 29 Maja 2014 Ja bym w nim nic nie zmienial, jak dla mnie to model kompletny 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #11 Napisano 29 Maja 2014 Ja bym w nim nic nie zmienial, jak dla mnie to model kompletny Zegarka bym nie zmieniał .Bransoleta przydałby się jednak szersza . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14244 #12 Napisano 29 Maja 2014 Tylko kajdany , 22mm na całej szerokosci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmy6 2373 #13 Napisano 29 Maja 2014 Piękny zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rav3nlord 4 #14 Napisano 29 Maja 2014 wskazówka godziny i minuty wydają mi się nieproporcjonalne (za grube, ciosane) - inne diverki maja je bardziej designerskie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #15 Napisano 29 Maja 2014 To znaczy jakie ? Konkretnie . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #16 Napisano 29 Maja 2014 Jak dla mnie te grube wskazówki to jedna z jego zalet. Bardziej finezyjne by po prostu do niego nie pasowały. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #17 Napisano 29 Maja 2014 Jedyne do czego można się przyczepić to brak szafiru, poza tym zegarek pierwsza klasa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryku2 1 #18 Napisano 30 Maja 2014 dokładnie, w tej cenie szafir z ar powinien być 0 It's not Your musicIt's not Your clothesIt's not Your favourite colourIt's Your watch that tells most about who You are!--------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #19 Napisano 30 Maja 2014 Można wymienić na szafir .Cena jak za taki zegar jest wg. mnie bardzo dobra . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
żwirekwigurek 0 #20 Napisano 10 Czerwca 2014 dokładnie, podoba mi się polityka seiko. Przyzwoita jakość za dobrą cenę, no i co najważniejsze pełne katalogi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #21 Napisano 11 Czerwca 2014 A nie ma czasem lekko przesuniętego bezela w prawo?Mam hopla na tym punkcie bo u mnie jest to samo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #22 Napisano 13 Czerwca 2014 Prócz dostosowania do bransolety 22mm zamiast 20mm mogliby jeszcze przesunąć wyżej otwory na teleskopy. Przez ich niskie umiejscowienie mesh wygląda koszmarnie, a mógłby być fajnym uzupełnieniem bransolety. Zdjęcie z sieci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #23 Napisano 14 Czerwca 2014 A nie ma czasem lekko przesuniętego bezela w prawo?Mam hopla na tym punkcie bo u mnie jest to samo. Tak, minimalnie. Mniej wiecej o 1/3 sekundy Normalna sprawa w Seiko 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagMa 2 #24 Napisano 14 Czerwca 2014 Normalna sprawa w Seiko Coś w tym jest- mój BM też tak ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muchacho_ 2375 #25 Napisano 3 Sierpnia 2014 Dorzuce kilka fotek Seikos by muchacho86, on Flickr sumo by muchacho86, on Flickr Seiko Sumo Puzzle by muchacho86, on Flickr 0 Instagram - Lug2Lug Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach