Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość liscak

Bransoleta stalowa z Chin

Rekomendowane odpowiedzi

Gość liscak

Cześć,

niedawno dotarł do mnie J. Springs z beznadziejną, zwijaną z blaszek bransoletą, którą chciałbym zamienić na stalową bransoletę 20 mm w kolorze srebrnym z pełnych ogniw. Jest sporo ofert na Ebay, w większości z Chin - w związku z tym zastanawiam się nad zakupem przykładowo:

http://www.ebay.com/itm/New-20-mm-Silver-Stainless-Steel-Solid-Brushed-Curved-End-Watch-Band-Bracelets-/131270188713?pt=US_Watch_Bands&hash=item1e90501ea9

http://www.ebay.com/itm/New-Black-Silver-Stainless-Steel-Deployment-Buckle-Watch-Band-Bracelet-Strap-/300944768409?pt=US_Watch_Bands&var=&hash=item4611b4bd99

Najchętniej kupiłbym coś z Polski, albo od polskiego producenta, ale na Gerlacha mnie nie stać. Chciałbym wydać max. 50 zł, żadne paski nie wchodzą w grę. Szukałem podobnego tematu na forum, lecz bez powodzenia, więc proszę jeżeli ktoś z Was ma doświadczenie i wyrobioną opinię nt. bransolet w tej kwocie, ewentualnie może mi doradzić i wskazać gdzie co i jak będę bardzo wdzięczny.

Jeżeli jednak taki temat gdzieś jest proszę o info i skasowanie tematu.

Pozdrawiam

Liść

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź pod uwagę że ta pierwsza bransoleta ma maskownice. Może nie pasować do każdej koperty.

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość liscak

Dzięki za odpowiedzi. Odnośnie zaokrąglonych maskownic, myślałem, że w razie czego mógłbym przełożyć maskownice z oryginalnej bransolety, ale chyba jest ryzyko, że nie będą pasowały ogniwa. Raczej zdecyduje się na coś bez maskownic - skoro to samo jest w PL w cenie 3x wyższej niż w Chinach to wydaje mi się, że jakość przykładów od TheS byłaby w porządku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w czym problem, żebyś kupił te z linków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość liscak

Jeśli masz myśli linki z Polski to cena jest dla mnie ważna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość liscak

To nie problem, ale pytanie. Nigdy nie kupowałem bransolety osobno i dlatego zapytałem o jakość tego typu wyrobów z z Chin lub coś konkurencyjnego z Polski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślisz że te u nas to gdzie były robione? ;)

Wypalcowane na ekranie telefonu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość liscak

Podejrzewałem, że w Chinach. Tylko że tam produkują połowę stali świata i podobno różnie ze stalą bywa. Gdyby taka bransa u nas kosztowałyby np. 20 zł więcej to bym zakupił i Polakowi dał zarobić a nie Chińczykowi :) Jak dla mnie oryginalna J. Springs nadaje się do skupu złomu, albo na bal kostiumowy, więc nie chciałbym kupić bransolety tej samej "jakości"... Dla mnie temat jest zamknięty, kupuję z Ebay a J. Springs hmm mogę oddać, pytanie czy tu czy w dziale Sprzedam "za darmo" : ) Proszę tego nie traktować jako obelgi, może komuś się przyda np. do udekorowania choinki : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwyżej będziesz miał dwie na choince dla równowagi. Bransoletę trzeba pomacać, żeby wiedzieć jak jest wykonana. Nawet te za 100$ z HK potrafią być kiepskie. Może i zaoszczędzisz te kilka złotych, ale jak mówią chytry dwa razy traci. W Pl przy zakupach przez Internet jest 10 dni na zwrot bez podania przyczyny. Poza tym na naszym bazarku masz oryginalną Seiko 20mm za 80zł. Są maskownice, ale j.springs i Seiko zwiększa szansę na kompatybilność...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Pl przy zakupach przez Internet jest 10 dni na zwrot bez podania przyczyny.

I tracisz dwie dychy na wysyłki a 90% tych bransolet pochodzi z Chin właśnie.

Wypalcowane na ekranie telefonu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopie temat. Poszukuję bransolety z pełnych ogniw do Citizena NY 0040 o szer 20mm. Mógłby ktoś podrzucić jakiegoś linka z ebay, bo stare linki wygasły a mam problem ze znalezieniem jakiejś sensownej bransolety. Oczywiście srebrna, chętnie szczotkowana.Pomoże ktoś??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.