PiterM 779 #1 Napisano 12 Stycznia 2007 Ot, po prostu tyle: 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #2 Napisano 12 Stycznia 2007 świetna fota :!: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #3 Napisano 12 Stycznia 2007 a otwieracz Marcina :shock: piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ati #4 Napisano 12 Stycznia 2007 a otwieracz Marcina :shock: piotrek Zarówno jak i zegarek oraz Carlsberg kosztował pewno 2,69 :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 866 #5 Napisano 12 Stycznia 2007 Swietna, ale ja bym ja nazwal "Nocna fotka po piwku" 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 779 #6 Napisano 12 Stycznia 2007 Swietna, ale ja bym ja nazwal "Nocna fotka po piwku" To już raczej "Nocna fotka po pierwszym piwku" 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wito 0 #7 Napisano 12 Stycznia 2007 a otwieracz Marcina :shock: piotrek Ja też myślałem, że otwiera butelki sprawnym cięciem noża 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #8 Napisano 12 Stycznia 2007 A gdzie można nabyć taki gustowny otwieracz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #9 Napisano 12 Stycznia 2007 To full custom.zgłoś sie na Piterowe forum do użytkownika MarcinS (ale chyba kolejka jest)piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mik #10 Napisano 12 Stycznia 2007 fajny klimat! a tak BTW czym świecisz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 779 #11 Napisano 12 Stycznia 2007 LEDy oczywiście... a co do otwieraczki, to zapraszam na customknives.pl (wymaga rejestracji), a tam już MarcinS ma swoje własne forum 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #12 Napisano 13 Stycznia 2007 Ten custom otwieracz bardzo podobny do tego nożyka: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #13 Napisano 14 Stycznia 2007 PiterM gratuluje Panka! Swietny...bardzo mocno swieci w nocy 8) Czy to nie ten, ktory sprzedawal jeden z klubowiczow na forum ?Pozdro 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 779 #14 Napisano 14 Stycznia 2007 Czy to nie ten, ktory sprzedawal jeden z klubowiczow na forum ?Jasne, że ten sam... czasem fajnie wymienić się na zagareczki, dla lekkiej odmiany 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #15 Napisano 14 Stycznia 2007 Heh powiem CI ze tutaj Logo Base wyglada o niebo lepiej niz na fotkach gdy byl oferowany do sprzedania... widze, ze zmieniles w nim pasek oczywiscie na lepszy! Swietnie sie prezentuje :shock: gratuluje 8) 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 779 #16 Napisano 15 Stycznia 2007 Paski, to ja zmieniam każdego dnia... a pasków nie ma lepszych i gorszych, są tylko te lubiane i te BARDZO lubiane 0 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #17 Napisano 15 Stycznia 2007 Heh ten pasek jakos bardziej mi przypadl do gustu:) Moim zdaniem w Pam wyglada lepiej:) ale to racja gustu... pozdrawiam ! 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peacemaker 0 #18 Napisano 16 Stycznia 2007 PiterM... ty sobie u mnie grabisz strasznie... :twisted: świetna fotka. pozdrawiam, Peacemaker. 0 Panerai Luminor PAM 112---Maurice Lacroix Pontos Day&Date---G-Shock's Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aaronek 0 #19 Napisano 17 Stycznia 2007 Lubię te Twoje fotki, mają taki specyficzny klimat - od razu widać, że Twoje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach