pmwas 9870 #276 Posted April 27 Nie mam kiedy iść w Tatry, ale zdołałem wyrwać się wieczorem po pracy do Raptawickiej... W Koscieliskiej - ponownie - kwitną krokusy. Piękny szlak, szkoda, że tak krótki. Ale na wieczorny spacerek w sam raz! Dobiegłem i złażę. Sama Raptawicka... Ot, dziura w ziemi. Wyłażę... Piekny widok na Pyszniańską... I piękny spacerek 6 Miłego dnia! Share this post Link to post Share on other sites
piteks 4033 #278 Posted May 2 Ze Szczawnicy przez Sokolicę, Trzy Korony do Sromowcy Niżnych🙂 6 IWC Share this post Link to post Share on other sites
petruss 72625 #279 Posted May 2 Połoninki Arłamowskie 6 Share this post Link to post Share on other sites
petruss 72625 #280 Posted May 18 W Wielkiej Fatrze deszczowo, więc krótkie wyjście na wodospad. 7 Share this post Link to post Share on other sites
pmwas 9870 #281 Posted 20 hours ago Krzyżne. Wejście od pięciu stawów, zejście do pańszczycy i przez rówien waksmundzką z powrotem do wodogrzmotów. Lawinisko pod Koszystą. Musiała być konkretna lawina. 3 Miłego dnia! Share this post Link to post Share on other sites