eye_lip 23465 #1 Napisano 29 Stycznia 2015 Mam nadzięję, że się spodoba koledze desmo, bo jak nie, to będę musiał ją rozbierać 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3939 #2 Napisano 29 Stycznia 2015 Hmmm...zegarek piękny ; - ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emcebre 21 #3 Napisano 29 Stycznia 2015 Na pewno to mi się podoba;) ciekawa wariacja na temat brązu i czerni uchwycona na fantastycznym zegarku. Osobiście czułbym dumę nosząc taki czasomierz na ręku. Może przy kolejnej ważnej dacie spełniłbym to marzenie. Bartosz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi_Leg 259 #4 Napisano 29 Stycznia 2015 Ładnej, to we wszystkim ładnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 671 #5 Napisano 29 Stycznia 2015 Super z tym paskiem się przedstawia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #6 Napisano 29 Stycznia 2015 Świetny zegarek i wygląda ciekawie na tym pasku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #7 Napisano 31 Stycznia 2015 Ładnej, to we wszystkim ładnie Amen 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #8 Napisano 1 Lutego 2015 Ładnej, to we wszystkim ładnie Racja.Świetne zdjecia . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2371 #9 Napisano 1 Lutego 2015 Mi jakoś brązowy pasek nie pasuje do tego zegarka.Widziałbym tu taki grafit, jak np dorabiałeś Krystianowi do Railmastera... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #10 Napisano 1 Lutego 2015 Czy to jakas wersja limited?Na deklu jest napis numbered edition? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3939 #11 Napisano 1 Lutego 2015 To wersja numerowana czyli każdy zegar ma swój numer ale górna granica nakładu zależy od popytu - taka sztuczka Omegi ; ) na razie na omegawatches zliczyli ok 3000 sztuk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vlepek #12 Napisano 1 Lutego 2015 rozumiem ze to jest najnowsza wersja speedmastera? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3939 #13 Napisano 1 Lutego 2015 Nie bardzo...zegarek debiutował na baselworld w 2012 roku. Ale można go jeszcze tu i ówdzie znaleźć. Szukaj hasła First Omega in Space. To reedycja ( zmodowana ) zegarka w którym Wally Shirra leciał w kosmos w 1962 roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #14 Napisano 1 Lutego 2015 Zegarek super, ale pasek przy nim ohydny, zupelnie mu nie pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3939 #15 Napisano 1 Lutego 2015 He, he ...Filip oddaj kasę ; - ) projekt się nie spodobał.Panowie ten ( w sensie moonwatch pre i pro ) zegarek wygląda dobrze na wszystkim. Oryginalny pasek Omegi jest w podobnym kolorze. Miał być gruby i ładnie się starzejący i taki jest ( będzie ) . Filip zaproponował skórę ja ją zaakceptowałem i jestem zadowolony z efektu.Propozycja Tomka ( croco) przypomniała mi dyskusję speedmasterowych ortodoksów którzy w moim zegarku z powodu szafiru i stalowych wskazówek upatrują idealnego garniturowca.(?) Ja ponieważ nie muszę nosić tylko jednego modelu zegarka mogę sobie pozwolić na mniej uniwersalne rozwiązanie ( którym z pewnością jest ten zestaw ) .Na wszelki wypadek zakupiłem budżetowe rally ;-) O takie ( zdjęcie z netu) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #16 Napisano 1 Lutego 2015 Pasek wygląda świetnie, a na żywo jeszcze bardziej zyskuje - Speediemu dobrze na wszystkim, a w ładnie dobranym brązie szczególnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #17 Napisano 1 Lutego 2015 Juz na tym 'budzetowym rally' o wiele lepiej sie ta Omega prezentuje (chociaz nie jestem zbytnim fanem rowniez i tego rodzaju paskow..). Ten brazowy powyzej to porazka przy tym zegarku (imho). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #18 Napisano 1 Lutego 2015 a moim zdaniem "First Omega in Space" najlepiej wygląda na czarnym nato, szczególnie w kosmosie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3939 #19 Napisano 1 Lutego 2015 Na NATO też dobrze wygląda z tym że ten Twój z obrazka to Moonwatch z "plastikami" a FOIS to pre moon like ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2371 #20 Napisano 1 Lutego 2015 Propozycja Tomka ( croco) przypomniała mi dyskusję speedmasterowych ortodoksów którzy w moim zegarku z powodu szafiru i stalowych wskazówek upatrują idealnego garniturowca.(?) Ja ponieważ nie muszę nosić tylko jednego modelu zegarka mogę sobie pozwolić na mniej uniwersalne rozwiązanie ( którym z pewnością jest ten zestaw ) .Na wszelki wypadek zakupiłem budżetowe rally ;-) Bardziej chodziło mi o kolor, niż fakturę czy materiał. Też nie widzę Speediego jako garniturowca... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 79143 #21 Napisano 1 Lutego 2015 Fajne zestawienie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3939 #22 Napisano 1 Lutego 2015 Pasek wygląda świetnie, a na żywo jeszcze bardziej zyskuje - Speediemu dobrze na wszystkim, a w ładnie dobranym brązie szczególnie Dzięki Mateusz -znasz dobrze temat, sam masz speediego i widziałeś mój zestaw na żywo. W razie czego powołam Cię na głównego świadka obrony :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #23 Napisano 1 Lutego 2015 Ba, nawet sam zamówiłem pasek w bardzo podobnej stylistyce u Filipa jakiś czas temu, więc będę bronił nawet i nadgarstkiem Brąz na Speedym to podstawa! Na zdjęciach Speedy Bexsonna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3939 #24 Napisano 1 Lutego 2015 Też mu to zdjęcie wysłałem ale akurat miał tylko ... zuchowy pasek z demobilu ; ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #25 Napisano 1 Lutego 2015 Też widziałem tę skórkę, ale wybór padł na nieco inną - jestem ciekaw co z tego będzie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach