TomcioMiki 69418 #1276 Posted March 21, 2023 15 minut temu, Kacperek_77u napisał(-a): Czarny albo szary Albo branzoleta poljotowska 🙃 Czarny jest smutny,bransolety nie przewiduje 😁😁😁 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6812 #1277 Posted March 21, 2023 No to brązowy jaki przytoczyłeś 1 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
Polet 50 #1278 Posted May 26, 2023 Zegarek Majak, uszy 16mm, pasek NATO 18mm. Czy to ma jakiekolwiek szanse powodzenia? W galeriach widziałem kilka zdjęć użytkowników z szerszymi perlonami ale to trochę inna gęstość plecionki. Ewewntualnie czy możecie polecić jakieś paski Nato z sieci które nie byłyby ostre na brzegach i nie rozłaziły się po tygodniu? 0 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #1279 Posted June 28, 2023 Hejka co polecicie do nich 🤔🤔🤔 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #1280 Posted July 11, 2023 Chyba nie trafiłem z odcieniem ☹️☹️☹️ 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6812 #1281 Posted July 11, 2023 InShot_20230609_155941215.mp4 1 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
renqien 3530 #1282 Posted July 25, 2023 Przyszły nowe gatki dla jednego z fajniejszych rusków w moich zbiorach, a tym cenniejszego, że sprezentowanego przez serdecznego kolegę z forum: Pasek robiony specjalnie do tego zegarka przez Pana Cezarego z firmy Tic z Łodzi. Ja mam bzika na punkcie staroświeckich pasków, zwłaszcza w wojskowym stylu, a Pan Czarek świetnie umie zrealizować moje "wizje". Od spodu taki delikatny akcent Rosji Radzieckiej: Świeża skóra, więc pasek skrzypi jak oficerki ruskiego gienierała 6 Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6812 #1283 Posted July 25, 2023 Tylko jeszcze wskazówki obrócić i będzie idealnie 😉 0 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
rk7000 3513 #1284 Posted July 25, 2023 Świetny ten pasek, zegarek zresztą też ale mam taki na szczęście. Piękny komplet wyszedl, brawo 👋👋👋👋👋 A ruszanie tych wskazówek. To nie jest dobry pomysł. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Share this post Link to post Share on other sites
renqien 3530 #1285 Posted July 25, 2023 Jeszcze tylko wiedzieć, że wskazówki są malowane na zielony kolor i tak było „fabrycznie” 3 Share this post Link to post Share on other sites
renqien 3530 #1286 Posted July 25, 2023 Romek, wiem że masz taki, pamiętam. Przez moment miałeś nawet dwa Swoją drogą, podziwiam majstra, że dał radę zdjąć wskazówki, rozebrać do imentu zegarek żeby go wyremontować i złożyć to do kupy nie wykruszając ani kawałka z tej zmarszczonej farby na tarczy. Z sercem na ramieniu oddawałem zegarek do naprawy i kamień spadł mi z serca, jak zobaczyłem efekt końcowy. Neurochirurg normalnie A co najlepsze, rozkładał ten zegarek na moich oczach. Chłop zrobił to pojedynczymi pewnymi ruchami, a ja patrząc mało się nie zesrałem. 3 Share this post Link to post Share on other sites
rk7000 3513 #1287 Posted July 25, 2023 No niestety - te zegarki mają tą słabość że tarcza jest masakryczne delikatna po tylu latach. I potrafi się wykruszyć od samego patrzenia na nią. To słabość tych tarcz. Można prysnąć werniksem ale ja tego nie robiłem nigdy a może szkoda bo kilka tarcz już mi się rozleciało. 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Share this post Link to post Share on other sites
Kacperek_77u 6812 #1288 Posted July 26, 2023 10 godzin temu, renqien napisał(-a): Jeszcze tylko wiedzieć, że wskazówki są malowane na zielony kolor i tak było „fabrycznie” Dobrze wiedzieć bo już myślałem że ktoś założył je radem do góry 0 ,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #1289 Posted August 3, 2025 Zakopany ten temat. Na czym byście ją widzieli, jakieś sugestie mile widziane 🤔🤔🤔 1 Share this post Link to post Share on other sites
wiatr 407 #1290 Posted August 3, 2025 2 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Zakopany ten temat. Na czym byście ją widzieli, jakieś sugestie mile widziane 🤔🤔🤔 Ja noszę na czymś takim i całkiem mi się podoba. Zdjęcie na szybko znalazłem w sieci. 1 Share this post Link to post Share on other sites
rysqut 744 #1291 Posted August 3, 2025 3 godziny temu, TomcioMiki napisał(-a): Zakopany ten temat. Na czym byście ją widzieli, jakieś sugestie mile widziane 🤔🤔🤔 Bransoleta typu mesh 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #1293 Posted August 5, 2025 1 godzinę temu, Qba. napisał(-a): Twoja jest młodsza 😁😁😁 1 Share this post Link to post Share on other sites
Qba. 4737 #1294 Posted August 5, 2025 (edited) Mam ich 5, nie różnią się mimo wieku wyglądem 😀 Edited August 5, 2025 by Qba. 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #1295 Posted August 5, 2025 1 minutę temu, Qba. napisał(-a): Mam ich 5, nie różnią się mimo wieku wyglądem 😀 A możesz pokazać jaki jest profil szkiełka 🤔🤔🤔 0 Share this post Link to post Share on other sites
Qba. 4737 #1296 Posted August 5, 2025 Nie mam jej przy sobie teraz, ale powinno być z rantem ostrym i bardziej płaskie niż wypukłe. 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #1297 Posted August 5, 2025 3 minuty temu, Qba. napisał(-a): Nie mam jej przy sobie teraz, ale powinno być z rantem ostrym i bardziej płaskie niż wypukłe. Dzięki, to muszę poszukać takiego do swojej 😁😁😁 W dniu 3.08.2025 o 12:28, TomcioMiki napisał(-a): Zakopany ten temat. Na czym byście ją widzieli, jakieś sugestie mile widziane 🤔🤔🤔 Tak myślę do niej takie coś 🤔🤔🤔 1 Share this post Link to post Share on other sites
Qba. 4737 #1298 Posted August 6, 2025 Też będzie fajnie wyglądać. Tak poza tym fajne paski, gdzie je znalazłeś? 1 Share this post Link to post Share on other sites
TomcioMiki 69418 #1299 Posted August 6, 2025 Godzinę temu, Qba. napisał(-a): Też będzie fajnie wyglądać. Tak poza tym fajne paski, gdzie je znalazłeś? Allegro 🤗🤗🤗 0 Share this post Link to post Share on other sites
Remi124 3630 #1300 Posted August 7, 2025 Taki pasek dobrałem do sławki automat😊 Remi 3 Remi Share this post Link to post Share on other sites