ajan 0 #1 Napisano 6 Marca 2015 Czy może ktoś zna ten model, proszę o recenzję. Czy warto kupić ?.Dane techniczne: Mechanizm: RONDA SWISS EOL Koperta: Stalowa Wymiary koperty: 44,5mm / 49,5mm / 10mm Szkło: Mineralne, soczewka Wodoszczelność: 50m Bransoleta/Pasek: Skórzany Waga: 62g Koronka: Stalowa z podwójnym uszczelnieniem gumowym Zamknięcie: Stalowe wieczko zakręcane-uszczelniacz gumowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AD_ex 283 #2 Napisano 6 Marca 2015 Wpisz w wyszukiwarkę forumową hasło Bisset - to Ci trochę pomoże 0 Adrian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lenybo 14 #3 Napisano 6 Marca 2015 Nie warto.Jeżeli chcesz szwajcara z najniższej półki to zobacz Adriaticę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alles 5 #4 Napisano 6 Marca 2015 Odpusc. Kup Adriatice jak radzi lenybo 0 życie zaczyna się po 200...km/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #5 Napisano 6 Marca 2015 Orient http://www.dutyfreeislandshop.com/orient-sfn02005wh-fn02005w-calendar-white-automatic-gents-leather-watchjako alternatywa dla Bisseta . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajan 0 #6 Napisano 7 Marca 2015 Dlaczego tylko niektóre zegarki mają oznaczenie SUN (niedziela) na czerwono.Z Adriatyci to bym z niższej półki wybrał sobie.Poradzcie którego wybrać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dr_iver 0 #7 Napisano 7 Marca 2015 Z tych co podałeś to zdecydowanie Adriatica nr 2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alles 5 #8 Napisano 9 Marca 2015 mi jedynka i czwórka sie podoba ja mam taką jest super za te pieniądzeAdriatica A1086.5123CH I choć nie lubię Orientów to ten co proponuje Pawelb29 jest super 0 życie zaczyna się po 200...km/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #9 Napisano 9 Marca 2015 Jak można nie lubić Orienta 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alles 5 #10 Napisano 9 Marca 2015 Żle mi się kojarzy... z komuną...Z działaczami którzy ,,patelnie,, nosili... 0 życie zaczyna się po 200...km/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #11 Napisano 9 Marca 2015 Mi bardziej kojarzą sie z prywatną inicjatywa z tych lat , taxi , waluty itd. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajan 0 #12 Napisano 1 Kwietnia 2015 Nowy nabytek świąteczny "sikor" z linii PILOT, to nie prima aprilis... Glass:mineralne, hartowane płaskieDial: biało/czarny, matowy. Cyfry czarne, lekko "świecą" . Wskazówki z wypełnieniem luminova "świecą" w ciemności. Duża data na 12-tej.Case:stal nierdzewnapolerowana, średnica 42 mm, grubość 9 mm. Logo AVIATOR na boku koperty.Movement: kwarcowy RONDA 6003 SWISS MADE Bateria 373 srebrowa.Deck: stalowy wkręcany z uszczelką gumową. Strap: skóra, czarny 22 mm szyty białą nicią. Klamra stalowa nierdzewna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
se7en 50 #13 Napisano 1 Kwietnia 2015 No i niech Ci się dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loki_p 2 #14 Napisano 2 Kwietnia 2015 Też kiedyś oglądałem tego pilota w wersji czarnej. Z zakupu zrezygnowałem bo indeksy za zewnętrznym okręgu nie pokrywały się z tymi na wewnętrznym. W tej jasnej wersji jest to samo. Przy 30 czerwony indeks jest idealnie nad 0. Wygląda na to, że wszystkie tak mają. To jakiś celowy zabieg? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach