Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bart146

Chrono24 czy ktoś kupował?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, czy ktoś kupował w tym sklepie?

Chrono24 w imieniu:

Inh. Maximilian Manz
Tullastr. 10
76473 Iffezheim
Niemcy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Czytałem opinie na niemieckich forach i raczej wszystkie pozytywne  :)  ponoć "pro klienta" / można handlować / kulturalny i przyjemny serwis itd..

Ponoć ma swojego certyfikowanego zegarmistrza (certyfikat przez Omega). W tym wypadku ja nie miał bym "bule brzucha"

Edit mówi: co nie oznacza że ja bym "ślepo" kupował ;) a chcesz tam pojechać czy stąd zamówić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Awi, znowu przychodzisz mi z radą  :rolleyes: za co dziękuję, prowadzę ze sprzedawcą konwersacje i wygląda to dobrze, na swoje zegarki wystawia roczną gwarancję co nie jest bez znaczenia przy używanym sprzęcie. Troszkę za daleko żeby jechać więc będę ryzykował zakup ze zdjęć i się zobaczy.  Jeszcze raz dzięki bo utwierdziłeś mnie w przekonaniu do zrealizowania transakcji.

Pozdrawiam Bartek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Bartek,

to życzę aby się tym razem w 100% spełniło..a roczna gwarancja od handlarza zawsze daje jakiś wewnętrzny spokój - 3mam kciuki!

Pozdrawiam

Andreas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiało mogę polecić sprzedawcę, 100% satysfakcji w moim przypadku. 

post-66476-0-95877600-1426514455_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję Bartek zakupu 

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Gratuluje Bartku!

A stan tak jak oczekiwany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje koledzy,

Awi, stan oraz całokształt transakcji bdb.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PICAD

W opisie jednego sprzedawcy ze szwajcarii jest napisane, że nie zegarki zwolnione z podatki szwajcarskiego. W odpowiedzi na pytanie o wysokość podatku otrzymałem odpowiedź, że będę musiał zapłacić VAT w polsce, ale wpisze zaniżoną wartość aby go zminimalizować. Orientujecie się ile wyniesie mnie taki podatek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W opisie jednego sprzedawcy ze szwajcarii jest napisane, że nie zegarki zwolnione z podatki szwajcarskiego. W odpowiedzi na pytanie o wysokość podatku otrzymałem odpowiedź, że będę musiał zapłacić VAT w polsce, ale wpisze zaniżoną wartość aby go zminimalizować. Orientujecie się ile wyniesie mnie taki podatek?

Nie wiem, czy urząd celny nie zaprosi Cię z dokumentem bankowym przelewu za towar, jak już przyjdzie Ci opłacic podatki celne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PICAD

OK, w takim razie mało ciekawa się ta oferta robi... ale nadal dużo taniej niż w PL jeśli chodzi o Eterne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do głównego wątku, ile proc utargowales z pierwotnej ceny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6500E tyle zapłaciłem z ubezpieczoną przesyłką.Chyba 99E urwałem z wyjściowej ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6500E tyle zapłaciłem z ubezpieczoną przesyłką.Chyba 99E urwałem z wyjściowej ceny.

Dzięki za info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.