rinkazki 73 #401 Napisano 10 Czerwca 2017 Teraz to zacząłem się poważnie nad tym zastanawiać - nawet jest tutaj jeden kolega na forum, który robi takie rzeczy http://zegarkiclub.pl/forum/topic/106740-nowa-tarcza/page-10 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 17973 #402 Napisano 10 Czerwca 2017 Na mody się nadają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 1144 #403 Napisano 11 Czerwca 2017 Chciałem zegarek do ciorania na budowie domu, ale szkoda mi było G-shocka, to kupiłem takie coś za $5 wygląda jak seria 56XX 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnonimowyAlkoholik 263 #404 Napisano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Jeżeli jakość wykonania jest taka, jak dopasowanie folii ochronnej to nie wróżę mu świetlanej przyszłości Edytowane 11 Czerwca 2017 przez AnonimowyAlkoholik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #405 Napisano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Jeżeli jakość wykonania jest taka, jak dopasowanie folii ochronnej to nie wróżę mu świetlanej przyszłości Haha jakby wycięta przez chińskiego 3letniego robotnika Pięciolatek by już prosto wyciął... Edit: Ja bym ciorał tego G- przecież po to on jest stworzony. Edytowane 11 Czerwca 2017 przez rinkazki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 1144 #406 Napisano 11 Czerwca 2017 Zapomniałem odkleić folie, tyle co go z koperty wyciągnąłem. W dotyku nie wygląda źle, zobaczymy ile posłuży 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacajackowski 1185 #407 Napisano 11 Czerwca 2017 No folia jest mega ale Sanda ponoć nie jest zła i wypada zaskakująco dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #408 Napisano 11 Czerwca 2017 Zapomniałem odkleić folie, tyle co go z koperty wyciągnąłem. W dotyku nie wygląda źle, zobaczymy ile posłuży Znając życie ta maszyna może posłużyć więcej niż G-Shock 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur111bartek 11 #409 Napisano 11 Czerwca 2017 Taki Parniak jeszcze się pojawił: Zdjęcie telefonem przed chwilą Ciekawy, ponieważ nie ma jakiejkolwiek nazwy brandowej.Szafir z przodu, dekiel mineralny, miyota, 5WR.40mm/12 grubości więc ładnie mieści się pod mankietDawaj namiary na tego pięknisia..... bo nigdzie go znależć nie można 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #410 Napisano 11 Czerwca 2017 Dawaj namiary na tego pięknisia..... bo nigdzie go znależć nie można Na ali znalazłem pod debertem, ale to też nie jest 100% ten, ponieważ mój ma czarne wskazówki pod indeksy: https://www.aliexpress.com/item/DEBERT-Roman-Numbers-Sapphire-Glass-mechanical-automatic-men-s-wrist-watches-White-Dial-brownGenunine-leather-strap/32809880324.html Jakby co to pisz śmiało - możemy ponegocjować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacajackowski 1185 #411 Napisano 12 Czerwca 2017 Żona pisała, że donosiciel był. Paczka z Chin szła dokładnie 16 dni, pochwalę się co przyszło jak dojdę do domu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #412 Napisano 12 Czerwca 2017 Wrzuciłem go na skórzane nato i to połączenie jest chyba idealne dla niego: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacajackowski 1185 #413 Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Cóż, ja wiem, że zdjęcia mogą się różnić od rzeczywistości ale żeby aż tak? Zamawiałem: Dostałem: Jest trochę różnic.. Min w cenie, Megir ~25$ a ten O.T.S. ~16$... Ciekawe co na to maj friend... Edytowane 12 Czerwca 2017 przez yacajackowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #414 Napisano 12 Czerwca 2017 Cóż, ja wiem, że zdjęcia mogą się różnić od rzeczywistości ale żeby aż tak? Hahaha No takie ryzyko zakupów zza Wschodniej granicy.Ale do ciorania może być... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacajackowski 1185 #415 Napisano 12 Czerwca 2017 Właśnie oglądam recki tego cuda na youtube. Może zostanie to pracy w garażu. Ciekawe co zaproponuje sprzedajacy, wyslalem maila z zapytaniem WTF? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 1144 #416 Napisano 12 Czerwca 2017 Niech wysyła poprawny, albo full refund 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yacajackowski 1185 #417 Napisano 12 Czerwca 2017 (edytowane) W ciągu 3 dni roboczych mam dostać zwrot $$$ Także Suu... O.T.S. zostaje przynajmniej na chwile bo musze mieć zegarek a smartwatcha nie nawidze!BTW: Zegarek faktycznie ma w nazwie Suunto. O.T.S. czyli On Time Suunto Not so bad: Edytowane 13 Czerwca 2017 przez yacajackowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiko80 0 #418 Napisano 16 Czerwca 2017 Mój nowy nabytek Bozlun MG03 kupiony na aliexpress 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seeban 4 #419 Napisano 26 Czerwca 2017 Dzisiaj przyleciał i od razu wylądował na gumie. Chociaż bransoleta niczego sobie, solidny kawał żelastwa.Można jechać na wakacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf 1144 #420 Napisano 26 Czerwca 2017 Nie za wąska ta guma? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seeban 4 #421 Napisano 26 Czerwca 2017 Nie za wąska ta guma? Guma ma 22 a zegarek chyba 23 więc ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Landlord 4 #422 Napisano 27 Czerwca 2017 Jak luma w tym Parnisie? Dobrze daje, idzie odczytać godzinę przez całą noc? Jak możesz to pstryknij jakąś fotkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seeban 4 #423 Napisano 27 Czerwca 2017 Jak luma w tym Parnisie? Dobrze daje, idzie odczytać godzinę przez całą noc? Jak możesz to pstryknij jakąś fotkę. Luma jest słaba, nocki nie pociągnie. I tylko na wskazówkach, indeksy są pomalowane zwykłą farbą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Landlord 4 #424 Napisano 27 Czerwca 2017 Luma jest słaba, nocki nie pociągnie. I tylko na wskazówkach, indeksy są pomalowane zwykłą farbąLipa, a już miałem zamawiać. No nic przemyślę to jeszcze. Dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2274 #425 Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) Takie cudo ma do mnie dotrzeć z amazona do 11 lipca, oj trzeba było wziąć jednak przesyłkę ekspresową bo pewnie już bym się cieszyl. Kwarc, kalendarz, fazy księżyca, stalowa koperta z pvd w kolorze rose gold, niebieskie wskazówki; jedyne 36,47 EUR z przesyłką. ;] Zobaczymy co to Rotary jest warte ;D Edytowane 1 Lipca 2017 przez Admof 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach