Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ledr

Klub Miłośników Zegarków Christopher Ward

Rekomendowane odpowiedzi

Niektóre projekty na renderach fajnie wyglądają, np ozdobienie mostków mechanizmu tym wzorem. Widać jak przebiega proces projektowania - dwie ostatnie premiery wciąż bez tego logo, a Classic dostanie koronkę dopiero wkrótce.

Świetnie. Miejmy nadzieję, że w końcu uda Im się wypracować spójny design dla swoich produktów i co ważne nie zmieniany "co chwilę". Z niecierpliwością na to czekam i kibicuję aby się udało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bump!

Problem skórki w końcu rozwiązany. Świetnym patentem na wygodną gumę jest protektor w postaci kratki po wewnętrznej stronie BC 315.

bonettocinturini315black2.jpg

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez się dopisze do listy posiadaczy

post-33375-0-17031100-1475696710_thumb.jpg

post-33375-0-42564300-1475696757_thumb.jpg

"....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez się dopisze do listy posiadaczy

Bardzo sympatyczne są te starsze piloty Krzyśka, sam się nie mogę rozstać z moim :)

DSC_0614.jpgphoto sharing sites

Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się z tym nosiłem, bo brakowało czasu. Wreszczie udało się znaleźć trochę wolnego i zorganizować sesję Tridenta GMT. Zielonego. Poza tym przed obiektyw zawędrowały inne zegarki ale i inne będą miały swoje galerie.

Dzisiaj tylko próbka zdjęć z różnych scenerii: tropikalnej, plażowej i makro. Kolorowe i B&W. Reszta w ciągu kilku dni.

Przy okazji czy wie kotoś jak linkować z google drive? Najwyraźniej to nie działa a photobucket, tak tego demona porędkości, mam już dosyć.

UHREN%20JPEG_CW%20TRIDENT%20600%20PRO%20

Jak pisałem więcej za kilka dni. Postarałem sie lepsze zostawić na później :-)

Edytowane przez PistolPete

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się z tym nosiłem, bo brakowało czasu. Wreszczie udało się znaleźć trochę wolnego i zorganizować sesję Tridenta GMT. Zielonego. Poza tym przed obiektyw zawędrowały inne zegarki ale i inne będą miały swoje galerie.

Dzisiaj tylko próbka zdjęć z różnych scenerii: tropikalnej, plażowej i makro. Kolorowe i B&W. Reszta w ciągu kilku dni.

Świetne zdjęcia. Chcemy więcej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne fotki :)

Mam akurat ten model dziś na nadgarstku ale teraz wstydzę się nadgarstkowe wrzucać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki i dawaj nadgarstkowe. Też można fajne zrobić a poza tym wtedy widać jak zegarek sie układa na ręku. :-)

Wysłane z mojego ASUS_Z010D przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki i dawaj nadgarstkowe. Też można fajne zrobić a poza tym wtedy widać jak zegarek sie układa na ręku. :-)

Cóż... Wysoko podniosłeś poprzeczkę. Aż chce się zaopatrzyć w kolejnego. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrze, piękne zdjęcia, a w Tridencie jasna tarcza rządzi:-) Tomek się chyba nie obrazi, bo wie, że mam też GMT z ciemną...;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrze, piękne zdjęcia, a w Tridencie jasna tarcza rządzi:-) Tomek się chyba nie obrazi, bo wie, że mam też GMT z ciemną...;-)

Oj tam ;)  Pisałem już o tym kiedyś, fale na białej tarczy ładniej wyglądają niż na czarnej... Z kolei biała tarcza nie zawsze pasuje do okoliczności przyrody. Inna sprawa, że Piotr potrafi na zdjęciach wyciągnąć same smaczki.

Edytowane przez tts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogoda taka że aż zdjęcie zszarzało :)

77bd0191b3cec6c3c50ba1a16eedcc86.jpg

W tym miesiącu powinien przyjść do mnie nurek o podobnych parametrach i cenie, może w końcu jakąś recenzję popełnię..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetnie się prezentuje. Najlepsza wersja ;-) Czekamy na recenzję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje foty nie umywają się do Piotrka, ale miałem przynajmniej pretekst, żeby oba Trajtki wyjąć z rotomatu:-) Nie mam zdrowia ani czasu, żeby bawić się w retusz, więc tylko wybrałem najciekawsze...

CWTri1.jpgimgupload

CWTri2.jpgfree image hosting

CWTri4.jpgscreen shot windows 7

CWTri5.jpgimage hosting over 10mb

CWTri11.jpgimage hosting without registration

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leszek, co ty opowiadasz?

Bardzo fajne zdjęcia i to z dwoma Tridentami jednocześnie!

Do "sesji", pisze w cudzysłowie bo w moim przypadku to domowa prowizorka, to jednak trzeba sporo czasu i spokoju (czytaj "wygonić" rodzinkę z polu widzenia, bo przynajmniej ja się denerwuję i rzucam mięsem jak ujęcia nie wychodzą jak zaplanowałam).

Masz fajny komplet. Myślałem też, że masz Tridenty w obu rozmiarach 38 i 43. Oba paski fajne i dobrze pasują. A nie myślałeś żeby na jednym z dwóch Tridentow przełamać kolorystykę i wstawić brąz? Z zielonym lub czerwonym paskiem może być kłopot, jak pisał Tomek, przez ceramikę i związane z tym odcienie bezela. Ale próbować można i trzeba. Masz pole manewru.

I gratuluję bliźniaków :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrze, wziąłem do zdjęcia na paskach, które były akurat założone, ale w wolnej chwili popstrykam na innych. Aż wstyd się przyznać, ile tego leży, bo w rozmiarze 22mm to akurat uzbierało się duże pudło na spółkę z Hamiltonami, Stenhartem i Kontiki. Jest czerwona skórka i brązowa, są szare (także parciak podbity skórą i perlon)... I jeszcze gumy w różnych kolorach:-)

Dzięki w każdym razie za życzliwe słowa o zdjęciach, a rozmiary jednak zawsze powyżej 40 - na nadgarstku 18,5cm jakoś nieswojo się czuję z mniejszymi i lżejszymi nurkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leszek,

Kurczę, grypa mnie rozebrała i zapomniałem, że pasków u Ciebie może być pod dostatkiem. Ale nie zwalnia Cię to z "obowiązku". Zmieniaj paski i pstrykaj foty. Czekam, bo czasami pasek potrafi wydobyć to drugie "coś" z zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Hong-Kongu przez brytyjskiego Amazona, a kosztował 7 funtów:-) Tylko czekać trzeba było 3 tygodnie... Sprawdź po nazwie "Owfeel leather strap".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyprzedaż u Krzyśka, -30% na tridenty z białą tarczą.

Chyba szybko się rozchodzą, bo dziś już dostępnych jest 10 modeli (wczoraj było 13), z czego 3 miało status "preorder - end of October"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gump

Chyba szybko się rozchodzą, bo dziś już dostępnych jest 10 modeli (wczoraj było 13), z czego 3 miało status "preorder - end of October"

No cóż, ludzie kochają nurkować  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, ludzie kochają nurkować  :lol:

Niekoniecznie. Solidny zegarek do zadań specjalnych, a i do klubowej marynarki też podejdzie. Klasyczny bang-for-the-buck!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi