Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość

Proszę o opinię na temat zegarków Adriatica

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

witam,

co państwo sądzicie o Adriatice? czy to że jest tani znaczy że jest "tani"? co się liczy w szwajcarach poza jakością? i jak z jakością u Adriatyki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem ostatnio adriatiki w sklepie. Gdyby im ktos zafundowal inna nazwe (znana), niektore spokojnie moglyby kosztowac 3 razy wiecej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobre zegarki w świetnej cenie. Zdecydowanie polecam, ale raczej nie modele w złoconej kopercie (łatwo się ściera) - wybieraj koperty białe albo ze złota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo dobry stosunek jakości do ceny

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość SPORTURA 01

Doskonałe zegarki szczególnie te z Etą lub V7750.

Mam jedną Adriaticę chodzi jak prawdziwy szwajcarski zegarek. :lol:

A i wygląd ma całkiem, całkiem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adriatica, w przeciwieństwie do Timexa, jest naprawialna/serwisowalna, są do niej dostępne części.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam od niedawna Adriatike Automat 8102 na werku Claro 888 i jest super. Chodzi i wygląda jak rasowy Szwajcar. Super dokładna. Jak kwarc prawie. Przecież Szwajcarem jest, choc z tej niższej półki. Nie ma sie do czego przyczepić. Polecam zdecydowanie.

Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dosc spora Adriatice, z mechanizmem Unitas 6497. Oczywiscie nakrecacana. Wesja pilot. Bardzo ladnie wykonany solidny zegarek za psie pieniadze. Podobne innych firm kosztuja od 3-5 razy drozej, a nawet i wiecej.

No pozostaje kwestia prestizu. Adriatica zbyt wielkiego nie posiada. Ale jesli chodzi o prace mechanizmu i wykonanie zegarka- to bez zastrzezen.

Producenci tacy jak Adriatica czy Atlantic ( fajny model Skipera na Ecie) udowadniaja ile moze kosztowac calkiem porzadny zegarek przy godziwym zarobku wlasnym.

Podobny problem mamy ze sprzetem hi-fi. Tanio i dobrze, czy drogo i dobrze?

Oczywiscie Adriatica jest to zegarek uzytkowy, a nie lokata kapitalu, czy przedmiot namietnego zbieractwa- kolekcjonerstwa.

Pozdrawiam. Borys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość SPORTURA 01
chyba wezmę ten zegarek http://www.allegro.pl/item168507136__swiss...lack_pilot.html jeżeli ktoś ma jakieś "ale" na jego temat proszę krzyczeć! hmm, ciekawe czy bym darmową przesyłkę wyprosił? ;)

Co cię porąbało :!:

Gold Top to firma naszego klubowego kolegi Mirosawa Rawińskiego. Gadaj z nim na pm. to napewno coś utargujesz. Mariusz dla klubowych kolegów zawsze coś ma ciekawego i i nteresującego. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość seth11

Chciałbym nieśmiało zauwazyć że to kwarc :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Galeona Króla Jegomości przejrzyj ofertę Mirka w dziale oferuje. Na pewno się dogadacie.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
chyba wezmę ten zegarek http://www.allegro.pl/item168507136__swiss...lack_pilot.html jeżeli ktoś ma jakieś "ale" na jego temat proszę krzyczeć! hmm, ciekawe czy bym darmową przesyłkę wyprosił? :lol:

Co cię porąbało :!:

Gold Top to firma naszego klubowego kolegi Mirosawa Rawińskiego. Gadaj z nim na pm. to napewno coś utargujesz. Mariusz dla klubowych kolegów zawsze coś ma ciekawego i i nteresującego. ;)

nie, chodzi mi o ale (nie chodzilo mi o ale na temat sprzedawcy) na temat zegarka :!: ale przy takiej cenie, takim wyglądzie i przy tym ze to "szwajcar" pewnie "ale" nie ma. a z jakims rabacikiem to juz nie smialo z ta przesylka napomknąłem. :D bede pytal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Chciałbym nieśmiało zauwazyć że to kwarc :?
ja tez niedawno coś zauważyłem, ..że mi się aktualnie nie przelewa :lol: kiedyś bedę miał cos super ekstra!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

GKJ napisał:

chyba wezmę ten zegarek http://www.allegro.pl/item168507136__swiss...lack_pilot.html jeżeli ktoś ma jakieś "ale" na jego temat proszę krzyczeć! hmm, ciekawe czy bym darmową przesyłkę wyprosił?

jak już Ci się "naleje" trochę do tej kieszeni to licytuj albo kupuj.

Pzresyłkę zrobimy GRATIS...dla klubowicza. :lol:;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Witam

GKJ napisał:

chyba wezmę ten zegarek http://www.allegro.pl/item168507136__swiss...lack_pilot.html jeżeli ktoś ma jakieś "ale" na jego temat proszę krzyczeć! hmm, ciekawe czy bym darmową przesyłkę wyprosił?

jak już Ci się "naleje" trochę do tej kieszeni to licytuj albo kupuj.

Pzresyłkę zrobimy GRATIS...dla klubowicza. ;):D:D

dobra, jestem nowy więc o te 10% zniżki dla klubowiczów nie bębę się ubiegał, chyba że ktoś, kto jest bardzo dobrym i uczciwym człowiekiem sam mi zaproponuje. :lol:;) marzy mi się taka kombinacja: 10 zniżki i 3 lata gwarancji, aaahhh ale by było :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość SPORTURA 01

Nie u Mariusza (coś mi się porypało) tylko Mirosława Rowińskiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

czy adriatica ma jakas strone internetowa, jaka ma historię? gdzie można najwięcej o niej poczytac? wie ktoś? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość marcinj

ee ten tego tak na marginesie, Ty masz w avatarze Charlesa Mansona czy mi sie wydaje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
ee ten tego tak na marginesie, Ty masz w avatarze Charlesa Mansona czy mi sie wydaje?
nieee, to moje zdjęcie z dowodu... a kto to ten manson, jakis aktor czy polityk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość marcinj

ee, to jeden z najwiekszych psycholi i seryjnych mordercow...(m.in. zamordowal zone R.Polanskiego wraz ze swoja porabana gromadka) :?

ja bym nie chcial miec tego "czegos" w avatarze ale tolerancyjny jestem, wiec sie nie czepiam. a to chyba on, bo z ryja podobny sie wydaje

pozdrawiam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
ee, to jeden z najwiekszych psycholi i seryjnych mordercow...(m.in. zamordowal zone R.Polanskiego wraz ze swoja porabana gromadka) :?

ja bym nie chcial miec tego "czegos" w avatarze ale tolerancyjny jestem, wiec sie nie czepiam. a to chyba on, bo z ryja podobny sie wydaje

pozdrawiam :wink:

tak to on. wiem wiem, kawał bandyty. szukalem wczoraj jakiegos awataru ale nic fajnego nie mogłem znalezc o podobnych rozmiarach. mam jeszcze w zanadzrzu Barta Simsona, on przynajmniej nikogo nie zabił..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Tomku

ten oto zegarek ADRIATICA 12406 w poniedziałek jedzie do Ciebie :!: Przyjmij go ciepło, traktuj go w miarę łaskawie, nie wierz w żadne...50 metrów pod wodę a bedzie Ci wiernie i długo służył. :):):)

post-23-0-61634400-1330644845.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.