Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

A co cię tam obsługa w TT :) negocjujesz przez internet kupujesz przez internet płacisz przez internet a odbierasz od razu w domu :) Jeżeli chodzi o negocjacje przez internet złego słowa nie powiem w godzinach pracy TT nie czekałem dłużej jak 15-30 minut na zapytanie :) Było miło i ciekawie :) Trochę sprytu i humoru i zszedłem  poniżej 2600 zł

I tak szczerze próbowałem negocjować w innych sklepach typu Otozegarki itp nikt się nie odezwał do dzisiaj :(

Edytowane przez Diodes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem z watches2u i zapłaciłem 450 funtów. Przesyłka za darmo. Aktualnie nie jest dostępny ale co jakiś czas wznawiają sprzedaż. Polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem brać z expedite... ale skoro taka szopka to albo poczekam albo w TT dali mi 2650 złotówek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może nie lubią już Polaków po BREXICIE i dlatego nie chcą sprzedawać i wysyłać poza wyspy ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może nie lubią już Polaków po BREXICIE i dlatego nie chcą sprzedawać i wysyłać poza wyspy ;)

Jak ja kupowałem to MUDEK był dostępny tylko dwa dni. Wszystkie dostępne rozeszły się w 1.5 dnia. Mój egzemplarz był ostatni bo brat chciał kupić i wywaliło mu że już nie ma zegara dla niego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za porady :D   Szukam zegarka do tyrania, ale jeśli miałbym dać za GWG 2650 zl wolałbym dołożyć i kupić MTG z www.watches2u.com i jakiegoś tańszego G-Shocka juz typowo do tyrania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlochaty dziwne interesy robisz najtanszy MTG z twojego linku 600 funtow a to jakies 3100 w złotówkach a w TT jak sie postarasz dostaniesz go za 3200 no ja tyle wynegocjowalem bez spinki tak dla sportu tak ze cie nie rozumiem. Ten MTG za 1049 funtow w TT bez negocjacji jest za 5000 zl a spokojnie te 800 zl utargujesz tak ze w twoim linku to ceny bardzo malo atrakcyjne a niektore nawet droższe. Wolisz dac za granica 2420 za MM niz z Polskiej oficjalnej dystrybucji jakbys sie postaral 2600 dla mnie dziwne troche Polska pelna gwarancja jednak warta doplaty tych 200 zl jak cos padnie momentalnie sie zwroci a i glowa spokojniejsza jest. Za granica to w okolicach 2000 to dobra cena ale moge sie mylic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dlaczego stąd nie bierzeta, po grzyba przepłacać? popcorm2.gif

Zielono jeszcze dostępny  :)

http://www.skywatches.com.sg/reviews/catalogsearch/result/?cat=&q=GWG-1000

Edit: a jednak nie bo po wejściu w zegar pokazuję out of stock  <_<

No ale trzeba tam zaglądać bo często się tam pokazują  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W wersji mobilnej strony napis ten jest na zdjęciu zegarka, bez wchodzenia głębiej.

Szkoda, że nie ma bo bym sam kliknął a tak muszę kupić coś innego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony to o wiele pewniejszym sklepem jest WatchesZon bo tam są ilości podane na stocku i automatycznie po zamówieniu ładnie schodzi ze stanu i wiesz ile mają aktualnie na stanie  :)

Na Skywatches nie mają czasami nawet na stanie zegarki widniejące jako dostępne, podobnie jak teraz jest na expedite  :(  

Kupiłem na Sky swego czasu Romana i jak się upomniałem o tracking po tygodniu to dostałem zwrot kasy na PP  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze specjalną dedykacją dla ZTKK (Zakonu Tropicieli Kamiennych Kręgów).

8-))

GWGjpg_ahnqpeh.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadna praca nie hańbi. 8-))

Zwłaszcza jak jest tak dobrze płatna że można sobie pozwolić na MM :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mojego to z forum nikt nie chciał tylko każdy pytał o gwarancję Pl. A tylko szlufka i klamerka trochę porysowane a tak był malina.

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin, tak to już jest  <_<

W tym tygodniu sprzedawałem 5 zegarków i dwóch potencjalnych kupców po negocjacjach i zapewnieniu przelewu wycofali się w ostatniej chwili a blokowali zegary po dwa dni  <_<

Robi się z bazarku OLX, już ostrzegłem potencjalnych sprzedających i nabywców o których wiedziałem.

Szkoda że nie ma tu opinii o plusach i minusach transakcji jak na czwratym  <_<

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi