Gość davidofx #2676 Napisano 7 Września 2016 A to przez to że tanio kupują a drogo chcą sprzedać. Widziałem już kilka używanych MM na alledrogo, ściągane z zagranicy po cenie nowego ze zniżkami w TTA dobrze wiemy ile kosztują za granicą. I że jest problem z gwarancją Ale sprzedawcy już o tym nie informują. Cwaniaki szukają jeleni. tapnięte z Note ⓔⓓⓖⓔ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cew 3 #2677 Napisano 8 Września 2016 A tutaj może:https://www.venturedirect.co.uk/products/casio-g-shock-mudmaster-gwg-1000-1a3dr-watch-new-with-tags?utm_medium=cpc&utm_source=googlepla&variant=17092841671 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84776 #2678 Napisano 8 Września 2016 A to przez to że tanio kupują a drogo chcą sprzedać. Widziałem już kilka używanych MM na alledrogo, ściągane z zagranicy po cenie nowego ze zniżkami w TTA dobrze wiemy ile kosztują za granicą. I że jest problem z gwarancją Ale sprzedawcy już o tym nie informują. Cwaniaki szukają jeleni. tapnięte z Note ⓔⓓⓖⓔJa nie ukrywalem , że nie kupiony Pl. A za grosze też bym nie oddał prawie nowego zegarka. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #2679 Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Ja nie ukrywalem , że nie kupiony Pl. A za grosze też bym nie oddał prawie nowego zegarka.Chodzilo o cenę zakupu i cenę sprzedaży i info o gwarancji. Czyli cwaniak kupil NOWEGO za (grosze) 1900zl na polskie a sprzedaję UŻYWANEGO za (złotówki) 2500 uzywanego bez polskiej instrukcji i gwarancji. tapnięte z Note 5 dualsim Edytowane 8 Września 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84776 #2680 Napisano 8 Września 2016 Taki trochę biznes. Ja jak nie byłem na forum to też przepłacalem za zegarki bo kupowałem w Pl. To na forach pokazano mi sklepy gdzie mogę zaoszczędzić. Dużo na allegro jest takich prywatnych importerów zegarków. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #2681 Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Marcin nad Twoim żółtkiem długo się zastanawiałem, ale jednak były inne priorytety. A ten czerwony z allegro to nie czasami były zegar kolegi nickt? Edytowane 8 Września 2016 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #2682 Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Taki trochę biznes. Ja jak nie byłem na forum to też przepłacalem za zegarki bo kupowałem w Pl. To na forach pokazano mi sklepy gdzie mogę zaoszczędzić. Dużo na allegro jest takich prywatnych importerów zegarków.Hmm to tak patrząc to nie powinienem nikomu udostępniać instrukcji bo dlaczego ja płacę w pl grube pieniądze a cwaniak kupi taniej, potem żebra o instrukcje bo angielskiego nie zna. Kurcze dałeś mi do myślęnia. Wspierałem cwaniaków za friko. PS. importerzy nie sprzedają używanych tapnięte z Note 5 dualsim Edytowane 8 Września 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2683 Napisano 8 Września 2016 (edytowane) rzebra ??? Edytowane 8 Września 2016 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #2684 Napisano 8 Września 2016 Taki trochę biznes. Ja jak nie byłem na forum to też przepłacalem za zegarki bo kupowałem w Pl. To na forach pokazano mi sklepy gdzie mogę zaoszczędzić. Dużo na allegro jest takich prywatnych importerów zegarków.Zgadzam się , ale dużo osób nie ma pojęcia nawet o takich forach, ja szczerze mówiąc natrafiłem na nie przez przypadek, mimo wszystko ciesze się z tego.Jest to jakieś hermetyczne zamknięte grono z tego co tu zdążyłem zaobserwować, lecz mimo wszystko juz parę razy okazało się, że mogę liczyć na jakąś pomoc ze strony "starych wyjadaczy " Nie o tym miało być hehe ,moim zdaniem dużo jest osób kupujących MM za granicą a później sprzedają je na allegro z zyskiem, dla kogoś to i tak jest promocja , patrząc na cenę na allegro a w sklepie to jest spora różnica. Pewnie gdyby nie forum to i ja bym się na taką cenę 2,5 pokusił 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #2685 Napisano 8 Września 2016 Hmm to tak patrząc to nie powinienem nikomu udostępniać instrukcji bo dlaczego ja płacę w pl grube pieniądze a cwaniak kupi taniej, potem żebra o instrukcje bo angielskiego nie zna.Kurcze dałeś mi do myślęnia. Wspierałem cwaniaków za friko. PS. importerzy nie sprzedają używanych tapnięte z Note 5 dualsimCzyli jak będziesz chciał jakieś info to mamy Ci nie pomagać za darmo ??? Nie wspierasz cwaniaków a pomagasz swoim nowym kolegom na forum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melkor1410 2 #2686 Napisano 8 Września 2016 Ja otrzymałem wsparcie w formie instrukcji po polsku i nie uważam się za cwaniaka. Jak mogę pomóc to pomagam na forum. Poza tym doceniam pracę i pomoc kolegi który mi ją udostępnił. Chwała mu za to. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2687 Napisano 8 Września 2016 Ja też nie kumam tej całej akcji nie za darmo Zawsze pomagam jak mogę i inni mi wiele pomogli tutaj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #2688 Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Zboczyliscie z tematu. Poraz kolejny napisze ze chodziło mi o cwaniaków tanio kupujacych i drogo sprzedających używane i nie informujących o problemie z gwarancją I nie uważam każdego za cwaniaka. A ta moja mala dygresja że pomagałem za free to była do '' Taki trochę biznes''Czytajcie koledzy że zrozumieniem tapnięte z Note 5 dualsim Edytowane 8 Września 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2689 Napisano 8 Września 2016 Tomaliusz, i tego sie trzymajmy. Btw: jakie zegary ostatnio sprzedałes, bo trochę nie śledzę, co sie dzieje na bazarku?Czytajcie koledzy że zrozumieniem A Ty pisz "ze zrozumieniem"8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #2690 Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Ja otrzymałem wsparcie w formie instrukcji po polsku i nie uważam się za cwaniaka. Jak mogę pomóc to pomagam na forum. Poza tym doceniam pracę i pomoc kolegi który mi ją udostępnił. Chwała mu za to.Oczywiście żeby nie było że nie pomagam I Kilku kolegom załatwiłem za 2500 z TT Dzięki czemu maja gwarancje w Polsce. tapnięte z Note 5 dualsim Edytowane 8 Września 2016 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2691 Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Tomaliusz, i tego sie trzymajmy. Btw: jakie zegary ostatnio sprzedałes, bo trochę nie śledzę, co sie dzieje na bazarku?Pod nóż poszedł: - Gulfmaster GWN-1000B-1A + żółte gacie do niego- Citizen AS4020-52e- Deep Blue Nato Diver 300m Black PVD + biała guma- Casio MTP-1341L - ten to tylko miejsce w pudle blokował - Invicta 17556 - ten jeszcze wisi Czy mogę jeszcze w czymś pomóc? Edytowane 8 Września 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #2692 Napisano 8 Września 2016 Citka sprzedałeś i nie powiedziałeś? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2693 Napisano 8 Września 2016 (edytowane) Citka sprzedałeś i nie powiedziałeś? Wisiał trochę czasu na bazarze Przepraszam ale już nie pamiętam abym obiecywał pierwokup? Edytowane 8 Września 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argentorat 0 #2694 Napisano 8 Września 2016 Na początek chciałem się przywitać. Forum czytam parę lat ale jakoś nigdy nie było okazji się zarejestrować.Można powiedzieć, że zegarki to taka moja pozytywna choroba. Ostatnim nabytkiem był G-Shock GA-1000-4AER. Zawsze kupowałem u krajowych dystrybutorów ale niestety cena MM do tego nie zachęca. Tak więc zamówiłem na Expedite lecz niestety po kilku dniach zwrot kasy bo go nie mają mimo, że dalej u nich jest na stronie.Wysyłałem maile do skywatches.com.sg i watches2u odpisali , że nie są w stanie powiedzieć kiedy znowu będą. W TT zeszli do 2850. Interesuje mnie zółty czy są jeszcze jakieś w miarę pewne strony, czy pozostaje czekać, aż się pojawią w powyższych sklepach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyra 41 #2695 Napisano 8 Września 2016 Ebay z wysyłką z Anglii lub IrlandiPozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artek90 1 #2696 Napisano 8 Września 2016 Ebay sprzedawca surprises_store polecam, kupiłem tam za 2000 Send from my s7 edge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2697 Napisano 8 Września 2016 Już trochę filmików przez forum się przewinęło na temat testowania MM. I tak się zastanawiam czy MM przeszedł by taki test 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melkor1410 2 #2698 Napisano 8 Września 2016 Myślę że by przeszedł. Mam go i widzę jak jest wykonany i z jakich materiałów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1351 #2699 Napisano 8 Września 2016 Myślę że by przeszedł. Mam go i widzę jak jest wykonany i z jakich materiałów.Ciekawi mnie czy koperta wykonana z plastiku by to zniosła. Dużo jest testów G. Gotują , mrożą , zrzucają . Ale test tego MTM jest ciekawy. Jeszcze G-shocka w takim teście nie widziałem. Mam Jeep-a i nieraz śmigałem w podobnym terenie ale nie przyszło mi do głowy żeby któregoś ze swoich G w ten sposób przetestować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melkor1410 2 #2700 Napisano 8 Września 2016 Ten plastik jest naprawdę twardy i myślę że by podołał. Jednak nie zdecydowałbym się na taki test zegara wartego 3k. Chyba że zarabiałbym tyle co Lewandowski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach