tommly 11576 #4276 Napisano 19 Października 2017 Zieloną, no chyba że chcesz pasek camo, to wtedy czarnucha bierz. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4277 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Camo nie chcę, w żołnierzyka już się nie bawię Edytowane 19 Października 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solomita 3 #4278 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Ja kupiłem tydzień temu "zielonego" i nie zamienilbym tej wersji na żadną innąNo chyba że "Camo" ale w oryginale, a nie tam jakiegoś czarnego przebierańca Edytowane 19 Października 2017 przez solomita 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #4279 Napisano 19 Października 2017 Widziałem na żywo 7 wersji oprócz czerwono-złotej (dostępna chyba tylko w Cninach). Msz numer jeden to 1A (tak się akurat składa, że go mam) 8--))Numer dwa - camoNumer trzy - 3A pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #4280 Napisano 19 Października 2017 ..."de gustibus non est disputandum"... 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #4281 Napisano 19 Października 2017 A mój typ to 1A3 z paskiem od GB. Mi bardzo podszedł (trochę wcześniej jest mój film o tej modyfikacji i ze dwa zdjęcia). Zresztą już realizuję dwa zamówienia na taką modyfikację dla kolegów z forum. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #4282 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Dla mnie tylko zielony... pasek zawsze mozna wymienić a ma najładniejsza i najbardziej czytelna tarcze... ale przyłączę sie do tego co Tomek napisal: ..."de gustibus non est disputandum"... Edytowane 19 Października 2017 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4283 Napisano 19 Października 2017 Widziałem na żywo 7 wersji oprócz czerwono-złotej (dostępna chyba tylko w Cninach). Pełną lumę ma tylko zielony i czerwony?W sumie zastanawiam się nad zielonym lub czarnym, wcześniej myślałem o zieleni ale czym dłużej pacze to zwyklak czarny mnie przekonuję Gdzie jest Piotrek?Zara powie że indeksy mieszane szare, białe i że qupa i.t.d. A mój typ to 1A3 z paskiem od GB. Mi bardzo podszedł (trochę wcześniej jest mój film o tej modyfikacji i ze dwa zdjęcia). Zresztą już realizuję dwa zamówienia na taką modyfikację dla kolegów z forum. No Żeś zaszalał z tą modyfikacją Dla mnie tylko zielony... pasek zawsze mozna wymienić a ma najladniensza i najbardziej czytelna tarcze... ale przyłączę sie do tego co Tomek napisal: Zgoda, najbardziej czytelna aż trochę za cukierkowa Tylko po grzyba tam tyle żółtego? i biały napis G-Shock na bezelu No ale też się zgadzam z tym co Tomek napisał, chociaż wiem że sam nie wie co napisał i co to oznacza ..."de gustibus non est disputandum"... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #4284 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Pełną lumę ma tylko zielony i czerwony? W sumie zastanawiam się nad zielonym lub czarnym, wcześniej myślałem o zieleni ale czym dłużej pacze to zwyklak czarny mnie przekonuję Zara powie że indeksy mieszane szare, białe i że qupa i.t.d. W innych wersjach niż zielony i czerwony na szarych indeksach też jest luma, ale świeci ciutkę słabiej. Powiem Ci, że zanim założyłem pasek camo to też mi przeszła przez myśl żeby zostawić czarnucha tak jak jest.Te szare indeksy dają radę na żywo i fajnie to wygląda, nie jest takie oczoj...e No ale też się zgadzam z tym co Tomek napisał, chociaż wiem że sam nie wie co napisał i co to oznacza Ha ha ha bardzo śmieszne ... Edytowane 19 Października 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4285 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Te szare indeksy dają radę na żywo i fajnie to wygląda, nie jest takie oczoj...e O toto Ha ha ha bardzo śmieszne ...Wygłupiam się przecież Edytowane 19 Października 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #4286 Napisano 19 Października 2017 Bierz czarnucha, będziesz Pan zadowolony, sam bym kupił drugiego do kompletu, ale co za dużo, to niezdrowo 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #4287 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Bierz zielonego będziesz zadowolony jeszcze bardziej Edytowane 19 Października 2017 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #4288 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Ogladalem czarnucha na zywo bo kolega w pracy ma i tarcza dla mnie taka mdła jest... zielony ma super biale indeksy i żółty daje fajny kontrast.. w końcu to G a nie garniturowiec wiec musi być lekko pstrokaty A i zielonego jak bedziesz sprzedawał to szybciej pójdzie... Edytowane 19 Października 2017 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4289 Napisano 19 Października 2017 Ja to już sam nie wiem Dobrze by było ponosić trochę jednego i drugiego w celu wyrobienia sobie opinii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #4290 Napisano 19 Października 2017 Ogladalem czarnucha na zywo bo kolega w pracy ma i tarcza dla mnie taka mdła jest...... i dlatego idealnie pasuje do niego pasek camo, ożywia zegar 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #4291 Napisano 19 Października 2017 To ciekawe dlaczego zielonego ponownie kupileś :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #4292 Napisano 19 Października 2017 Ja to już sam nie wiem Dobrze by było ponosić trochę jednego i drugiego w celu wyrobienia sobie opinii Tomek bierz któregokolwiek byle nie miał złotych i pomarańczowych wstawek - ja poza zielonym bym się zastanawiał nad modelem z żółtym paskiem, ale pasek bym zmienił, na czarny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #4293 Napisano 19 Października 2017 Ja polecam zielonego mam go od roku i jest naprawde bardzo klimatyczny jak to już kiedyś ktoś napisał "predator" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #4294 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Tomek co za różnica i tak go za chwile sprzedaż.. Edytowane 19 Października 2017 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11576 #4295 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) To ciekawe dlaczego zielonego ponownie kupileś :)Bo nabyłem Romka camo, a 2 zegarki z paskami camo , to o jeden za dużo Poza tym tęskniłem za zielonym, bo lubię żółte wstawki w zegarkach. Tomek co za różnica i tak go za chwile sprzedaż.. Oooo to to Edytowane 19 Października 2017 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #4296 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Poza tym tęskniłem za zielonym, bo lubię żółte wstawki w zegarkach.... czyli bier zielonego.. jak pisalem żółty wyglada mega i jest go w sam raz... Edytowane 19 Października 2017 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8981 #4297 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) No Żeś zaszalał z tą modyfikacją Bo to nie miało być żadne szaleństwo, tylko w efekcie miał wyjść zwykły czarny EDC. Ja to już sam nie wiem Dobrze by było ponosić trochę jednego i drugiego w celu wyrobienia sobie opinii W przyszłym tygodniu będę prawdopodobnie w Łodzi, to mogę Ci mojego "stealtha" pokazać. Edytowane 19 Października 2017 przez TomG80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #4298 Napisano 19 Października 2017 Tomek co za różnica i tak go za chwile sprzedaż.. Ano taka żeby jak co to łatwiej znalazł właściciela W przyszłym tygodniu będę prawdopodobnie w Łodzi, to mogę Ci mojego "stealtha" pokazać.Dzięki ale do tego czasu to już pewnie kupię jednego i sprzedam kupując drugiego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #4299 Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Ano taka żeby jak co to łatwiej znalazł właściciela Dlatego Ci napisałem wcześniej - zielony idzie od ręki wiem co mówię Edytowane 19 Października 2017 przez szuwar1978 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5724 #4300 Napisano 19 Października 2017 Ano taka żeby jak co to łatwiej znalazł właściciela Jak tak do sprawy podchodzisz to bierz zielonego... sam z takich powodów kupiłem swojego, z tym że u mnie akurat został... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach