Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kwiatek

Dziękuję :)

Do Ciebie i tak brakuje mi lata świetlne ;)

Taka informacja dla Kolegów.

Casio przewiduje podwyżki od 07.10 (potwierdzone w dwóch sklepach, z czego jeden u forumowicza) i tak GWG-1000 będzie kosztować prawie 3900 złotych katalogowo.

Tak więc śpieszcie się kupować G bo tak szybko drożeją ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje, wczoraj przymierzając zegarek , to samo mi powiedzieli ze ceny idą w górę 10%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dziękuję :)

Do Ciebie i tak brakuje mi lata świetlne ;)

Taka informacja dla Kolegów.

Casio przewiduje podwyżki od 07.10 (potwierdzone w dwóch sklepach, z czego jeden u forumowicza) i tak GWG-1000 będzie kosztować prawie 3900 złotych katalogowo.

Tak więc śpieszcie się kupować G bo tak szybko drożeją ;)

Kwiatek, graty muda.

Ciekawe, czym podyktowane są plany tych podwyżek, już i tak wywindowanych cen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jakieś 2 tygodnie temu zostałem szczęśliwym posiadaczem gwg-1000 kolor zielony. Zakupiłem go w maxkart w UK. Nie wstawiłem zdjęć z uwagi na brak wiedzy jak to zrobić hehe. Zegarek oczywiście 100% oryginalny. Na pierwszy rzut oka robi wrażenie i to bardzo. Mam gw-9400 i on mi się wydawał duży ale gwg to jest król wśród zegarków. Najlepsze ze zamówiłem czarny a przysłali mi zielony hehe. Ale bardzo mi się podoba. Chciałem czarny z uwagi na fakt ze posiadam gw-1000, który kupiłem jako spontanicznie na eglobal po bardzo dobrej cenie i jest też zielony. Czekam aż pojawi się pasek do MM w kolorze camo. Ma może ktoś wiedzę na temat koloru camo? Pozdrawiam wszystkich posiadaczy MM i planujących jego zakup.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow to się nazywa mieć rozmach :( To już lekkie przegięcie cena to powinna iść w dół. Ciekawe jak motywują tak dużą podwyżkę przecież dolar jednak raczej potaniał niż zdrozał

Edytowane przez Diodes

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4900 złotych!

Na łeb padli...znowu wrócili z cenami z kosmosu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to się w głowie nie mieści ... To już jest złodziejstwo ...

Z daleka od ZIBI ...

GW-9400-1ER, MTG-910DA, GD-350-1BER, GWG-1000-1A3ER, G-9000-1VER, GW-3500B-1AER, G-9300-1ER, GWN-1000B-1BER, MTG-960DE-2VER, GWG-1000-1AER, GX-56-1AER, GW-6900A-9ER, GW-7900RD-4ER, GW-4000-1A3ER, GW-M5610BC, DW-003H-4T, PRW-3500-1JF, G-7800-1ER, GW-7900-1ER, SPF-60D-7AVER, GW-9300CM-1ER, OC-108D-1A, GST-W100D-1A4ER, GDF-100-4ER, GW-A1000, GXW-56-1BER, GW-3000M-4AER, GW-A1100R-4AER,  GX-56-4ER, GX-56GB-1ER, GWF-D1000-1ER, GWN-1000-2A, GD-X6900-1ER, GW-9400-DCJ, GD-X6930E-9ER, GPW-1000GB-1AER, GW-A1100-1A3ER, GB-6900B-1ER, GW-9200-1E, GWF-D1000B-1ER, GD-400-4ER, GD-X6900SP-1, GWX-8900C-3ER, GD-X6900SP-1JF, GD-X6900 SUPRA, MTG-S1000BD-5AER, GD-X6900FB-8, GW-M5610-1ER, MTG-G1000D-1A2ER, GWF-1000-1C, GWN-Q1000-1AER, GF-8250CM-2ER, GX-56BB-1DR, GA-100ST-2AER, GWX-8900B-7ER, GAW-100-1AER, MTG-S1000D-1AER, GPW-1000-4AER, GPW-2000-1AER, GPW-1000-1BER, GD-X6900CS-7CR, MTG-S1000D-1A4ER, GW-6900BC-1JF., GPW-1000TBS-1AER, MTG-S1000BD-1AER, MTG-S1000V-1AER, GD-X6900MH, GR-B100-1A3ER, GPR-B1000-1ER.

Instagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to zibi podnosi ceny czy casio w ogóle?

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Wow to się nazywa mieć rozmach :( To już lekkie przegięcie cena to powinna iść w dół. Ciekawe jak motywują tak dużą podwyżkę przecież dolar jednak raczej potaniał niż zdrozał

Zibi raczej w dolarach nie kupuje. Co do ceny....może podyktowana jest tym, że Mudmaster się sprzedaje jak ciepłe bułeczki w piekarni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co dają 3500 jak sprzedają za 2600?

Może chcą wywołać efekt u klientów, że wygrali tak dużą zniżkę i żeby poczuli się wyjątkowo? ;)

Z drugiej strony są tacy, co wchodzą do TT i mówią "ten" i nie pierdzielą się w zniżki, bo ich nie potrzebują.

Może jednak to działać w dwie strony, bo jak ktoś widzi cenę 3500 to może tyle nie mieć ale 2600 może już znaleść ale nie wiedząc o takich negocjacjach nie wchodzi do sklepu.

Pewnie piniondz się u nich zgadza a działanie takie mają obliczone i na 100% krzywdy sobie tym nie zrobią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Z drugiej strony są tacy, co wchodzą do TT i mówią "ten" i nie pierdzielą się w zniżki, bo ich nie potrzebują.

...

Imo raczej nie, bo TT świeci pustakami a Ci co nie potrzebują zniżek kupują zegarki modowe w swissie, aparcie, kruku i dla nich casio to przypał  ^_^

...

Może jednak to działać w dwie strony, bo jak ktoś widzi cenę 3500 to może tyle nie mieć ale 2600 może już znaleść ale nie wiedząc o takich negocjacjach nie wchodzi do sklepu.

...

To jest prawda, bo mało osób jest zorientowanych że cena półkowa jest z czapy  ^_^

No ale jak już zapyta a pani powie, dam panu 25% rabatu jak kupi pan w poniedziałek bo promocja to pójdzie  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo raczej nie, bo TT świeci pustakami a Ci co nie potrzebują zniżek kupują zegarki modowe w swissie, aparcie, kruku i dla nich casio to przypał  ^_^

Ale przecież TT to nie tylko Casio.

Musiałbyś chyba pracować w TT, żeby tak twierdzić, bo jeśli jesteś tam raz na tydzień przez 20 minut to chyba trochę za mało, aby mieć rozeznanie, czy mają duży ruch czy mały a z drugiej strony to jeszcze nie byłem w salonie z zegarkami, w którym byłyby kolejki do kasy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówię o kolejkach ale o wydaniu 3,5k za plastikowy zegarek, gdzie dla większości kupujących casio kojarzy się z zegarkiem komunijnym a nie prestizowym (potwierdzone z sprzedawcami TT)  ;)

Jak Ktoś kupuję w salonie bez zniżek to raczej bez wiedzy "zegarkowej" nie kupuję Muda za 3,5k  ^_^ ... tylko swissa a raczej takiego modowego farbowanego swissa  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Po co dają 3500 jak sprzedają za 2600?

To, że jednemu koledze udało się taki rabat uzyskać to nie znaczy, że za tyle sprzedają. U nas w galerii dają 10%, my dajemy tyle samo. Nie wiem jak w TT, ale u mnie na półce ten model nie leży, bez względu na kolor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dalej, jak wczoraj, byłem ,,świadkiem'', jak se gościu zapodał dwa G, jeden, to Waldzior edition, drugi mudmaster gwg-1000... Zapytał o jakiś rabacik, szanowna sprzedawczyni oświadczyła, że musiałaby się skontaktować z ,,wyższym przełożonym'' i wtedy mogłaby coś o rabaciku wspomnieć, tyle tylko, że to byłoby ,, na jutro'' lub ,,pojutrze''...

Szanowny pan zmarszczył czoło i postanowił, że zapłaci tyle ile jest na metce i weźmie sikory już....

Że z deczka przepłacił, to wie każdy forumowicz, ale cóż.... Jak, to mówią, bogaci, żyją inaczej ;)

Tomaliusz, z tymi potwierdzeniami czegokolwiek w TT, to bym się tak na forum nie chwalił, bo w tym przypadku wiedza leży i robi pod siebie... Chyba, że w Twoich stronach pracują w salonach ludzie z pasją i pojęciem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są trzy grupy ludzi, pierwsza to ludzie liczący każdy grosz, w tej grupie są osoby dla których Polska dystrybucja mogłaby nie istnieć, więc informacja podana wyżej jest nieistotna :-).

Druga grupa to osoby  które ...... pieniędzmi :), tych także ta informacja nie interesuje.

Ostatnia grupa to klasa średnia, tych ludzi jest garstka więc informacja podana wyżej też jest nie istotna :-).

Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś zakupiłem w TT za ..uwaga....2500 PLN :) chyba dobra cena .A Info potwierdzone od jutra tzn 7.10.2016 cena UP z Katalogowych 3500 na 3900. To jest taka cicha podwyżka  :P o której nikt nie wie ..hehe .Ceny podono są podyktowane przez producenta , ale cholera wie..

Reasumując przed moim zakupem w sklepie dziś też gośc kupował MM za cene katalogował   za 3500 i bym mega zadowolony  ze kupi  jeszcze po starej cenie .

post-93310-0-99006200-1475783578_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Lipa z taką polityką cenową, obojętne, przez kogo dyktowaną. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi