BelYaal 1 #5401 Napisano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) A u mnie dziś tylko delikatne płukanie było, więc nic nie chrzęści. Ze tak zapytam... zsunal sie z reki? Moj opuscil angoli i podróżuje do Polski Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #5402 Napisano 3 Sierpnia 2018 Ze tak zapytam... zsunal sie z reki? Tiaaa, zsunął się z ręki pod wpływem pomysłu na fajną fotkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grechulek 0 #5403 Napisano 5 Sierpnia 2018 Hej na nowy Mahrishi nie liczę ale wie ktoś gdzie mogę nabyć nowy GWG-1000DC-1A5ER z polskiej dystrybucji? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5404 Napisano 5 Sierpnia 2018 Nie kupisz z PL dystrybucji, chyba, że od kogoś prywatnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grechulek 0 #5405 Napisano 5 Sierpnia 2018 Sory, że linka wrzucę ale z tego sklepu też nie jest PL dystrybucja? https://time24.pl/zegarek-casio-mudmaster-ca-gwg-1000dc-1a5er-9940.html Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #5406 Napisano 5 Sierpnia 2018 MudMajster 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rutkowski 1 #5407 Napisano 7 Sierpnia 2018 Witam,Czy można dołączyć do grona posiadaczy Mudmastera ?? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #5408 Napisano 7 Sierpnia 2018 Można, a nawet trzeba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #5409 Napisano 7 Sierpnia 2018 Zastanawiam się nad ponownym kupnem Muda, ale mam dylemat czy zielony czy czarny? Z którym bedzie większe pole paskowe? Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #5410 Napisano 7 Sierpnia 2018 Z którym bedzie większe pole paskowe?Patrząc po tym kątem ja brałbym zielonego. Pasuje ładnie pasek zielony (wiadomo), czarny, żółty, a i Maharishi wygląda na zielonym niczego sobie. Jedynie czerwony i camo wydaje mi się tak raczej średnio, ale to oczywiście kwestia gustu. Ja noszę zielonego z czarnym paskiem od wersji GB (szare napisy na pasku) i bardzo mi podchodzi wizualnie. Jeśli potrzebujesz jakieś fotki, daj znać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #5411 Napisano 7 Sierpnia 2018 Na co dzień czarny, na biwak zieleń. Wiec koniecznie oba... oba*ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #5412 Napisano 7 Sierpnia 2018 Właśnie i indeksy jaśniejsze mi chyba w zielonym bardziej pasują. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rutkowski 1 #5413 Napisano 7 Sierpnia 2018 Ja chciałem z białymi indeksami.A poza tym był jeszcze cały czarny ale ten jest bardziej czytelny przy szybkim spojrzeniu na zegarek. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5414 Napisano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Właśnie i indeksy jaśniejsze mi chyba w zielonym bardziej pasują.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu TapatalkaJa próbowałem dwóch kombinacji plus oczywiście oryginał. Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny15 379 #5415 Napisano 7 Sierpnia 2018 ładne fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5416 Napisano 7 Sierpnia 2018 A dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BelYaal 1 #5417 Napisano 8 Sierpnia 2018 Wszyscy maja mambe, mam i ja Czekam jeszcze na "letni pasek" czyli zolty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 0 #5418 Napisano 8 Sierpnia 2018 Ja dzisiaj też założyłem Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5419 Napisano 8 Sierpnia 2018 I ja... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BelYaal 1 #5420 Napisano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) U mnie jest problem z paskami, nietypowa lapa i jak wezme na 3 dziurki to mam za luzno, a jak na 4 to za ciasno. Ale tez tak mialem z poprzednim GSHOCKIEM.Pierdziele sie tez z barometrem i probuje ustawic do stacji meteo http://www.meteo.waw.pl/hist.pl?PRi ile na poczatku ok, potem sie to rozjezdza, moze nie jakos wyjatkowo, ale zawsze, tym bardziej, ze wysokosc npm ta sama. Choc teraz doczytalem w specyfikacji, ze i tak wlasciwie mi dobrze pokazuje, bo precyzje to ma +/- 3 hPa przy zakresie +/- 75m Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez BelYaal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grechulek 0 #5421 Napisano 8 Sierpnia 2018 Dzisiaj przyszedł z TT, też sekundnik macie tak krzywo? Robiłem kalibracja ale godzinową i minutową można ruszyć sekundnik pozostaje. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BelYaal 1 #5422 Napisano 8 Sierpnia 2018 Probowales tego...obejrzyj filmik daalej, bo jest tam jak zrobic korekte automagicznie i recznie tez A jakby co, to gdzies doczytalem, ze automagiczna korekta "do skutku", leczy wsio Ja zrobilem sobie na poczatku w ramach nauki reczna i u mnie akurat jest ok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grechulek 0 #5423 Napisano 8 Sierpnia 2018 Kurde próbowałem już kilka razy tak. Sekundnika nie da się ustawić. Już sam nie wiem bo raz wydaje mi się że jest źle raz dobrze... ehhh Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #5424 Napisano 8 Sierpnia 2018 U mnie jest prosto, ale ja mam z eglobal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grechulek 0 #5425 Napisano 8 Sierpnia 2018 W takim razie odsyłam i zamawiam z eGlobal. Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu TapatalkaSam nie wiem, czy to jest prosto? Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach