Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Recommended Posts

Pierwszego gwg kupiłem na watchshop po prawie roku sprzedałem go bo stwierdziłem, że to nie dla mnie ale nigdy nie sprawiał mi problemów jak koledze wyżej to samo miałem z drugim kupiłem na EG również wszystko było ok teraz mam już trzeci raz MM kupiony w zegarkicentrum narazie nic się z nim nie dzieje i jestem zadowolony z niego :)

Przeciez nikt nie twierdzi ze wszystkie Mudmastery sa wadliwe. Nikt nie twierdzi nawet ze wiekszosc jest wadliwa. Czy nawet polowa.

Osobiscie nie sadze zeby to bylo 10%

Ale tych wadliwych troche jest i nawet jesli to dotyka 1% to sprawa jest na tyle powazna ze Casio powinno cos z tym zrobic. Jesli to dotyczy okreslonej serii czy fabryki to mogliby zaproponowac program wymiany. A tak czy inaczej - poprawic kontrole jakosci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by T Atomicus

Musisz wziąć pod uwagę , że na eGlobal te zegarki są jednak sporo tańsze. Kupując cokolwiek zakładasz, że się popsuje ? Jeśli tak, to weź pod uwagę ile pieniędzy zaoszczędziłeś kupując w HK i jeśli  przypadkiem znajdziesz się w tym ułamku pechowców ( co jest mało prawdopodobne ) to stać Cię będzie na ew. naprawę ;)

Trzeba myśleć pozytywnie.

Pytanie - ile kosztuje ta naprawa. Bo jak na razie nikt sie nie pochwalil.

Edited by T Atomicus

Mój od listopada 2015 chodził wzorowo. 2 tygodnie temu zaczęły się problemy. Gwarancję wykupiłem dodatkową więc pojechał do „szpitala” w Sochaczewie.

Sent from iOS

Edited by login

A wlasnie, czy poza nizszymi walorami kolekcjonerskim sa jakies minusy?

I czy ta wersja ma lume na indeksach i cyferkach?

Trudno tutaj mówić o jakichkolwiek walorach , zwłaszcza kolekcjonerskich. To zegarek świeżo odnowiony :(

W dodatku Kaktus podaje w opisie cyt. Fabrycznie nowy i oryginalny zegarek Casio ???

W ofercie wersja z lumą na indeksach i wskazówkach.

Edited by KRZYSIO

Panowie jestem świeży w temacie , proszę o pomoc w wyborze gwg-1000 jaką wersję nabyć i gdzie najlepiej

Pytanie drugie co jest nie tak z mudmasterami sprzedawanymi na kaktus24

Decoded = something is wrong

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Święte słowa - omijać szerokim łukiem. Zegarek z usuniętym kodem jest nierozpoznawalny  :(

Święte słowa - omijać szerokim łukiem. Zegarek z usuniętym kodem jest nierozpoznawalny :(

W dodatku kasznaisto wygląda polerowany dekiel://

Nie widzisz różnicy czy zegarek ma 3 m-ce czy 3 lata od daty produkcji ? W tym zegarku ze spolerowanym deklem tego nie ustalisz.

Jeśli chodzi o lumę, to ten egz. ją akurat ma ;)

Edited by KRZYSIO

Dzień dobry, to mój pierwszy post na forum na którym wylądowałem po lekturze o GWG1000. Bardzo chciałem kupić tan zegarek ale na ten moment nabyłem GWG100. Zakup w Time Trend w październiku tego roku. Dzięki forum mogłem odczytać z numerów date produkcji mojego nabytku - 13.06.2018. Także kupiłem nówkę prawie półtoraroczną.

Ja tam w kwietniu kupiłem i jestem zadowolony. Zegarek przyszedł po 2 tyg świeżutki i pachnący nowością:)

Edited by janekldz

Podobno tak. Ale bez gwarancji.

Jest roczna gwarancja sklepu, sprawdzona przez kwłaśę. GWG- wskazowki standardowo zamrożone, kazali odesłać zegarek chyba do UK, wymienili na nowa sztukę :D

Mi się rozjechały wskazówki po 11 miesiącach od zakupu w EG. Kazali odesłać do UK, za jakiś czas dostałem nowy egzemplarz. Także nie jest tak strasznie z tą gwarancją u nich.

Mi się rozjechały wskazówki po 11 miesiącach od zakupu w EG. Kazali odesłać do UK, za jakiś czas dostałem nowy egzemplarz. Także nie jest tak strasznie z tą gwarancją u nich.

Właśnie o Tobie pisałem :D