murcins 35553 #6651 Napisano 30 Sierpnia 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 157053 #6652 Napisano 2 Września 2021 😎 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tocamartin 11 #6653 Napisano 4 Września 2021 Witam wszystkich serdecznie. Wymarzony gwg1000 ️️️ Król jest tylko jeden. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #6654 Napisano 5 Września 2021 @tocamartin Koronkę sobie dokręć, bo CI wilgoci naleci 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6655 Napisano 5 Września 2021 15 minut temu, clusca napisał(-a): @tocamartin Koronkę sobie dokręć, bo CI wilgoci naleci G-Shocki nie z takim wilgociami sobie radziły...ale uwaga słuszna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23217 #6656 Napisano 5 Września 2021 20 minut temu, clusca napisał(-a): @tocamartin Koronkę sobie dokręć, bo CI wilgoci naleci Jak tak było to już po zegarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8773 #6657 Napisano 5 Września 2021 Mimo wielu opisywanych niedoskonałości ( ja nie doświadczyłem ) to najbardziej udany model jaki posiadałem. Wracałem do niego 3 razy i zawsze z pełnym zadowoleniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #6658 Napisano 5 Września 2021 A ja z niecierpliwością czekam na zapowiadanego GWG-B2000. Ponoć ma być nieco mniejszy i niższy. Może okazać się, że to będzie dla mnie zegar, którego szukałem w MM, ale z uwagi na rozmiar, niestety nie znalazłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6659 Napisano 5 Września 2021 2 godziny temu, tomaliusz napisał(-a): Jak tak było to już po zegarku tylko oddawać za 1/4 ceny póki działa !!!😉👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tocamartin 11 #6660 Napisano 5 Września 2021 Sprawne oko wszystko zobaczy Spoko, spoko zdjęcie było dawno zrobione. Zaraz po dokrecilem. Robiłem kalibracje wysokosciomierza.Natomiast był problem z drugiej strony. Nie oszczędzam gwg1000, po to jest. W pracy: kurz, błoto, woda czy odbijanie we wszystko co możliwe. Parę miesięcy temu wymylem go pod bieżącą wodą i sensor tem-baro-wys umarł Trzy miesiące bez mastera i było by jeszcze dłużej Rozmawiałem z serwisem Casio. Częsci nie przyszły z Japonii. Ale udało się na moją korzyść wszystko rozwiązać. Pobrali części z innego zegarka. Działa. Pochwała dla Zibi Polska Miał ktoś może już z was koledzy problem z sensorem? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaSprawne oko wszystko zobaczy Spoko, spoko zdjęcie było dawno zrobione. Zaraz po dokrecilem. Robiłem kalibracje wysokosciomierza.Natomiast był problem z drugiej strony. Nie oszczędzam gwg1000, po to jest. W pracy: kurz, błoto, woda czy odbijanie we wszystko co możliwe. Parę miesięcy temu wymylem go pod bieżącą wodą i sensor tem-baro-wys umarł Trzy miesiące bez mastera i było by jeszcze dłużej Rozmawiałem z serwisem Casio. Częsci nie przyszły z Japonii. Ale udało się na moją korzyść wszystko rozwiązać. Pobrali części z innego zegarka. Działa. Pochwała dla Zibi Polska Miał ktoś może już z was koledzy problem z sensorem? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #6661 Napisano 5 Września 2021 7 minut temu, tocamartin napisał(-a): Sprawne oko wszystko zobaczy Spoko, spoko zdjęcie było dawno zrobione. Zaraz po dokrecilem. Robiłem kalibracje wysokosciomierza. Natomiast był problem z drugiej strony. Nie oszczędzam gwg1000, po to jest. W pracy: kurz, błoto, woda czy odbijanie we wszystko co możliwe. Parę miesięcy temu wymylem go pod bieżącą wodą i sensor tem-baro-wys umarł Trzy miesiące bez mastera i było by jeszcze dłużej Rozmawiałem z serwisem Casio. Częsci nie przyszły z Japonii. Ale udało się na moją korzyść wszystko rozwiązać. Pobrali części z innego zegarka. Działa. Pochwała dla Zibi Polska Miał ktoś może już z was koledzy problem z sensorem? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Sprawne oko wszystko zobaczy Spoko, spoko zdjęcie było dawno zrobione. Zaraz po dokrecilem. Robiłem kalibracje wysokosciomierza. Natomiast był problem z drugiej strony. Nie oszczędzam gwg1000, po to jest. W pracy: kurz, błoto, woda czy odbijanie we wszystko co możliwe. Parę miesięcy temu wymylem go pod bieżącą wodą i sensor tem-baro-wys umarł Trzy miesiące bez mastera i było by jeszcze dłużej Rozmawiałem z serwisem Casio. Częsci nie przyszły z Japonii. Ale udało się na moją korzyść wszystko rozwiązać. Pobrali części z innego zegarka. Działa. Pochwała dla Zibi Polska Miał ktoś może już z was koledzy problem z sensorem? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka .... niech żyją serwisy Zibi - dobrze że z twojego nie pobrali wskazówek w zamian za sensor heheheh ale dobrze się skończyło i Chwała (moze z jakiegoś do wywalenia pobrali ale tak nie powinno być przy w miarę nowym zegarku i to w serwisie). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tocamartin 11 #6662 Napisano 5 Września 2021 Sprawne oko wszystko zobaczy Spoko, spoko zdjęcie było dawno zrobione. Zaraz po dokrecilem. Robiłem kalibracje wysokosciomierza.Natomiast był problem z drugiej strony. Nie oszczędzam gwg1000, po to jest. W pracy: kurz, błoto, woda czy odbijanie we wszystko co możliwe. Parę miesięcy temu wymylem go pod bieżącą wodą i sensor tem-baro-wys umarł Trzy miesiące bez mastera i było by jeszcze dłużej Rozmawiałem z serwisem Casio. Częsci nie przyszły z Japonii. Ale udało się na moją korzyść wszystko rozwiązać. Pobrali części z innego zegarka. Działa. Pochwała dla Zibi Polska Miał ktoś może już z was koledzy problem z sensorem? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaProblem z apką. Mogłem czekać na części z Japonii ale kolejne 2-3 miesiące. Każdy by się zdenerwował. Nie wiem jakie części dostałem... Najważniejsze, że działa i mam 6 lat gwarancji tak więc śpię spokojnie. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6663 Napisano 9 Września 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6664 Napisano 10 Września 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tocamartin 11 #6665 Napisano 10 Września 2021 Z żółtym czad wygląda Zrób od przodu foto Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6666 Napisano 10 Września 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, tocamartin napisał(-a): Z żółtym czad wygląda Zrób od przodu foto Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Września 2021 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tocamartin 11 #6667 Napisano 10 Września 2021 Ten żółty to mega ️️️Ja mam z zielonym ale pomyślę nad zmianą na żółty. Pozdro Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6668 Napisano 10 Września 2021 36 minut temu, tocamartin napisał(-a): Ten żółty to mega ️️️ Ja mam z zielonym ale pomyślę nad zmianą na żółty. Pozdro Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Według mnie żółty czyli GWG-1000-1A9 jedna z lepszych wersji kupiłbym jeszcze DC ale czekam na okazję 😅 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #6669 Napisano 10 Września 2021 Wisi na olx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6670 Napisano 10 Września 2021 22 minuty temu, kacprzak1991 napisał(-a): Wisi na olx O 500 za dużo 😛 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tocamartin 11 #6671 Napisano 10 Września 2021 Mi się podoba wersja 1AER, oryginalna. Do tych żółtych elementów żółty pasek nada się super. Trzeba pomyśleć nad zmianą Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 157053 #6672 Napisano 12 Września 2021 😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #6673 Napisano 14 Września 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 157053 #6674 Napisano 15 Września 2021 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mc9 1055 #6675 Napisano 15 Września 2021 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach