X-Ray 95 #826 Napisano 3 Grudnia 2015 Lubię takie klimaty i przy okazji wpadł mi MM w oko tak poza tematem MM to gość jest prze ch...dobry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #827 Napisano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Hehe jak też lubię te klimaty Miałeś do czynienia z klamkami na ostre pestki? Wysłane z Edytowane 3 Grudnia 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #828 Napisano 4 Grudnia 2015 Coś się tam z pestek strzelało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #829 Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Oczywuscie pytam o prawdziwa bron nie jakies zabawki typu asg.Strzelales z CZ75, lub którejś wersji glocka? Glatkolufowe mosberg. Benelli ? Rewolwery?Ten po prawej niżej to kiedyś ja dziś inna branża Wysłane z Edytowane 4 Grudnia 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #830 Napisano 4 Grudnia 2015 Fajną robotę miałeś Ja w wojsku strzelalem z kałacha i P83, chyba jak każdy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #831 Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Mosberg,kałach,beryl,jakis rewolwer-marki nie pamiętam pistolet maszynowy PM, rpg,pk,pistolet MAG i parę innych i to nie było ASG Tak też bywało Edytowane 4 Grudnia 2015 przez X-Ray 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #832 Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Ooo to super I stąd zamiłowanie do g-shock Kiedyś kumple mówili niech masa będzie z wami a ja dziś powiadam:Niech g-shock będzie z nami Wysłane z Edytowane 4 Grudnia 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #833 Napisano 4 Grudnia 2015 Coś w tym jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepsimen 0 #834 Napisano 4 Grudnia 2015 dawidofx@ to jakaś grupa szturmowa? uderzeniowa? czy może windykacyjna?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #835 Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Do wszystkiego co zlecalo dowodctwo te fotki to ze szkoleń strzeleckich. Szkolił nas jeden z żołnierzy gromu. A co najlepsze postawili mu zarzuty za zawiniecie kilku sztuk broni krótkiej i amunicji. Hehe jaja jak berety. Potem dużo innych przekrętów ale nie mogę powiedzieć bo abw mnie zgarnie. I nie dostane juz nigdy poświadczenia bezpieczeństwa Wysłane z Edytowane 6 Grudnia 2015 przez davidofx 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #836 Napisano 4 Grudnia 2015 ... broni krutkiej ...... a jaka to broń -pyta laik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #837 Napisano 4 Grudnia 2015 Tomaliusz - polonista A powyżej ta fota to niczym "aniołki Czarliego" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23163 #838 Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Tomaliusz - polonista A powyżej ta fota to niczym "aniołki Czarliego" Dwa razy zgoda Edytowane 4 Grudnia 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #839 Napisano 6 Grudnia 2015 Chodzi ci o model? Czy co znaczy bron krotka? Hehe Wysłane z 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #840 Napisano 6 Grudnia 2015 U-Ó 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #841 Napisano 6 Grudnia 2015 ... a jaka to broń -pyta laik To już konsekwentnie. Jest jeszcze jeden byk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #842 Napisano 7 Grudnia 2015 Dla rozruszania tematu... pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #843 Napisano 7 Grudnia 2015 Pięknie ale... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #844 Napisano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Łyżwiarsko Rowerowo i makrowo Edytowane 7 Grudnia 2015 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #845 Napisano 7 Grudnia 2015 Te srubkoatrapy bezela łapią takie fajne przecierki czy to tylko takie złudzenie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #846 Napisano 7 Grudnia 2015 Tak się światło odbija. Zegar wygląda jak nowy. 8-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosows 0 #847 Napisano 8 Grudnia 2015 hej mam info że już wkrótce pojawią się nowe kolory 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draki 0 #848 Napisano 8 Grudnia 2015 hej mam info że już wkrótce pojawią się nowe kolory To news jak na onecie! Konkrety: kiedy i jakie kolory? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #849 Napisano 8 Grudnia 2015 A to info to masz od kogo?Z Casio z Japonii do ciebie dzwonili? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #850 Napisano 8 Grudnia 2015 To ma pewnie być jak w dobrych horrorach...na początku trzęsienie ziemi a później napięcie tylko rośnie hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach