mikolaj78 747 #76 Napisano 29 Września 2015 To i tak nieźle, w końcu nie jest to jedyny instrument do odczytu 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #77 Napisano 30 Września 2015 Gratuluje piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #78 Napisano 30 Września 2015 (edytowane) Dziękuję za miłe słowa. Wrzucę jeszcze nadgarstkowe (18-19 cm) i porównawcze z Królem Czwarta wersja kolorystyczna nazywa się GWG-1000GB. Miała być w grudniu, a będzie już w październiku (w Japonii). Cena 85k JPY, czyli trochę drożej niż 3 podstawowe wersje (80k). pozdrawiam, Piowa Edytowane 30 Września 2015 przez piowa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #79 Napisano 30 Września 2015 Ale super wygląda ten mudmaster normalnie szczęka opada... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rob3rt 1350 #80 Napisano 30 Września 2015 Fajny ten mudmaster kawał fajnego zegara, ale GX-56 ma w sobie to COŚ zwłaszcza w tej wersji z pozytywem, ma taką surowość G . Jeden i drugi daje rade . Coraz większe te G-shocki tylko pozazdrościć konkretnego nadgarstka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #81 Napisano 30 Września 2015 Dzięki, obydwa mi się podobają i chyba trudno byłoby mi wybrać mój "number one". Rok temu (i 40 kilogramów temu) nadgarstek miałem jeszcze większy (około 20 cm). pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azazelo 1 #82 Napisano 30 Września 2015 Kurza twarz co robić, co robić. Ja niedawno kupiłem GW A1100 i nie powiem solidna konstrukcja ale to to mnie powaliło. Niedawno nawet po kontuzji na rowerze miałem odpowiednio spuchnięty nadgarstek pod ten rozmiar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #83 Napisano 30 Września 2015 Piowa prosimy o więcej zdjęć gwg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #84 Napisano 30 Września 2015 Mocno go zachwalacie, ale do mnie jakoś nie przemawia, ma niektóre detale fajne, ale nie ciągnie mnie do niego :/ 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #85 Napisano 30 Września 2015 Ma w sobie coś co mnie z kolei przyciąga do niego to była miłość od pierwszego wejrzenia i teraz wiem że chce go mieć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #86 Napisano 30 Września 2015 Pozatym założyłem ten temat więc to do czegoś zobowiązuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #87 Napisano 1 Października 2015 Piowa prosimy o więcej zdjęć gwg Mówisz i masz 8-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #88 Napisano 1 Października 2015 Mnie też mocno do niego ciągnie ale cena narazie odpycha sikor swietny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #89 Napisano 1 Października 2015 Mocno go zachwalacie, ale do mnie jakoś nie przemawia, ma niektóre detale fajne, ale nie ciągnie mnie do niego :/Mam to samo.Już dosyć wskazówkowych G a do tego hybryd, za którymi nigdy nie byłem. Gabaryty i bezel super. Czekam na coś takiego ale cyfrowego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #90 Napisano 1 Października 2015 Jest piękny,ale na razie nie dla psa kiełbasa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #91 Napisano 1 Października 2015 Mocno go zachwalacie, ale do mnie jakoś nie przemawia, ma niektóre detale fajne, ale nie ciągnie mnie do niego :/Mam to samo. U mnie to była typowa "miłość od pierwszego wejrzenia". Od pewnego czasu szukałem analoga. Miałem MDV-106, GC-2000, AW-571i jedno Seiko.Wiedziałem, że chcę analoga na pasku i najlepiej z podświetleniem. Mierzyłem chyba wszystkie analogowe G dostępne w PLOd GA-100 przez GA-1000 do GW-A1000, GPW i MTG. GWG wygrał bezapelacyjnie. To taka analogowa wersja Króla, którego uwielbiam. pozdrawiam, Piowa 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #92 Napisano 1 Października 2015 GWG wygrał bezapelacyjnie. To taka analogowa wersja Króla, którego uwielbiam. pozdrawiam, Piowa Sie wcale nie dziwie :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23143 #93 Napisano 1 Października 2015 piowa, gratulację fajnego sikora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #94 Napisano 1 Października 2015 piowa, gratulację fajnego sikora Dzięki, na ogólne życzenie kilka fotek pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #95 Napisano 1 Października 2015 Ja pierdziele,patrzę na ten zegarek i codzień bardziej mi się podoba Musiałeś go kupić hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #96 Napisano 1 Października 2015 Super ten mudmaster mnie podoba się wersja 1A3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #97 Napisano 1 Października 2015 Każda jest fajna, na Alle 2200 lub 2400. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #98 Napisano 1 Października 2015 Wrzuć zdjęcia jak się prezentuje na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #99 Napisano 1 Października 2015 Fajnie ten pasek wygląda na zdjęciach. Jak się go nosi na ręku? Nic Cię nie uwiera, nie przeszkadza Ci coś w nim? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #100 Napisano 1 Października 2015 Pasek jest sztywniejszy niż w Królach i jeszcze mi się nie ułożył na dłoni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach