Wojtek_Z 46 #951 Napisano 10 Marca 2018 (edytowane) A u mnie dwa Kingi - GX-56BB i Pomarańcza "poszły" w świat. Za to pojawiła się długo oczekiwana przeze mnie wersja : Proszę o stosowne zmiany w spisie. Edytowane 11 Marca 2018 przez Wojtek_Z 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #952 Napisano 10 Marca 2018 Też myślałem o sprzedaży BB i kupieniu właśnie tej wersji ale przy obecnych cenach nie opłaca mi się go sprzedawać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #953 Napisano 10 Marca 2018 56BB (czarny) ------------------------------- 27 zegarów56-1A (czerwony) --------------------------- 20 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 11 zegarów56-4 (pomarańczowy) --------------------- 9 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 6 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 3 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 2 zegary56E-1 (niebieski) ----------------------------- 2 zegary56BB NS50 ----------------------------------- 1 zegar56BB The Majulah --------------------------- 1 zegar mody -------------------------------------------- 2 zegary GX-56 ------------------------------------------ 65 zegarówGXW-56 --------------------------------------- 20 zegarów W sumie -------------------------------------- 85 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 12 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Dower ------------------------------------ 4 zegary G-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 3 zegary cam3ridge -------------------------------- 2 zegaryMyrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegaryZiom4671 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarBory --------------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarGeRmAnOs ------------------------------ 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegarJogi ---------------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier) --- 1 zegarKornel91 ---------------------------------- 1 zegarLukaszK -------------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPawelsamotyha -------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarRevolta4 --------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWacha56ks ------------------------------- 1 zegarWoltek_Z --------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarWytrych ---------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #954 Napisano 11 Marca 2018 Też myślałem o sprzedaży BB i kupieniu właśnie tej wersji ale przy obecnych cenach nie opłaca mi się go sprzedawać. Marcin, to nie sprzedawaj tylko dokup BB to jedyny negatyw, który mi się podobał i troszeczkę żałuję, że się go pozbyłem . Jednak wersja GXW-56-1B, to według mnie... dzieło skończone. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #955 Napisano 11 Marca 2018 Może Jeszcze z rok temu bym dokupił ale ostatnio cały czas redukuje kolekcję do modeli na które nie będę tylko patrzył, więc dwa kingi mi niepotrzebne ponieważ jeden by tyko leżał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #956 Napisano 11 Marca 2018 W sumie racja. Ja też ograniczyłem kolekcję do trzech zegarków z podziałem na: do pracy, po pracy i tkzw. wyjściowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #957 Napisano 11 Marca 2018 Nowe GX 380PLN, nowe GXW 700PLN. Ceny sensownie dla tych ktorzy chca kupic i pewnie nieco mniej przyjemne, dla tych, ktorzy kupili kiedys z mysla o jakiejs inwestycji lub nie.Przy tych cenach powoli traci sens zakup GD-350... 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #958 Napisano 11 Marca 2018 GD-350 to jednak trochę inny zegar.Miałem 15 Króli i jednego GD-350, który bardzo mi się podobał (głownie z powodu wibracji i niepowtarzalnego kształtu), ale niestety był bardzo niewygodny na moim nadgarstku. pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnnny 0 #959 Napisano 12 Marca 2018 ja już czekam na mojego kynga, ma być jutro u mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #960 Napisano 12 Marca 2018 Piowa, oczywiscie ze nieco inny, ale.. chcialbym go takze miec - dokladnie z powodow ktore wymieniles. Moj GX takze w drodze. Wygrala pazernosc i czysta kalkulacja, wiec zakupilem od brytyjskiego chinczyka. 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
genek 8 #961 Napisano 13 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich.Jestem szcześliwym, nowym nabywcą: Mam przy tym jedno pytanie: ostatnią synchronizację pokazuje z dnia 28.02. Wystarczy wystawić zegarek na parapet, czy wcześniej coś przełączyć w funkcjach?P.S.cieszę się jak dziecko Edytowane 13 Marca 2018 przez genek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnnny 0 #962 Napisano 13 Marca 2018 hoł hoł hoł kurier się spisał na medal, King od samego rana u mnie jest zajawka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #963 Napisano 13 Marca 2018 witamSzukałem nie znalazłem ktoś kupował w tym sklepie ??? https://www.ebay.pl/usr/japan-media-store?_trksid=p2047675.l2559opcja druga odrobinę droższa ale są pozytywne opinie http://www.shoppinginjapan.net/gxw-56-1bjf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #964 Napisano 13 Marca 2018 56BB (czarny) ------------------------------- 28 zegarów56-1A (czerwony) --------------------------- 20 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 12 zegarów56-4 (pomarańczowy) --------------------- 9 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 6 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 3 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 2 zegary56E-1 (niebieski) ----------------------------- 2 zegary56BB NS50 ----------------------------------- 1 zegar56BB The Majulah --------------------------- 1 zegar mody -------------------------------------------- 2 zegary GX-56 ------------------------------------------ 66 zegarówGXW-56 --------------------------------------- 21 zegarów W sumie -------------------------------------- 87 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 12 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Dower ------------------------------------ 4 zegary G-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 3 zegary cam3ridge -------------------------------- 2 zegaryMyrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegaryZiom4671 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarBory --------------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarGenek ---------------------------------- 1 zegarGeRmAnOs ------------------------------ 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegarJogi ---------------------------------------- 1 zegarJohnnny ---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier) --- 1 zegarKornel91 ---------------------------------- 1 zegarLukaszK -------------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPawelsamotyha -------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarRevolta4 --------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWacha56ks ------------------------------- 1 zegarWoltek_Z --------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarWytrych ---------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #965 Napisano 13 Marca 2018 Witam wszystkich.Jestem szcześliwym, nowym nabywcą:4.jpg Mam przy tym jedno pytanie: ostatnią synchronizację pokazuje z dnia 28.02. Wystarczy wystawić zegarek na parapet, czy wcześniej coś przełączyć w funkcjach?P.S.cieszę się jak dziecko Graty!Oglądnij np. to i wszystko stanie się jasne hoł hoł hoł kurier się spisał na medal, King od samego rana u mnie jest zajawkaRównież gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
genek 8 #966 Napisano 13 Marca 2018 (edytowane) Dzięki! Już ogladałem jednak nie ma nic o parapetach Ustawiam tak jak w filmie i zobaczymy co się będzie działo w nocy. Może miejscówkę złą obrałem? p.s. faktycznie, to wina tego niedobrego parapetu. Oj, niedobry, niedobry. Dziś ładne synchro już jest Edytowane 14 Marca 2018 przez genek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #967 Napisano 14 Marca 2018 hoł hoł hoł kurier się spisał na medal, King od samego rana u mnie jest zajawkaJaką masz datę produkcji? Ja jeszcze czekam na przesyłkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #968 Napisano 14 Marca 2018 stało się zamówiony od sprzedawcy wiem że produkcja w Tajlandii czekam na paczuszkęhttps://www.ebay.pl/itm/Casio-G-SHOCK-GXW-56-1BJF-Tough-Solar-Radio-Watch-MULTIBAND-6-GXW-56-1B/302487658745?hash=item466dab60f9:g:afkAAOSwdI9Y8X7O 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnnny 0 #969 Napisano 14 Marca 2018 (edytowane) Jaką masz datę produkcji? Ja jeszcze czekam na przesyłkę. świeżynka - 22 dzień 2018 . z reszto przed zakupem się nad tym nie zastanawiałem, bo dopiero co pojawił się w nowościach na bigben.pl - biorą towar od Zibi więc raczej nie było opcji, żeby był to jakiś dziadek Edytowane 14 Marca 2018 przez Johnnny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karloss 19031 #970 Napisano 14 Marca 2018 stało się zamówiony od sprzedawcy wiem że produkcja w Tajlandii czekam na paczuszkęhttps://www.ebay.pl/itm/Casio-G-SHOCK-GXW-56-1BJF-Tough-Solar-Radio-Watch-MULTIBAND-6-GXW-56-1B/302487658745?hash=item466dab60f9:g:afkAAOSwdI9Y8X7OTu miałeś lekko taniejhttps://m.ebay.pl/itm/Casio-G-Shock-GXW-56-1BJF-Tough-Solar-Radio-Controlled-Mens-Watch-GXW-56-1B/142035539706?hash=item2111fa56fa:g:spkAAOSwJVxZc4jj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84768 #971 Napisano 14 Marca 2018 świeżynka - 22 dzień 2018 . z reszto przed zakupem się nad tym nie zastanawiałem, bo dopiero co pojawił się w nowościach na bigben.pl - biorą towar od Zibi więc raczej nie było opcji, żeby był to jakiś dziadekTo ile wyszedł Cie z bigbena? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #972 Napisano 14 Marca 2018 Jak ktos szuka BB z polskiej dystrybucji, to polecam na FB kontakt z JOANNA DEMUS ,idzie się z nią dogadać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #973 Napisano 14 Marca 2018 Jak bardzo dogadać w procentach? 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #974 Napisano 15 Marca 2018 Dotarł mój: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #975 Napisano 15 Marca 2018 56BB (czarny) ------------------------------- 29 zegarów56-1A (czerwony) --------------------------- 20 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 12 zegarów56-4 (pomarańczowy) --------------------- 9 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 6 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 3 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 2 zegary56E-1 (niebieski) ----------------------------- 2 zegary56BB NS50 ----------------------------------- 1 zegar56BB The Majulah --------------------------- 1 zegar mody -------------------------------------------- 2 zegary GX-56 ------------------------------------------ 67 zegarówGXW-56 --------------------------------------- 21 zegarów W sumie -------------------------------------- 88 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 12 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Dower ------------------------------------ 4 zegary G-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 3 zegary cam3ridge -------------------------------- 2 zegaryMyrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegaryZiom4671 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarBory --------------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarGenek ---------------------------------- 1 zegarGeRmAnOs ------------------------------ 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegarJogi ---------------------------------------- 1 zegarJohnnny ---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier) --- 1 zegarKornel91 ---------------------------------- 1 zegarKrzysiek05 -------------------------------- 1 zegarLukaszK ----------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPawelsamotyha -------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarRevolta4 --------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWacha56ks ------------------------------- 1 zegarWoltek_Z --------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarWytrych ---------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach