piowa 265 #876 Napisano 21 Grudnia 2017 56BB (czarny) ------------------------------- 24 zegary56-1A (czerwony) --------------------------- 19 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 11 zegarów56-4 (pomarańczowy) --------------------- 10 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 6 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 3 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 2 zegary56E-1 (niebieski) ----------------------------- 2 zegary56BB NS50 ----------------------------------- 1 zegar56BB The Majulah ---------------------------- 1 zegar mody -------------------------------------------- 2 zegary GX-56 ------------------------------------------- 62 zegaryGXW-56 ---------------------------------------- 19 zegarów W sumie -------------------------------------- 81 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 10 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Dower ------------------------------------ 4 zegary G-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 3 zegary Myrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegaryWoltek_Z --------------------------------- 2 zegaryZiom4671 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarBory --------------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegarcam3ridge -------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarGeRmAnOs ------------------------------ 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier)------ 1 zegarLukaszK -------------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMaster_of_G ----------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPawelsamotyha -------------------------- 1 zegarPiowa ------------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #877 Napisano 21 Grudnia 2017 Proszę o dopisanie niebawem będą mody:-jelly custom bezel i pasek-czarna spiaczka-zmiana lcd na fioletJeszcze chodzi mi po głowie szkło od DKG Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSkąd będziesz miał fioletowy wyświetlacz? Malezja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #878 Napisano 21 Grudnia 2017 Skąd będziesz miał fioletowy wyświetlacz? Malezja?Folia na LCD. Jest gościu na grupie FB, który ma projekt graweru na dekiel DKG taka ciekawostka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #879 Napisano 22 Grudnia 2017 A znam gościa, już u niego kiedyś zaklepalem folię, naprawdę idziemy podobnie, oto moja dzisiejsza dostawa z EG Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #880 Napisano 22 Grudnia 2017 Można powiedzieć że transformacja dobiegła końca Początek później następnie dalej i koniec 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #881 Napisano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Gratulacje, ale nie prościej było złożyć od zera? Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Capri 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszK 106 #882 Napisano 22 Grudnia 2017 Można powiedzieć że transformacja dobiegła końca Początek 1.jpg później 2.jpg następnie 3.jpg dalej 4.jpg i koniec 5.jpgCzy w finale to wymieniony wyświetlacz, bo też bym chętnie do BB wsadził bardziej czytelny? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #883 Napisano 22 Grudnia 2017 Czy w finale to wymieniony wyświetlacz, bo też bym chętnie do BB wsadził bardziej czytelny? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu TapatalkaCały moduł, ale wyświetlacz też da radę. Tapniete z Mi5Gratulacje, ale nie prościej było złożyć od zera? Może było by prościej , ale nie miałem wykazu części potrzebnych, a tak pomału dotarłem do końca i mam to co chciałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5849 #884 Napisano 22 Grudnia 2017 (edytowane) i koniec A powiedz jakie części w wersji finalnej są z BB? Bo na moje oko to powinieneś mieć teraz dwa Kingi... Oczywiście również gratuluję zegarka Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #885 Napisano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Racja ,zostały prawie dwa kingi. Z BB jest dekiel , guma i plastik miedzy dekiel ,a moduł. Jakby ktoś posiadał te elementy na sprzedaż , jestem zainteresowany Oczywiście operacja przeróbki nie ma sensu biorąc pod uwagę zainwestowane środki. Lepiej kupić oryginalny choćby z Japonii i z cłem wyjdzie taniej Dla mnie zostaje satysfakcja złożenia sobie zegarka i było to rozciągnięte w czasie , wiec i finansowo było lżej. Dodatkowo mam prawie całego drugiego kinga Edytowane 22 Grudnia 2017 przez cam3ridge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #886 Napisano 23 Grudnia 2017 (edytowane) A znam gościa, już u niego kiedyś zaklepalem folię, naprawdę idziemy podobnie, oto moja dzisiejsza dostawa z EG Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaJaki kolor robisz lcd? Folie będą dopiero po nowym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 23 Grudnia 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #887 Napisano 23 Grudnia 2017 Jaki kolor robisz lcd? Folie będą dopiero po nowym roku. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFioletowy Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #888 Napisano 23 Grudnia 2017 Fioletowy Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaTomasz trochę tego będzie miał do zrobienia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #889 Napisano 23 Grudnia 2017 Tomasz trochę tego będzie miał do zrobienia. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWidzę duży wysyp dgk będzie Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #890 Napisano 23 Grudnia 2017 Widzę duży wysyp dgk będzie Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaU mnie będzie z modowany z różnych G. Masz wszystkie części do DKG? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #891 Napisano 23 Grudnia 2017 U mnie będzie z modowany z różnych G. Masz wszystkie części do DKG? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKopertę i bezel, pasek mam namiary, a dekielek to z Malezji Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #892 Napisano 23 Grudnia 2017 Kopertę i bezel, pasek mam namiary, a dekielek to z Malezji Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaPisałem wyżej gościu z grupy fb ma projekt dekla. Wychodzi dużo taniej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Capri #893 Napisano 23 Grudnia 2017 Wiem, czytałem, zobaczę jak wyjdzie. To i tak w przyszłym roku będę składał, bo bez wyświetlacza ani rusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszK 106 #894 Napisano 23 Grudnia 2017 Pisałem wyżej gościu z grupy fb ma projekt dekla. Wychodzi dużo taniej. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMogę prosić namiary na tą grupę na fb bo nie mogę znaleźć. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziom4671 12 #895 Napisano 23 Grudnia 2017 Mogę prosić namiary na tą grupę na fb bo nie mogę znaleźć. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka jasne wysłałem Ci na priv namiary. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #896 Napisano 27 Grudnia 2017 To moja cała krolewska rodzinka.Brakuje DAHOOD ... ale i tak jestem zadowolony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #897 Napisano 27 Grudnia 2017 Gratuluje.Kolekcja imponująca. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #898 Napisano 27 Grudnia 2017 Konkret drużyna, gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #899 Napisano 4 Stycznia 2018 Zibi, jakie mam dopisać do Twoich dziesięciu, żeby było 12? 56BB (czarny) ------------------------------- 24 zegary56-1A (czerwony) --------------------------- 19 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 11 zegarów56-4 (pomarańczowy) --------------------- 10 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 6 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 3 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 2 zegary56E-1 (niebieski) ----------------------------- 2 zegary56BB NS50 ----------------------------------- 1 zegar56BB The Majulah ---------------------------- 1 zegar mody -------------------------------------------- 2 zegary GX-56 ------------------------------------------- 62 zegaryGXW-56 ---------------------------------------- 19 zegarów W sumie -------------------------------------- 83 zegary Zibi8 -------------------------------------- 12 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Dower ------------------------------------ 4 zegary G-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 3 zegary Myrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegaryWoltek_Z --------------------------------- 2 zegaryZiom4671 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarBory --------------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegarcam3ridge -------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarGeRmAnOs ------------------------------ 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier)------ 1 zegarLukaszK -------------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMaster_of_G ----------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPawelsamotyha -------------------------- 1 zegarPiowa ------------------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #900 Napisano 4 Stycznia 2018 Zibi, jakie mam dopisać do Twoich dziesięciu, żeby było 12?pozdrawiam, PiowaPrzepraszam za bałagan GXW-56BBGX-56 1A 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach