Johnnny 0 #976 Napisano 15 Marca 2018 Jak ktos szuka BB z polskiej dystrybucji, to polecam na FB kontakt z JOANNA DEMUS ,idzie się z nią dogadać To chyba jak z każdym, kto sprzedaje zegarki od Zibi. Ja pierwszy taki przypadek miałem właśnie na bigben.pl, że udało się coś wynegocjować. Słyszałem, że nawet TimeTrend czasami zejdzie z ceny hehe Dotarł mój: graty! jaka u ciebie data produkcji? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysiek05 32 #977 Napisano 15 Marca 2018 10 dzień 2018 roku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84768 #978 Napisano 15 Marca 2018 No właśnie ile zapłaciłeś Johnny? 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnnny 0 #979 Napisano 16 Marca 2018 No właśnie ile zapłaciłeś Johnny? tajemnica jak coś to pw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84768 #980 Napisano 16 Marca 2018 To dawaj. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #981 Napisano 21 Marca 2018 Można skreślić mojego BB, jest nowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #982 Napisano 21 Marca 2018 56BB (czarny) ------------------------------- 28 zegarów56-1A (czerwony) --------------------------- 20 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 13 zegarów56-4 (pomarańczowy) --------------------- 9 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 6 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 3 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 2 zegary56E-1 (niebieski) ----------------------------- 2 zegary56BB NS50 ----------------------------------- 1 zegar56BB The Majulah --------------------------- 1 zegar mody -------------------------------------------- 2 zegary GX-56 ------------------------------------------ 66 zegarówGXW-56 --------------------------------------- 22 zegarów W sumie -------------------------------------- 88 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 12 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Dower ------------------------------------ 4 zegary G-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 3 zegary cam3ridge -------------------------------- 2 zegaryMyrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegaryZiom4671 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarBory --------------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarGenek ---------------------------------- 1 zegarGeRmAnOs ------------------------------ 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegarJogi ---------------------------------------- 1 zegarJohnnny ---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier) --- 1 zegarKornel91 ---------------------------------- 1 zegarKrzysiek05 -------------------------------- 1 zegarLukaszK ----------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPawelsamotyha -------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarRevolta4 --------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWacha56ks ------------------------------- 1 zegarWoltek_Z --------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarWytrych ---------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek_Z 46 #983 Napisano 21 Marca 2018 Można skreślić mojego BB, jest nowy Graty! Zrobiłeś dokładnie to samo co ja. Ta wersja jest tak zajefajna, że według mnie powinna być limitowana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #984 Napisano 21 Marca 2018 Zarąbista wersja, BB już mi się opatrzył więc pora na zmianę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
genek 8 #985 Napisano 22 Marca 2018 Tsza kogoś namówić( a może nie tsza) na jeszcze jednego pozytywnego Króla, bo aktualna liczba pechowa trochę jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #986 Napisano 23 Marca 2018 Przedwczoraj doszedl monokolor, czyli GX-56BB 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #987 Napisano 27 Marca 2018 1A u mnie można skasować, wyruszył w podróż do nowego szczęśliwego nabywcy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #988 Napisano 27 Marca 2018 56BB (czarny) ------------------------------- 29 zegarów56-1A (czerwony) --------------------------- 19 zegarów56-1B (pozytywny) -------------------------- 13 zegarów56-4 (pomarańczowy) --------------------- 9 zegarów56GB-1 (złoty) -------------------------------- 6 zegarów56DGK- 1 (fiolet) ----------------------------- 3 zegary56KG-3 (khaki) ------------------------------- 2 zegary56E-1 (niebieski) ----------------------------- 2 zegary56BB NS50 ----------------------------------- 1 zegar56BB The Majulah --------------------------- 1 zegar mody -------------------------------------------- 2 zegary GX-56 ------------------------------------------ 66 zegarówGXW-56 --------------------------------------- 22 zegarów W sumie -------------------------------------- 88 zegarów Zibi8 -------------------------------------- 12 zegarów Arthoor ----------------------------------- 5 zegarówDwatch ----------------------------------- 5 zegarówElixir -------------------------------------- 5 zegarów Dower ------------------------------------ 4 zegary G-Mario ---------------------------------- 3 zegary Marca101 -------------------------------- 3 zegaryPiter_26 ---------------------------------- 3 zegary Myrad ------------------------------------ 2 zegaryNiobass ------------------------------------ 2 zegarySienkus ---------------------------------- 2 zegarySnajperek ------------------------------- 2 zegaryTajson 1 --------------------------------- 2 zegaryZiom4671 --------------------------------- 2 zegary Andzrej78 -------------------------------- 1 zegarArtorius ----------------------------------- 1 zegarBory --------------------------------------- 1 zegarbb203 ------------------------------------- 1 zegarcam3ridge -------------------------------- 1 zegar(chirurg ze Szpitala Praskiego) ------- 1 zegarD1V151ON G---------------------------- 1 zegarDaito -------------------------------------- 1 zegarDzidu79 ---------------------------------- 1 zegarEmsouze -------------------------------- 1 zegarGenek ---------------------------------- 1 zegarGeRmAnOs ------------------------------ 1 zegarJacek-astra ------------------------------ 1 zegar_Jendraz---------------------------------- 1 zegarJogi ---------------------------------------- 1 zegarJohnnny ---------------------------------- 1 zegar(konduktor na trasie W-wa - Skier) --- 1 zegarKornel91 ---------------------------------- 1 zegarKrzysiek05 -------------------------------- 1 zegarLukaszK ----------------------------------- 1 zegarMaka -------------------------------------- 1 zegarMaciej_Turek ---------------------------- 1 zegarMiczel1 ----------------------------------- 1 zegarMurcins ----------------------------------- 1 zegar Pawelinio39 ------------------------------ 1 zegarPawelsamotyha -------------------------- 1 zegarR356 -------------------------------------- 1 zegarRadwakon ------------------------------- 1 zegarRedSiedemosiem ----------------------- 1 zegarRevolta4 --------------------------------- 1 zegarTom_1 ------------------------------------ 1 zegarTomii -------------------------------------- 1 zegarWacha56ks ------------------------------- 1 zegarWoltek_Z --------------------------------- 1 zegarWro3000 --------------------------------- 1 zegarWytrych ---------------------------------- 1 zegarZbytek ------------------------------------- 1 zegar pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #989 Napisano 3 Kwietnia 2018 zamówiłem króla i nadal paczki brak, pytanko jak sprawdzić stan przesyłki z Japonii (Standard International Shippin) na ebay i poczcie polskiej mam status że nadano z Osaki 19.03 i dalej informacji brak, termin dostawy 5 kwietnia się zbliża a ja nic nie mam, troszkę denerwować się zaczynam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedSiedemosiem 2 #990 Napisano 3 Kwietnia 2018 Wyslij na priv numer przesylki, sprobuje pomoc. 0 Kupie ciekawe kolorystycznie kwadraciaki DW/GXX-5XXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #991 Napisano 3 Kwietnia 2018 Wyslij na priv numer przesylki, sprobuje pomoc.poszło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #992 Napisano 3 Kwietnia 2018 zamówiłem króla i nadal paczki brak, pytanko jak sprawdzić stan przesyłki z Japonii (Standard International Shippin) na ebay i poczcie polskiej mam status że nadano z Osaki 19.03 i dalej informacji brak, termin dostawy 5 kwietnia się zbliża a ja nic nie mam, troszkę denerwować się zaczynamRaczej zapomnij żeby wyrobili się w tym terminie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #993 Napisano 3 Kwietnia 2018 spokojnie, przesylka ma status 'nadano 19tego' wiec luzik,bo dojdzie, jakiego zamowiles i za ile? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #994 Napisano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) spokojnie, przesylka ma status 'nadano 19tego' wiec luzik,bo dojdzie, jakiego zamowiles i za ile?GXW-56-1B puki co 693zł jeżeli na cłach nic nie doliczą to cena wyjdzie nie najgorsza Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez kaizer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
genek 8 #995 Napisano 5 Kwietnia 2018 jak doliczą, to około 190zł. U mnie tak wyszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #996 Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) paczka się ruszyła WER Warszawa 6 kwietnia - przesyłka w transporcie, pytanie czy już ominąłem cło czy nadal może coś wyjść ? Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez kaizer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #997 Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) paczka się ruszyła WER Warszawa 6 kwietnia - przesyłka w transporcie, pytanie czy już ominąłem cło czy nadal może coś wyjść ?Jeśli w śledzeniu nie jest napisane, że weszła na UC to bez dodatkowych opłat,ale u mnie była w transporcie koło tygodnia,a potem pojawił się wpis w śledzeniu, że zajął się tym UC Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez G-Mario 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #998 Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Jeśli w śledzeniu nie jest napisane, że weszła na UC to bez dodatkowych opłat,ale u mnie była w transporcie koło tygodnia,a potem pojawił się wpis w śledzeniu, że zajął się tym UCwygląda to takPrzyjęto w Polsce 2018-04-06 17:32 WER WarszawaPrzesyłka w transporcie 2018-04-06 17:37 Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez kaizer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-Mario 51 #999 Napisano 9 Kwietnia 2018 wygląda to tak Przyjęto w Polsce 2018-04-06 17:32 WER Warszawa Przesyłka w transporcie 2018-04-06 17:37Szykuj się raczej na VAT+cło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaizer 0 #1000 Napisano 12 Kwietnia 2018 KRÓL przybył proszę o dopisanie GXW-56-1B obeszło się bez cła i vat cena końcowa 693zł porównując do ceny 600 za GX w TT dobry biznes 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach