Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

S-3

Rolexy z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie co myślicie o poniższych ofertach?

Warto czy nie?

Jakieś sugestie, ewentualnie czy coś wzbudza wasze podejrzenia? 

http://allegro.pl/rolex-submariner-master-gmt-ii-i5663609966.html

Tu wiem że raczej ori ale czy cena ok?

http://allegro.pl/rolex-explorer-ii-gmt-black-dial-2003r-ref-16570-i5652034587.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszy - po tych zdjęciach trudno coś odpowiedzieć ..nic nie budzi niepokoju , ale na 100% nie wiadomo

drugi ..hmmm cena nie okazja , ale w miarę fair

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imo oba sa ok.

1szy cena calkiem fajna.

nad drugim zastanawialem sie jakis czas temu, ale odpuscilem z braku dokumentów. certyfikat sprzedawcy to za malo.

jak chcesz napisz na priv dam ci namiar na sprzedawce w DE u ktorego kupuje RLX.

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W drugim koperta/bransoleta wyglądają na odświeżane, nieudolnie przeszczotkowane.

Co do submarinera to wygląda ok, ale ze zdjęć trudno cokolwiek wywnioskować, nie widzę karty, stan też właściwie jest niewiadomy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W drugim koperta/bransoleta wyglądają na odświeżane, nieudolnie przeszczotkowane.

Co do submarinera to wygląda ok, ale ze zdjęć trudno cokolwiek wywnioskować, nie widzę karty, stan też właściwie jest niewiadomy

Niestety ten sub ma tylko jakieś oświadczenie właściciela z Belgi.

Tak więc cena znośna ale wiadomo czemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie oświadczenie nie ma żadnej wartości. Generalnie cena nie jest na tyle atrakcyjna żeby ryzykować. A jeśli zegarek jest nawet oryginalny, to i tak potem jest większy problem z odsprzedażą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego odpuszczam tego rolka, zbyt duże ryzyko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie skoro kolegi kupiony w Kruku, a tamten w Belgii ale może o czymś nie wiemy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten pierwszy to aby nie ten sam co kolega Ulotny na bazarku sprzedaje !

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/124470-sz-rolex-gmt-master-116710-ln/?p=1536753

Raczej nie skoro kolegi kupiony w Kruku, a tamten w Belgii ale może o czymś nie wiemy?

Oczywiście, że to nie ten sam :D

Dzwoniłem do gościa spoko typ, jakiś właściciel fabryki, zbiera na AP RO, więc raczej nie ściemnia, ale zagar już starawy i brakuje karty, niby nic, a jednak :)

Sprawdź moją aktualną ofertę na: www.chroneo.pl 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Marcins193

Hmmm.... Korespondowałem kiedyś z tym sprzedającym od explorera w kwestii wersji polar. Wysłałem kilkanaście prostych pytań (głownie zamknięte pytania /tak/nie/) a odpowiedzi które dostałem były hmmm średnio miłe. Może ten Pan miał akurat zły dzień. Generalnie na pytanie o stan odpowiedział, że to tylko rzeczoznawca może powiedzieć a jak zależy mi na dobrym stanie to poleca sklep z nówkami... Trochę mnie zszokował bo z innymi sprzedającymi miałem super doświadczenia. Suma sumarum odpuściłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.