Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to świeżak i w g-shockach i na ebayu Macie tam jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to świeżak i w g-shockach i na ebayu Macie tam jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę?

Tu masz najtaniej obecnie 

http://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-multi-band-6-GW-M5610BC-1JF-BLACK-COLOR-EMS-SPEEDPOST-/111879301703?hash=item1a0c86aa47:g:5MoAAOxyw3NTl-3w

Ale z opłatami wyjdzie z ponad 800zł Najlepiej kupić M5610MR(w dobrej cenie żeby się opłacało w TT 480zł) dokupić bezel, pasek i bransoletę i wygląda bardzo fajnie :) Nawet niedawno ktoś sprzedawał taką konfigurację ale bez bransolety chyba, pewnie jeszcze się pojawi na bazarku kiedyś

Bo o samego czarnucha 5610BC W PL a nawet na bazarku naszym ciężko

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko M5610MR ma trochę inny wyświetlacz/panel    -_-

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ma... ale moim zdaniem wcale nie odbiega wyglądem od BC :) fajnie się prezentuje

Taka tylko alternatywa, bo ja np z ebay nie zamawiałem nigdy

Tu kolega pokazał swojego :) podobają mi się te gwiazdki i napis Casio centralnie

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/128985-nasze-g-plany-na-2016-rok/page-6?do=findComment&comment=1648065

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Deke też mają inne, ja osobiście wole taki dekiel jak czarnuchu lub w pozytywnym 5610.

Edytowane przez GitBit

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Deje też mają inne, ja osobiście wole dekiel od czarnucha taki sam jak w pozytywnym 5610.

Na mnie dekiel wrażenia nie wywarł jakiegoś :) jak każdy przykręcany

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie dekiel wrażenia nie wywarł jakiegoś :) jak każdy przykręcany

Nie?  :huh:

Trochę fajniejszy jest niż te inne wszystkie przykręcane, trochę polotu jest  ;)

MD-10059_20150810135514_f9fdc9530baf3e41

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram, dekielek w 5610 jest śliczny, mimo że przykręcany. Ciężko to określić ale "robi robotę".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie jest zły ale nie zwróciłem na niego uwagi zupełnie po zakupie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy nabytek GW-5600J

4P6Su9n.jpg

7b02MWk.jpg

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie jakieś głupie myśli przychodzą do głowy aby sprzedać swojego  :unsure:

... tylko po co? jeść nie woła  :ph34r: ale rzadko na nadgarstku  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie teraz jak tak na kompie się przyjrzałem to nieźle przekrzywiony moduł jest w środku względem szybki.. Leci na prawo że hej.  :P

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie teraz jak tak na kompie się przyjrzałem to nieźle przekrzywiony moduł jest w środku względem szybki.. Leci na prawo że hej.  :P

Masz oko Panie  :)

Trza do niego zajrzeć i wyprostować  ;)

Edytowane przez tomaliusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Kuba i czy jemu to przeszkadza, zapewne nie ale ja już bym robił operacje  :D

Tym czasem do mnie leci kolejny kwadraciak z kolorowym wyświetlaczem  :)

Na razie fotka od Tanaki..

GRX-5600GE-1JR_-620x700.jpg

Jestem ciekaw tego modelu, mam nadzieje że z kontrastem nie będzie tragedii ale na pewno na plus są czarne przyciski i klamerka od paska.  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje, świetny model. Grx/gwx z kwadratów to moje ulubione modele. Jakby Ci nie podszedł albo się znudził to pisz :)

Po za tym to czytałem, że ten czerwony wyświetlacz należy do najmniej czytelnych w G ale nigdy sam się o tym nie przekonałem więc nie wiem czy to prawda i może nie będzie tragedii ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak Kuba i czy jemu to przeszkadza, zapewne nie ale ja już bym robił operacje  :D

Tym czasem do mnie leci kolejny kwadraciak z kolorowym wyświetlaczem  :)

Jestem ciekaw tego modelu, mam nadzieje że z kontrastem nie będzie tragedii ale na pewno na plus są czarne przyciski i klamerka od paska.  ;)

Oczywiście, że nie zauważyłem, ale to świadczy tylko o tym, że mi to nie przeszkadza, miałem już tak w GW-M5600. Maciek oboje wiemy, że jesteś zboczony na tym punkcie  :D;)

Ciekawa ta biedronka ale pierwsze nad czym się zastanowiłem to właśnie słaby kontrast - ciekawe jak będzie w rzeczywistości.

Rozumiem, że zdecydowałeś się na niego ze względu na wyświetlacz bo za wykresem pływów nie przepadasz.

Zakup z PL czy zagramanica?

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, dobrze pamietasz w tej kwestii mam hopla to fakt i niestety działa to na moją niekorzyść ale nema co drążyć tematu.   ;)  

Szybki okazyjny strzał na allegro z uwagi właśnie na wyświetlacz, lubie kolorowe wyświwtlacze ale obawiam sie tego kontrastu, zobaczymy. Pływ, fazy księżyca to dla mnie zbędne opcje ale z racji tego że pozostałe moje kwadraty tych opcji nie mają to nie zaszkodzi jak w tym takowe bedą. 

Damian oczywiście, jak by co uderzam wpierw do Ciebie  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez te kolory taki świeży i zaskakujący ten kwadrat. Strach wchodzić na temat, bo coraz trudniej utrzymać portfel w ryzach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to, że moduł dw-d5600p ma dużo wspólnego z glx-5600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi