Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

;)

07_05_09_24_42.jpg

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są inne "zwierzęce" wersje?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No podoba mi się ta zebra coraz bardziej! :D

Jakie ma oznaczenie?

Edytowane przez Sol

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem tę zebre w TT i na żywo robi robotę :) model to gw-m5610bw ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki DamianDe :)

Szkoda, że cena spora.

Trochę mniej kusi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie cena jest spora jak na taki kwadracik, ale nie żałuję. Poprawiłbym tylko dwie rzeczy - przyciski i śrubki powinny być czarne, tym bardziej, że sprzączka taka jest. No i wolałbym, żeby był połyskujący, matowa biel trochę mnie martwi jeśli chodzi o trwałość koloru, a połyskująca czerń jest głębsza, wiem to po 69, ktoś już o tym pisał na podforum w kontekście kwadrata z zielonym ekranem. W GW-6900GW-7ER bezel jest połyskujący, przez pół roku go nie oszczędzałem jeśli chodzi o ubrania (był kupiony w grudniu, a więc w zimę), większość czasu spędził pod kolorowymi rękawami bluz i wygląda całkiem nieźle. (może chce ktoś kupić? :D) Jedynie dolna część bezela, której nie widać gdy zegarek jest na ręce jest matowa, i tam już sprawa nie ma się tak kolorowo (a raczej biało :P).

Edytowane przez Nightingale

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie cena jest spora jak na taki kwadracik, ale nie żałuję. Poprawiłbym tylko dwie rzeczy - przyciski i śrubki powinny być czarne, tym bardziej, że sprzączka taka jest. No i wolałbym, żeby był połyskujący, matowa biel trochę mnie martwi jeśli chodzi o trwałość koloru, a połyskująca czerń jest głębsza, wiem to po 69, ktoś już o tym pisał na podforum w kontekście kwadrata z zielonym ekranem. W GW-6900GW-7ER bezel jest połyskujący, przez pół roku go nie oszczędzałem jeśli chodzi o ubrania (był kupiony w grudniu, a więc w zimę), większość czasu spędził pod kolorowymi rękawami bluz i wygląda całkiem nieźle. (może chce ktoś kupić? :D) Jedynie dolna część bezela, której nie widać gdy zegarek jest na ręce jest matowa, i tam już sprawa nie ma się tak kolorowo (a raczej biało :P).

Napisz cene na PW.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!

To początek mojej przygody z "kwadratami", a że podobają mi się bardzo mam nadzieję na dalszy ciąg.

Właśnie dotarł do mnie GWX56001JF

W realu bardziej błyszczący niż na zdjęciach, ale mam już do niego czarny mat ubranko po DW5600, tylko doczyścić resztki napisów.

Postaram się dać jakieś własne foto na dniach, ale musiałem się pochwalić, bo jestem bardzo zadowolony.

post-57057-0-87050100-1467890938_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny :) ja bym go zostawił w oryginale, ze względu na to, że połyskująca czerń jest głębsza od matowej, no i te kolorowe napisy też bardzo mi się podobają, dobrze współgrają z tarczą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję GWXa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie dziś tak.
Jego plusem jest waga. Po całym dniu noszenia Bulovy czy MTG wcale go nie czuć na nadgarstku :)

PSX_20160707_161454.jpg

PSX_20160707_161619.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior, jest jakiś zegarek, którego nie potrafisz sfotografować tak żeby ludzie, którzy nigdy go nigdy nie brali pod uwagę zaczęli trzepać Allegro w jego poszukiwaniu?

Tapaltak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

Edytowane przez Admof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior, jest jakiś zegarek, którego nie potrafisz sfotografować tak żeby ludzie, którzy nigdy go nigdy nie brali pod uwagę zaczęli trzepać Allegro w jego poszukiwaniu?

Tapaltak

Takiego którego nie ma  :P

A lizus z Ciebie straszny  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takiego którego nie ma

A lizus z Ciebie straszny

Po prostu zaczyna mnie denerwować to, że powinienem dofinansowywać samochód, a tu coraz to nowe zegarki mi się podobają ;)

Tapaltak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ustawieniach możesz sobie ustawić, aby moje posty były dla Ciebie niewidoczne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co będziesz z nią robił? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany takie pytanie mam, w DW-5030/C/D siedzi moduł 3421, czy funkcjonalnie jest ten sam modul jak w DW-5600 z modułem 3229 lub 1545?

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe [/b] Sol[/b] widze ze lapiezz mnie za slowka. Chodzilo mi o model GX-56

Wysłane z Galaxy Note 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi