tommly 12059 #1801 Napisano 6 Czerwca 2016 Nakręcacie koniunkturę zdjęciami 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #1802 Napisano 6 Czerwca 2016 Coś w tym jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #1803 Napisano 7 Czerwca 2016 U mnie leży dbx-110 niestety bez bransolety, z uszkodzonym reznatorem, w częściach. Mam go od nowości, ale kiedyś nie dbałem o zegarki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #1804 Napisano 8 Czerwca 2016 Kawadrat z pilotem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35643 #1805 Napisano 8 Czerwca 2016 (edytowane) I czy szkła nie rysuje?Jesli mozesz to zobacz Marcin.Dopiero teraz sobie przypomianealem o Twoim pytaniu, tzn sprawdzilem to w ten sam dzień, nie napisałem odpowiedzi od ręki i się odłożyło w czasie.Wiec tak... mojego dw 6630 nie noszę często, może kilka razu od stycznia był na ręce i ślad zostaje...bullbars dosyć mocno przylega do powierzchni bezela i jak go odginam to widać ślad a nawet delikatne wgniecenie.Szkła nie dotyka wcale.Nie wiem jak leży na kwadracie ale w 6/9 ślad zostaje:) Edytowane 8 Czerwca 2016 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #1806 Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) wiem ze to nie ten temat ,ale ja wypowiem sie na temat bullbarsa z TIKTOX'a dla serii 5xxx Mialem dwa i zaden nie byl idealnie dopracowany.Oba zostawialy odgniecenia na bezlu i oba w moim przypadku dotykaly szkla.Choc przyznaje,ze to mi nie przeszkadzalo bo zawsze mam warstwe ochronna.Zawsze sie zastanawialem jak sprawa ma sie z oryginalami.Bo porownujac moje protektory ze zdjeciami oryginalow,smialo moge stwierdzic ze originaly sa lepiej dopracowane Pierwsze kupilem dla picu,tez na drugi dzien sie ich pozbylem.Ale po jakims czasie zauwazylem ze w moim przypadku ja ich naprawde potrzebuje,wiec zakupilem drugie.I co sie okazalo dodatkowo,z czarnych strasznie szybko schodzi farba Podsumowanie was zaskoczy.Panowie,jezeli macie je kupic dla bajery to nie warto,bo raczej perfekcjonista nie beda cieszyc oka /pisze o serii 5xxx i TRZEBA zaznaczyc ze nie sa tragiczne!! /Ale jezeli uzywacie zegarka faktycznie w ciezkich warunkach,to olejcie aspekt urody,bo one naprawde przyjmuja na siebie prawie wszystko edit.murcins,bardzo podoba mi sie skrot 6/9 - i nie wiem dlaczego kojarzy mi sie z przyjemnoscia heheh Edytowane 9 Czerwca 2016 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35643 #1807 Napisano 9 Czerwca 2016 Nie tylko Tobie się tak kojarzy Jakoś tak do głowy mi przyszedł odrazu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7233 #1808 Napisano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Kawadrat z pilotem. Wypas Sprawdziłeś czy działa z jakimś TV? Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #1809 Napisano 9 Czerwca 2016 Wypas Sprawdziłeś czy działa z jakimś TV? Na razie nie, bo się coś krzaczy w module ale i tak cieszy, bo stan 9/10 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35643 #1810 Napisano 9 Czerwca 2016 Nowy kwadrat więcej http://zegarkiclub.pl/forum/topic/41346-ile-lat-maj%C4%85-wasze-najstarsze-nadal-sprawne-i-u%C5%BCywane-modele-casio/page-7?do=findComment&comment=1758717 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1811 Napisano 9 Czerwca 2016 Beng 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35643 #1812 Napisano 9 Czerwca 2016 Dopiero teraz sobie przypomianealem o Twoim pytaniu, tzn sprawdzilem to w ten sam dzień, nie napisałem odpowiedzi od ręki i się odłożyło w czasie.Wiec tak... mojego dw 6630 nie noszę często, może kilka razu od stycznia był na ręce i ślad zostaje...bullbars dosyć mocno przylega do powierzchni bezela i jak go odginam to widać ślad a nawet delikatne wgniecenie.Szkła nie dotyka wcale.Nie wiem jak leży na kwadracie ale w 6/9 ślad zostaje:)Kilka fotek żeby nie być gołosłownym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1813 Napisano 9 Czerwca 2016 No kiepsko. Łatwo to założyc? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35643 #1814 Napisano 9 Czerwca 2016 Łatwo, wciskasz i siedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #1815 Napisano 10 Czerwca 2016 Pyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1816 Napisano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Beng!Modzik w wolnej chwili uploading pictures Edytowane 10 Czerwca 2016 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23251 #1817 Napisano 10 Czerwca 2016 Takiego żółtka z kajdanem na ryju ponosiłbym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35643 #1818 Napisano 10 Czerwca 2016 Szerszeń 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3229 #1819 Napisano 10 Czerwca 2016 Raczej osa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1820 Napisano 10 Czerwca 2016 Przed i po 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #1821 Napisano 10 Czerwca 2016 Fajnie wyszlo zdecydowanie na plus do poprzedniej fabrycznej wersji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #1822 Napisano 11 Czerwca 2016 Diego04 - to oryginalny bullbars czy z neta ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4rcinS 13 #1823 Napisano 11 Czerwca 2016 Oryginalny z neta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #1824 Napisano 11 Czerwca 2016 aaa:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #1825 Napisano 11 Czerwca 2016 Diego04 - to oryginalny bullbars czy z neta ?A jaka jest różnica?Kupiłem w krainie czasu. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach