Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

acid

Orient FFD0F004W

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ładny zegarek .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

egzo18 Dziękuję za dobre słowo, też mi się podoba :)...  Zdjęcia niestety z "komórki" większości...

Twój Orient Star open heart też robi wrażenie(chyba mam nad czym myśleć odnośnie przyszłych zakupów :) ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśl myśl , tylko pamiętaj , ta choroba postępuje :) . Ja już się za OSem retrograde rozglądam . Aż się boję co będzie dalej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, bo już "nurka" na wiosne, bądź lato zaplanowałem... i rotomat by się przydał... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny orient, choć bardziej podoba mi się wersja z białą tarczą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiłeś w dziesiątkę :). Ale żeby to sfinansować będzie trzeba nerkę sprzedać ;)

( Żart oczywiście )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo miło wspominam ten zegar... Jeden z pierwszych jak zaczynałem zabawę z zegarkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśl myśl , tylko pamiętaj , ta choroba postępuje :) . Ja już się za OSem retrograde rozglądam . Aż się boję co będzie dalej :)

Nie bój się , jesteśmy z Tobą.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ACID świetny zegarek - gratuluję wyboru - będziesz zadowolony, od 9 miesięcy taki sam zdobi mój nadgarstek ;). Przy swoim rozważam wymianę paska bo oryginalny z motylkowym zapięciem notorycznie się rozpina - wyrobił się otwór w skórze :(

Ten Twój niebieski pasek zwrócił moją uwagę, pięknie komponuje się z niebieskimi wskazówkami. Możesz podać namiar na sprzedawcę? A może  ktoś z szanownych forumowiczów mógłby zaproponować inne paski do tego pięknego modelu orienta? Foto mile widziane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slawekb

Dziękuje, co do paska to pochodzi od forumowego kolegi Andygp1. Fajne jest to, że pasek w zależności od oświetlenia nitka bądź kolor paska dopasowuje się do koloru wskazówek. Raz nitka koreluje z wskazówkami a raz sam pasek...

Z pasków producentów to może Hirsch (Blue Navy z nitką granatową). Myślę, że ciemny brąz z nitką kremową lub brązową też by fajnie wyglądał.

Na stronie 71 "Orienty forumowiczów" masz przykład raczej jasnego niebieskiego paska Hirsch z białą nitką(zegarek jest z białą tarczą). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za informacje. Czy przy wymianie swojego paska wykorzystałeś oryginale zapięcie motylkowe - na zdjęciu gdzieś mignęło?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek zrobiony został specjalnie pod zapięcie motylkowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.