acid 1640 #1 Napisano 28 Października 2015 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1640 #2 Napisano 28 Października 2015 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1640 #3 Napisano 28 Października 2015 i 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1640 #4 Napisano 31 Października 2015 Jesień... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 717 #5 Napisano 1 Listopada 2015 Bardzo ładny zegarek . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1640 #6 Napisano 1 Listopada 2015 egzo18 Dziękuję za dobre słowo, też mi się podoba ... Zdjęcia niestety z "komórki" większości...Twój Orient Star open heart też robi wrażenie(chyba mam nad czym myśleć odnośnie przyszłych zakupów ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 717 #7 Napisano 1 Listopada 2015 Myśl myśl , tylko pamiętaj , ta choroba postępuje . Ja już się za OSem retrograde rozglądam . Aż się boję co będzie dalej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1640 #8 Napisano 1 Listopada 2015 Wiem, bo już "nurka" na wiosne, bądź lato zaplanowałem... i rotomat by się przydał... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitzmaker 2 #9 Napisano 1 Listopada 2015 Fajny orient, choć bardziej podoba mi się wersja z białą tarczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #10 Napisano 1 Listopada 2015 Ja już się za OSem retrograde rozglądam . Aż się boję co będzie dalej znając życie najpierw Royal, potem GS 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 717 #11 Napisano 1 Listopada 2015 Trafiłeś w dziesiątkę . Ale żeby to sfinansować będzie trzeba nerkę sprzedać ( Żart oczywiście ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokolow 153 #12 Napisano 1 Listopada 2015 jasne, że żart bo może nie starczyć 0 Eterny Eterny Kontiki Date Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 717 #13 Napisano 1 Listopada 2015 :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jslanina 71 #14 Napisano 1 Listopada 2015 Bardzo miło wspominam ten zegar... Jeden z pierwszych jak zaczynałem zabawę z zegarkami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #15 Napisano 2 Listopada 2015 Myśl myśl , tylko pamiętaj , ta choroba postępuje . Ja już się za OSem retrograde rozglądam . Aż się boję co będzie dalej Nie bój się , jesteśmy z Tobą. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekb 0 #16 Napisano 4 Listopada 2015 ACID świetny zegarek - gratuluję wyboru - będziesz zadowolony, od 9 miesięcy taki sam zdobi mój nadgarstek . Przy swoim rozważam wymianę paska bo oryginalny z motylkowym zapięciem notorycznie się rozpina - wyrobił się otwór w skórze . Ten Twój niebieski pasek zwrócił moją uwagę, pięknie komponuje się z niebieskimi wskazówkami. Możesz podać namiar na sprzedawcę? A może ktoś z szanownych forumowiczów mógłby zaproponować inne paski do tego pięknego modelu orienta? Foto mile widziane... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1640 #17 Napisano 4 Listopada 2015 SlawekbDziękuje, co do paska to pochodzi od forumowego kolegi Andygp1. Fajne jest to, że pasek w zależności od oświetlenia nitka bądź kolor paska dopasowuje się do koloru wskazówek. Raz nitka koreluje z wskazówkami a raz sam pasek...Z pasków producentów to może Hirsch (Blue Navy z nitką granatową). Myślę, że ciemny brąz z nitką kremową lub brązową też by fajnie wyglądał.Na stronie 71 "Orienty forumowiczów" masz przykład raczej jasnego niebieskiego paska Hirsch z białą nitką(zegarek jest z białą tarczą). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawekb 0 #18 Napisano 6 Listopada 2015 Dziękuję za informacje. Czy przy wymianie swojego paska wykorzystałeś oryginale zapięcie motylkowe - na zdjęciu gdzieś mignęło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acid 1640 #19 Napisano 6 Listopada 2015 Pasek zrobiony został specjalnie pod zapięcie motylkowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach