Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
murcins

Casio 6 na 9 czyli (seria 69xx)

Rekomendowane odpowiedzi

Pyk  :)

Te Twoje foty mistrzowskie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak niektórym "rozbieranych" brakuje no to proszę na świeżo 17-(k)a czeka :D zwarta i gotowa

post-33253-0-66377400-1451578616_thumb.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie; )

To nie było pytanie tylko stwierdzenie że tak jeszcze bardziej ten zegarek kusi  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 6900E. Ten oryginalny imho strasznie plasticzany, no i węższy.

"I own the watch, the watch does not own me"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Noszę dziś dziadka i powiem, że bardzo wygodny jest  :)  Zakupiony razem z giezem, wygrał z nim walkę o pozostanie w kolekcji. Chyba zakupię GW-6900

DWujpg_snweeqn.jpg

Edytowane przez dingo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj też wrzucę, a co ;) w końcu to "jego" wątek.

6 na 9 dostał nowy guzik i bransę.

Pierwotnie miała iść do GW-M5610, ale z kwadratem się nie polubiliśmy, więc dostał ją jeden z moich dwóch GW-6900.

Zegarek wygląda teraz dosłownie jak "MILLION DOLLAR"

post-33253-0-08350100-1453216971_thumb.jpg

post-33253-0-32607300-1453217002_thumb.jpg

post-33253-0-95849000-1453216989_thumb.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mi się podobały 6/9 na bransolecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie oryginalny jest ten bezel, czy to jakaś podróba (manufaktura)?

http://allegro.pl/bezel-nakladka-obudowy-casio-gw-6900-a-9-zolty-i5881768229.html

Edytowane przez tommly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezel oryginalny i na zegarku wygląda duuużo lepiej .

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezel oryginalny i na zegarku wygląda duuużo lepiej .

Dobrze mi się wydaje, że jest matowy, prawda? Bo paski mają błyszczące i matowe.

Zamówiłbym w ZIBI, ale nie wiem, czy chce mi się czekać znowu ponad miesiąc na części :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GW ma mat a DW ma lakierowany.

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze mi się wydaje, że jest matowy, prawda? Bo paski mają błyszczące i matowe.

Zamówiłbym w ZIBI, ale nie wiem, czy chce mi się czekać znowu ponad miesiąc na części :D

Bezel orginał matowy, zamawiałem u nich dokładnie ten sam plus źółty matowy pasek, wszystko gra.

Gratuluje przycisku, sam mam taki i wiem ile 69ka zyskuje z nim na wyglądzie.  ;) 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezel orginał matowy, zamawiałem u nich dokładnie ten sam plus źółty matowy pasek, wszystko gra.

Gratuluje przycisku, sam mam taki i wiem ile 69ka zyskuje z nim na wyglądzie.  ;) 

No i tak się właśnie zastanawiam, czy zamawiać u nich, czy jednak w ZIBI.

Przydałoby mi się zamówić do drugiego 6/9 który będzie przebierany na żółto, też przycisk z białym G i uszczelkę dekla, jak już będę go rozkręcał. Pasek i bezel też pewnie będą tańsze, tylko ten czas oczekiwania ....

Z kolei "świat" ma pierścienie segera, chciałbym przynajmniej 1 lub 2 sztuki mieć w zapasie. Wprawdzie wczoraj bezproblemowo wyjąłem z czarnucha za pomocą pensety, ale przy wyciąganiu przykleił mi się do palca tak, że go nie widziałem i już miałem pietra i chciałem szukać po mieszkaniu  :P

Maciek ten przycisk do żółtka, to ma białe G, czy szare, jakie masz? Przeglądałem różne fotki i na jednych wydaje się szare, a na innych białe.

Edytowane przez tommly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie ta itera G jest biała.

Ja tam wszystko kupuje w krainie czasu albo w swiecie zegarków na allegr, zero problemów i przesyłka w 3-4 dni jest na miejscu. Z Zibi brałem tylko branse bo chyba mają na nią monopol.. 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie ta itera G jest biała.

Ja tam wszystko kupuje w krainie czasu albo w swiecie zegarków na allegr, zero problemów i przesyłka w 3-4 dni jest na miejscu. Z Zibi brałem tylko branse bo chyba mają na nią monopol.. 

Błędnie założyłem myśląc, że oni też ściągają z zibi i czas oczekiwania jest taki sam...na przyszłość jak będzie jakiś pasek bezel czy coś innego w np kraina czasu to odrazu u nich zamówię bo to czekanie odrzuca trochę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi