szwed 1069 #2651 Napisano 24 Października 2018 Fajny ten Buler. Jak duży on jest?Chyba jak mały?! U mnie dzisiaj "regulator" ]Fajny ten regulator co w srodeczku siedzi?Masz może zdjęcie? 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leo13 120 #2652 Napisano 24 Października 2018 Fajny ten regulator co w srodeczku siedzi?Masz może zdjęcie? John Barrel - czyli Favre Leuba .... Barrel był ich inżynieremMechanizm poniżej: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #2653 Napisano 24 Października 2018 Chyba jak mały?! Masz rację, ale choć zapewne mały, wygląda na duży. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #2654 Napisano 30 Października 2018 W takt miarowego tykania VJ72Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex74 22 #2655 Napisano 31 Października 2018 Dziś też z nim. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2656 Napisano 31 Października 2018 Dziś i ten i tamten mi towarzyszy. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 680 #2657 Napisano 31 Października 2018 Piekna certinka zakup z Pl? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2658 Napisano 31 Października 2018 Piekna certinka zakup z Pl?Dzięki!Tak nabyta tu na forum. Dużo szczęścia miałem, że w PL prawie nikt się nie interesuje Vintage!Wszyscy tylko nowe i nowsze a jak Rolex to już kisiel w ....! A ja czuje miętę tylko do starych! Tu troche lepsze zdjęcie oddające jej piękno! Tylko bransoletę dokupiłem co nie było łatwe a i rocznikiem pasuje bo z 65! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #2659 Napisano 31 Października 2018 Seiko Bell-matic 4006-6031 listopad 1971r. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteus 91 #2660 Napisano 31 Października 2018 Widzę Szwed ze trafiłeś bransoletę, to jest juz komplet Ja dzis z pięknym Piaget 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2661 Napisano 31 Października 2018 No!!! Nie mogło być inaczej! Pięknie się zgrywa z zegarkiem a ja jestem zwolennikiem bransolet i tylko od czasu do czasu coś innego mieć.Tanio nie było ale było warto. Bardzo ładny Piaget a jak Certina? Jest jeszcze? 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matteus 91 #2662 Napisano 31 Października 2018 No!!! Nie mogło być inaczej!Pięknie się zgrywa z zegarkiem a ja jestem zwolennikiem bransolet i tylko od czasu do czasu coś innego mieć.Tanio nie było ale było warto. Bardzo ładny Piaget a jak Certina? Jest jeszcze? Nieee 1000 już nie mam, za wielkie to to było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2663 Napisano 31 Października 2018 To prawda ostatnio przymierzałem taką fajnie mieć żeby mieć ale nosić troche ciężko. Nie to co DS 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #2664 Napisano 31 Października 2018 Mogłem mieć taką Certinę coś za ok 2500 od mojego kolegi,ale odpuściłem sobie.A Ty ile dałeś za swoją DS pytam z ciekawosci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2665 Napisano 31 Października 2018 No to miał byś ją po taniości. Całkiem poszukiwany model w obecnych czasach.Masz zdjęcia tak z ciekawości? x2 i troche możesz liczyć! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2666 Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Oczywiście jak wiesz stan tarczy się bardzo liczy i ma duży wpływ na cenę końcową.Stan bezela i mój ma rzadszy bezel bo zazwyczaj maja kropkę zamiast trójkąta.Wskazówki też swoje robią i brak daty. Edytowane 31 Października 2018 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #2667 Napisano 31 Października 2018 Właśnie nie,miał też wystawioną na olx czy fc rok temu w kwietniu za 2800,ale nikt nawet nie zapytał o nią.Potem kolej przyszła na mnie,odpuściłem od jakiegoś czasu żałuję,miałem wtedy inne zegarkowe zajawki.I w końcu gdzieś poszła w Polskę za jakąś wymianę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2668 Napisano 31 Października 2018 To może to ta była?Duże wzięcie jest teraz na DS Szczególnie na nurki a pierwsza generacja to już lepiej nie mówić. Ale prawda jest fajna z wyglądu i bardzo wygodna. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #2669 Napisano 31 Października 2018 Będę się widział w niedzielę,zapytam o fotki,może jeszcze ma jakieś. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2670 Napisano 31 Października 2018 Fajnie by było jak by miał jeszcze. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #2671 Napisano 31 Października 2018 Wiem,że to super model bardzo mocno ceniony i poszukiwany.Jak pokazałeś go jakiś czas temu to wtedy zapaliły mi się lampki i pomyślałem sobie co ja dobrego narobiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2672 Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Kiedyś tak nie było.Jak sobie pomyśle co mi przeszło koło nosa przez ostatnie dwa lata to bym jeździł nowym samochodem klasy premium! Bo też się zastanawiałem i nie wziąłem. Oczywiście mówię o różnicy cen w Vintage. Edytowane 31 Października 2018 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #2673 Napisano 1 Listopada 2018 Porto 1925 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #2674 Napisano 1 Listopada 2018 DSka i dziś. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 10 #2675 Napisano 1 Listopada 2018 Piękne Wasze ds-ki. To chyba moja ulubiona linia zegarkowa ze wszystkich marek. Dziś tak: 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach