TomcioMiki 64206 #826 Napisano 13 Września Młody dostał na urodziny ❤️ ❤️ ❤️ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6272 #827 Napisano 13 Września Mnie akurat nietypowe zestawy Lego (obrazy, kwiatki, buty, przedmioty z filmów etc.) nigdy nie interesowały, ale wczoraj spontanicznie postanowiłem spróbować się w tym nowym dla mnie gatunku. Oto efekt, dość surowy i jeszcze niedopracowany: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #828 Napisano 13 Września W trakcie 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #829 Napisano 15 Września Tusken Raider 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #830 Napisano 17 Września W dniu 13.09.2025 o 21:22, TomcioMiki napisał(-a): W trakcie 😁😁😁 Trochę to trwało, fajny 🤗🤗🤗 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #831 Napisano 1 Października Dzisiaj 1 października tak że jest już dostępny , ja już młodemu kupiłem będzie miał na Mikołajki. Kupiony ze strony LEGO 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #832 Napisano 4 Października Przesyłka z Danii dotarła, trzeba schować do 6 grudnia 😁😁😁 Bierzcie puki są, a myślę że szybko się rozejdą 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #833 Napisano 8 Października Tak jak się spodziewałem, na stronie LEGO zestaw jest niedostępny, A ceny u handlarzy poszły w górę i myślę że będzie jeszcze drożej 🤦🤦🤦 🤯🤯🤯 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 11721 #834 Napisano 13 Października Lego daje sporo frajdy 😜 ScreenRecording_10-13-2025 22-14-25_1.mov 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #835 Napisano 17 Października Od 1 stycznia będzie dostępny, trzeba będzie przypilnować 😁😁😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #836 Napisano Niedziela o 04:37 (edytowane) Co Wy na to 🤔 🤔 🤔 Młodzi raczej nie znają a starsze pryki powinny 🤗🤗🤗 Edytowane Niedziela o 04:54 przez TomcioMiki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6272 #837 Napisano Niedziela o 10:05 5 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Co Wy na to 🤔 🤔 🤔 Młodzi raczej nie znają a starsze pryki powinny 🤗🤗🤗 Filmu nie widziałem, ale gdyby kupiło się dwa zestawy i uzupełniło swoimi elementami, to chyba da się złożyć kompletny okręt? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #838 Napisano Niedziela o 10:33 26 minut temu, Edmund Exley napisał(-a): Filmu nie widziałem, ale gdyby kupiło się dwa zestawy i uzupełniło swoimi elementami, to chyba da się złożyć kompletny okręt? Może i tak, a film jest bardzo fajny, polecam nadrobić zaleglość 🤗🤗🤗 29 minut temu, Edmund Exley napisał(-a): Filmu nie widziałem, ale gdyby kupiło się dwa zestawy i uzupełniło swoimi elementami, to chyba da się złożyć kompletny okręt? Ale w tej cenie jak chcesz mieć fajny kompletny okręt to polecam ten 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8279 #839 Napisano Niedziela o 20:47 W dniu 17.10.2025 o 22:33, TomcioMiki napisał(-a): Od 1 stycznia będzie dostępny, trzeba będzie przypilnować 😁😁😁 Raczej kupię. Zacząlem Defendera składać. Mają niebawem go wycofać, a że mi się od dawna podoba i akurat dziś mam urodziny to się żona zlitowała😂😂 Młody pomagał. 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #840 Napisano Poniedziałek o 03:33 6 godzin temu, przemekspce napisał(-a): Raczej kupię. Zacząlem Defendera składać. Mają niebawem go wycofać, a że mi się od dawna podoba i akurat dziś mam urodziny to się żona zlitowała😂😂 Młody pomagał. Najlepszego 💯 💯 💯 lat 🤗 🤗 🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8279 #841 Napisano Poniedziałek o 07:56 Dzięki! 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin s 138 #842 Napisano Poniedziałek o 16:33 Mi się marzy statek piracki z przełomu lat 80/90, taki miał mój kolega, zawsze chciałem taki mieć. Kiedyś na przeszkodzie stały finanse, teraz żona która mówi że nie ma miejsca 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #843 Napisano Poniedziałek o 17:41 (edytowane) 2 godziny temu, marcin s napisał(-a): Mi się marzy statek piracki z przełomu lat 80/90, taki miał mój kolega, zawsze chciałem taki mieć. Kiedyś na przeszkodzie stały finanse, teraz żona która mówi że nie ma miejsca 🙂 Eee tam, ja mam mało miejsca, pomyśl Sobie, ja wędkuje mam lekko ponad 💯 zegarków, młody ma trzy akordeony jest pianino, dwie gitary, duża klatka na zwierzaka, syntetyzator Rolanda, dajemy radę , no regał na LEGO też jest, jakoś Żona nie marudzi, idą święta będzie LEGO 😁 😁 😁 Edytowane Poniedziałek o 18:38 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5312 #844 Napisano Poniedziałek o 18:04 @TomcioMiki brzmi jakby jeszcze tylko brakowało kozy 😂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 64206 #845 Napisano Poniedziałek o 18:37 31 minut temu, Nocny duch napisał(-a): @TomcioMiki brzmi jakby jeszcze tylko brakowało kozy 😂 🤷🤷🤷🤷 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach