xaoo 52 #851 Napisano wczoraj o 11:46 Mój 9 latek fan technicsa ukończył g-klasse... Trochę szkoda, że ja to mogę zrobić tylko zdjęcia, bo "ja sam"... Chce żeby mu potem nikt nie zarzucił że robił tata 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65840 #852 Napisano wczoraj o 11:52 Co kupujcie Waszym pociechom na Mikołaja lub pod choinkę, jeśli to nie tajemnica 🤔 🤔 🤔 U mnie w szafce w pracy czeka takie coś, na Mikołaja 😁 😁 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaoo 52 #853 Napisano 23 godziny temu Co kupujcie Waszym pociechom na Mikołaja lub pod choinkę, jeśli to nie tajemnica U mnie w szafce w pracy czeka takie coś, na Mikołaja Brakuje do kolekcji mclarena.. czeka w szafie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 5056 #854 Napisano 23 godziny temu 56 minutes ago, TomcioMiki said: Co kupujcie Waszym pociechom na Mikołaja lub pod choinkę, jeśli to nie tajemnica 🤔 🤔 🤔 U mnie w szafce w pracy czeka takie coś, na Mikołaja 😁 😁 😁 Fajnie! U mnie, do Mikołaja poszło zamówienie na Szanuję wolę walki! Zobaczymy jak pójdzie. 1 hour ago, xaoo said: Mój 9 latek fan technicsa ukończył g-klasse... Trochę szkoda, że ja to mogę zrobić tylko zdjęcia, bo "ja sam"... Chce żeby mu potem nikt nie zarzucił że robił tata Rozumiem Cię ale i szanuję, że sam składa! Tak trzymać! Może następnym razem trzeba kupić dwa zestawy zamiast jednego albo po nocy rozłożyć i złożyć jeszcze raz samemu? 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65840 #855 Napisano 22 godziny temu Taka nowość o 1 stycznia 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaoo 52 #856 Napisano 17 godzin temu Rozumiem Cię ale i szanuję, że sam składa! Tak trzymać! Może następnym razem trzeba kupić dwa zestawy zamiast jednego albo po nocy rozłożyć i złożyć jeszcze raz samemu? Duże technicsy to zadanie na dłużej niż jedną noc.. ferrari 3800+ części zajęło mu bodajże 7 tygodniWysłane z mojego Pixel 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 5056 #857 Napisano 16 godzin temu (edytowane) 1 hour ago, xaoo said: Duże technicsy to zadanie na dłużej niż jedną noc.. ferrari 3800+ części zajęło mu bodajże 7 tygodni Wysłane z mojego Pixel Tym bardziej szacun! Zatem zostaje pierwsza opcja, pod warunkiem, że jest miejsce.😉 Edytowane 16 godzin temu przez tts 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8411 #858 Napisano 16 godzin temu Muszę je jakoś porozdzielać młodemu między 6 i 24.12. Do tego jeszcze 2 gazetki Lego SW z figurkami. 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65840 #859 Napisano 15 godzin temu A pod choinkę takie coś planuję 😁😁😁 I może to 🤔🤔🤔 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8411 #860 Napisano 2 godziny temu Fajne zestawy. Po premierze w nowym roku kupię ten nowy ścigacz z Mando i Grogu. 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65840 #861 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, przemekspce napisał(-a): Fajne zestawy. Po premierze w nowym roku kupię ten nowy ścigacz z Mando i Grogu. Daj linka 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach