xaoo 74 #851 Napisano 4 Grudnia Mój 9 latek fan technicsa ukończył g-klasse... Trochę szkoda, że ja to mogę zrobić tylko zdjęcia, bo "ja sam"... Chce żeby mu potem nikt nie zarzucił że robił tata 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #852 Napisano 4 Grudnia Co kupujcie Waszym pociechom na Mikołaja lub pod choinkę, jeśli to nie tajemnica 🤔 🤔 🤔 U mnie w szafce w pracy czeka takie coś, na Mikołaja 😁 😁 😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaoo 74 #853 Napisano 4 Grudnia Co kupujcie Waszym pociechom na Mikołaja lub pod choinkę, jeśli to nie tajemnica U mnie w szafce w pracy czeka takie coś, na Mikołaja Brakuje do kolekcji mclarena.. czeka w szafie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 5189 #854 Napisano 4 Grudnia 56 minutes ago, TomcioMiki said: Co kupujcie Waszym pociechom na Mikołaja lub pod choinkę, jeśli to nie tajemnica 🤔 🤔 🤔 U mnie w szafce w pracy czeka takie coś, na Mikołaja 😁 😁 😁 Fajnie! U mnie, do Mikołaja poszło zamówienie na Szanuję wolę walki! Zobaczymy jak pójdzie. 1 hour ago, xaoo said: Mój 9 latek fan technicsa ukończył g-klasse... Trochę szkoda, że ja to mogę zrobić tylko zdjęcia, bo "ja sam"... Chce żeby mu potem nikt nie zarzucił że robił tata Rozumiem Cię ale i szanuję, że sam składa! Tak trzymać! Może następnym razem trzeba kupić dwa zestawy zamiast jednego albo po nocy rozłożyć i złożyć jeszcze raz samemu? 😉 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #855 Napisano 4 Grudnia Taka nowość o 1 stycznia 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xaoo 74 #856 Napisano 4 Grudnia Rozumiem Cię ale i szanuję, że sam składa! Tak trzymać! Może następnym razem trzeba kupić dwa zestawy zamiast jednego albo po nocy rozłożyć i złożyć jeszcze raz samemu? Duże technicsy to zadanie na dłużej niż jedną noc.. ferrari 3800+ części zajęło mu bodajże 7 tygodniWysłane z mojego Pixel 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tts 5189 #857 Napisano 4 Grudnia (edytowane) 1 hour ago, xaoo said: Duże technicsy to zadanie na dłużej niż jedną noc.. ferrari 3800+ części zajęło mu bodajże 7 tygodni Wysłane z mojego Pixel Tym bardziej szacun! Zatem zostaje pierwsza opcja, pod warunkiem, że jest miejsce.😉 Edytowane 4 Grudnia przez tts 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8495 #858 Napisano 4 Grudnia Muszę je jakoś porozdzielać młodemu między 6 i 24.12. Do tego jeszcze 2 gazetki Lego SW z figurkami. 2 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #859 Napisano 4 Grudnia A pod choinkę takie coś planuję 😁😁😁 I może to 🤔🤔🤔 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8495 #860 Napisano 5 Grudnia Fajne zestawy. Po premierze w nowym roku kupię ten nowy ścigacz z Mando i Grogu. 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #861 Napisano 5 Grudnia 4 minuty temu, przemekspce napisał(-a): Fajne zestawy. Po premierze w nowym roku kupię ten nowy ścigacz z Mando i Grogu. Daj linka 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8495 #862 Napisano 5 Grudnia https://www.lego.com/pl-pl/product/the-mandalorian-grogus-speeder-bike-75436 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #863 Napisano 5 Grudnia 2 godziny temu, przemekspce napisał(-a): https://www.lego.com/pl-pl/product/the-mandalorian-grogus-speeder-bike-75436 A to taki malutki 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #864 Napisano 10 Grudnia Młody pomału składa, są prezenty, ciasteczko, laska cukrowa, skarpety nad kominkiem, filiżanka, wieńce świąteczne 😁😁😁 No i ten piernikowy Darth Vader 🤩🤩🤩 A pod choinkę będzie to 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #865 Napisano 16 Grudnia I jeszcze pod choinkę będzie to 😁 😁 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8495 #866 Napisano 16 Grudnia To teraz jeszcze czas na nową Gwiazdę Śmierci😉 1 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #867 Napisano 16 Grudnia 17 minut temu, przemekspce napisał(-a): To teraz jeszcze czas na nową Gwiazdę Śmierci😉 Oglądaliśmy na żywo średnio nam się podoba taki naleśnik i ta cena ponad 4 koła 🤷🤷🤷 18 minut temu, przemekspce napisał(-a): To teraz jeszcze czas na nową Gwiazdę Śmierci😉 Prędzej to 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #868 Napisano 19 Grudnia W dniu 16.12.2025 o 15:05, TomcioMiki napisał(-a): I jeszcze pod choinkę będzie to 😁 😁 😁 Do tego takie coś wykombinowałem zobaczymy czy się sprawdzi 🤔 🤔 🤔 Młody nic nie wie 😁 😁 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2449 #869 Napisano 19 Grudnia A ja wyciągnąłem forda z szafy i planuję składać w święta 3 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #870 Napisano Sobota o 13:21 W dniu 10.12.2025 o 08:56, TomcioMiki napisał(-a): Młody pomału składa, są prezenty, ciasteczko, laska cukrowa, skarpety nad kominkiem, filiżanka, wieńce świąteczne 😁😁😁 No i ten piernikowy Darth Vader 🤩🤩🤩 A pod choinkę będzie to 😁😁😁 Młody się zmobilizował 😁😁😁 I jeszcze takiego złożył 😁😁😁 Podstawka mojego pomysłu, młody mówi że pasuje idealnie 😁😁😁 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławol 801 #871 Napisano Sobota o 19:15 5 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Podstawka mojego pomysłu, młody mówi że pasuje idealnie 😁😁😁 Jak tatuś zrobi podstawkę, to nie ma wuja we wsi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 67646 #872 Napisano Sobota o 19:39 22 minuty temu, Sławol napisał(-a): Jak tatuś zrobi podstawkę, to nie ma wuja we wsi Jak nie jak tak, młodemu się podoba, będzie stał między nogami at-at ,ten na razie w półce się nie mieści 😁😁😁 Duże bydle 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemekspce 8495 #873 Napisano 3 godziny temu Nad ATAT masz fajny statek. Mam go w wersji mini😉 U mnie przyszłoroczne nowości. Zamówiłem młodemu ścigacza Mando no i dobrałem dla siebie drugiego😁 Oczywiście nie udało mi się go samemu poskładać... 0 Instagram: przemekspce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach