TomcioMiki 68152 #876 Napisano 31 Grudnia 2025 14 minut temu, przemekspce napisał(-a): Tak ten na dole z lewej😉 Jango Fett , ten też jest fajny 😉😉😉 Też chodzi mi po głowie 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68152 #877 Napisano 31 Grudnia 2025 W dniu 10.12.2025 o 08:56, TomcioMiki napisał(-a): Młody pomału składa, są prezenty, ciasteczko, laska cukrowa, skarpety nad kominkiem, filiżanka, wieńce świąteczne 😁😁😁 No i ten piernikowy Darth Vader 🤩🤩🤩 A pod choinkę będzie to 😁😁😁 Młody zdążył przed końcem roku złożyć "Jamę Sarlacca" 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68152 #878 Napisano 31 Grudnia 2025 59 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Młody zdążył przed końcem roku złożyć "Jamę Sarlacca" 😁😁😁 Jeszcze brakuje barki 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68152 #879 Napisano Czwartek o 10:18 Kupiony, teraz trzeba poczekać 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68152 #880 Napisano Czwartek o 14:57 19 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Młody zdążył przed końcem roku złożyć "Jamę Sarlacca" 😁😁😁 No i zrobiony 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2470 #881 Napisano Czwartek o 18:00 7 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): Kupiony, teraz trzeba poczekać 😁😁😁 Ja już mam 😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68152 #882 Napisano Czwartek o 18:02 2 minuty temu, Piotoman napisał(-a): Ja już mam 😁 Gdzie kupiłeś 🤨🤨🤨 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2470 #883 Napisano Czwartek o 18:08 3 minuty temu, TomcioMiki napisał(-a): Gdzie kupiłeś 🤨🤨🤨 Alledrogo, też musiałem poczekać ok. miasiąc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68152 #884 Napisano Czwartek o 18:11 2 minuty temu, Piotoman napisał(-a): Alledrogo, też musiałem poczekać ok. miasiąc Dobrze że chociaż cena normalna 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2470 #885 Napisano Czwartek o 19:56 Bardzo fajny klockowo-filmowy zestaw. Przewidziane są dwie wersje, "na kołach" i latający. Miałem cichą nadzieje, że koła będą przekręcane, niestety trzeba zdemontować kilka klocków. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 68152 #886 Napisano Czwartek o 21:28 1 godzinę temu, Piotoman napisał(-a): Bardzo fajny klockowo-filmowy zestaw. Przewidziane są dwie wersje, "na kołach" i latający. Miałem cichą nadzieje, że koła będą przekręcane, niestety trzeba zdemontować kilka klocków. Fajny 👍👍👍 1 godzinę temu, Piotoman napisał(-a): Bardzo fajny klockowo-filmowy zestaw. Przewidziane są dwie wersje, "na kołach" i latający. Miałem cichą nadzieje, że koła będą przekręcane, niestety trzeba zdemontować kilka klocków. Jak przyjdzie młodego to go namówię żeby był latający i podstawkę skombinuje 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6877 #887 Napisano Poniedziałek o 18:45 U nas pod choinką tym razem bez Lego, ale zabawy dużo. Dominują tematy kosmiczne, a ja z tej okazji parę rzeczy zbudowałem, ale też zrobiłem mały lifting mojego zestawu wszech czasów. Choć niebieski to mój ulubiony kolor, to zminimalizowałem jego obecność, przez co Aquashark wygląda zadziorniej: Z przodu dałem miotacze laserowe, a rakiety przeniosłem na boczne płetwy. Dodałem też dwa dodatkowe silniki, by można było dopaść każdego pirata Komputerki z przodu tym razem takie (niebieski przeniesiony do tyłu): Z tyłu dałem inne, nowocześniejsze płetwy - wyglądają znakomicie. Tylna część służyć teraz może też jako pokład dla drona badawczo-chwytającego. Oryginalne chwytaki uległy już niestety degradacji, zresztą - bez nich Aquashark jest bardziej dynamiczny. Zdjęcie niestety wyszło kiepsko: Dronem może sterować kontrolowany android i wtedy zestaw wygląda tak: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach