Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kuba5891

EDOX WRC Open Heart

Rekomendowane odpowiedzi

rzeczywiście wygląda to podejrzanie, facet ma całe zagłębie edoxów z ponad 50 % przeceną i to od dłuższego czasu, bo tutaj jest na olxie w czerwcu http://olx.pl/oferta/zegarek-edox-wrc-automatic-open-vision-heart-nowy-stalowy-duzo-modeli-CID87-IDa5KoJ.html

i to z całą papierologią pomimo że wszystkie te zegarki wyglądają mi na podróby. Trzeba by je zobaczyć na żywo. I nawet mógłbym to uczynić, problem w tym że nigdy nie miałem na łapie edoxa bo zawsze omijam je szerokim łukiem, więc trudno mi będzie porównać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie oryginał.  Edoxy maja chore ceny w apracie, ta cena jest bardziej realna. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem z Łodzi i byłem oglądać innego Edoxa. To oryginały. Facet ma dojście do starszych modeli w cenach preferencyjnych. Tak przynajmniej mówił. Zegarek wyglądał ok oglądałem w sumie dwa. Rofag to dość spory komis GSM w łodzi więc pewnie nie szargalby sobie opinii.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To oryginały, jak edox wycofuje jakiś model to do kupienia jest za -50% ceny. Jeśli dobrze kojarze to ten model akurat był wyprzedawany w zeszłym roku. Widocznie gość kupił większą ilość.

Na ebayu także występują w tej cenie http://www.ebay.de/itm/Edox-WRC-Classic-Open-Vision-Automatik-mit-Glasboden-Saphirglas-85015-3-AIN-/131539849131?hash=item1ea062cfab:g:YJ4AAOSwDNdVhJon 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli zgadzaloby się to z tym co usłyszałem od właściciela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie po tym oglądaniu od Edoxa odrzuciło totalnie ale jak się komuś podoba myśle że spokojnie można brać. Źródło raczej pewne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.