Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Zegarki i Pasja

zegarkiipasja.pl: Najdroższy zegarek Casio G-Shock obecny także w Polsce !

Rekomendowane odpowiedzi

4556f9757414c95d6b9db044b0c9421c_M.jpg
Od niedawna na terenie Polski dostępna jest 1 sztuka zegarka Casio z serii G-Shock o numerze referencyjnym: MRGG1000D-1ADR. Model ten możemy obejrzeć w salonie Jubitom w Poznańskim centrum handlowym Malta. Cena opisywanego egzemplarza, jak na markę Casio, jest zawrotna bo wynosi AŻ, lub też TYLKO, 12 800,00 złotych. Dlaczego aż?…

Wyświetl pełny artykuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy pojawi się na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Myślę, że znasz już odpowiedź :)

PS

Mnie nie porwał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MRG-G1000B-1AJR =~6000$

już wcześniej były MR-G za 800-2000$ i to bez GPS

MRG-8100B-1AJF Titanium =~2000$

widać to nie są tanie rzeczy, mnie natomiast też niczym szczególnym ten model nie urzekł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiej sily ktora by mnie przekonala do wydania ponad 12k na zegarek wart 1/10 tej ceny.

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiej sily ktora by mnie przekonala do wydania ponad 12k na zegarek wart 1/10 tej ceny.

Ale Rolex'a pewnie byś kupił ;) a on też pewnie jest wart 1/10 swojej ceny... a może nawet i nie  :D :D

I żeby nie było nie próbuję Cię przekonać do zakupu - uważam że prawdziwy g-shock powinien być z wyświetlaczem (bez wskazówek) :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 44 lat naprawiam zegarki światowych firm i wiem że zegarek Casio G-Shock nie cieszy się popularnością w Polsce.Jakość wyrobów ma dużo do życzenia.Zegarek za tylko 12 800zł to wielk przesada.Piszę to z całą odpowiedzialnością stanowaczo za drogi bo jakość innych modeli Casio są zawodne,większość w opini zwykłych użytkowników są negatywne.Kilka>tak kilka ich naprawiłem i nie mam dobrego zdania o jakości części.Tak więc nie sądzę by ten model zawojował Polskę bo konkurencja ma znacznie lepsze jakościowo i wyglądem zegarki.Producent powinien pomyśleć o znacznej obniżce ceny.Nie widziałem co kryje wnętrze.Warto pokazać detale.Ktoś napisał że ma dokładność 1s na 100 000 lat a komu taka dokładność potrzebna gdy i tak się spóżniamy codziennie,np.do pracy.Wygląd zewnętrzny zbliżony do innych marek.

Komentarz pod artykułem. Nie wiem czy G jest mało popularny.....

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Ja nie dam więcej niż 1000$ za żaden kwarcowy zegarek, mimo że lubię casio, to jednak zegarki na jakiś czas. Poza tym G-shock to ma być w gumowym ubranku na trudne warunki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.