Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Henizz

w tak pięknych okolicznościach przyrody i niepowtarzalnej

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny jest ten pasior :).

Zegarek też piękny :)

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie. Faktycznie nie mogę się nim nacieszyć!

Edytowane przez jazzualdo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te góry to 20 km odcinek jedyny skrawek gdzie Czesi mają dostęp do Bałtyku 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie żadne góry, to hałdy fosfogipsów w Wiślince ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niepotrzebnie zacząłem śmieszkować bo fajny temat się zaśmieca :) Mike S wybacz, przecież od razu widać, że to z Juraty zdjęcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Temat fajny ale bardzo ograniczony czasowo - większość których znam z forum ma urlopy w drugiej połowie lipca, na przełomie lip/sier  

Ja np od 11 sierpnia - zdjęcia wakacyjne bym zrobił ale będzie po temacie już a robić zdjęcia znad wody w wiaderku  -_-

Zdjęcia z wakacji przed wakacjami  :(

Edytowane przez Paweł Bury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne widoki nadmorskie MIke! Przypomnę o takiej małej zabawie wakacyjnej http://zegarkiclub.pl/forum/topic/135789-tw%C3%B3j-towarzysz-na-wakacje-2016/?do=findComment&comment=1776776

Jak kto chętny do niedzieli można wrzucać zdjęcie w wakacyjnym klimacie. Zapraszam!

Właśnie wróciłem i zabieram się za selekcję zdjęć, specjalnie pozabierałem ze sobą zegarki żeby wybrać coś do konkursu ;)

Temat fajny ale bardzo ograniczony czasowo - większość których znam z forum ma urlopy w drugiej połowie lipca, na przełomie lip/sier  

Ja np od 11 sierpnia - zdjęcia wakacyjne bym zrobił ale będzie po temacie już a robić zdjęcia znad wody w wiaderku  -_-

Zdjęcia z wakacji przed wakacjami  :(

A może by tak zrobić edycję lipcową i drugą sierpniową? Bo faktycznie dużo osób może chcieć dodać swoje zdjęcie, ale tak jak pisze Paweł - urlopy mają w innych terminach.

Ustalenie dwóch okresów wakacyjnych pozwoli uniknąć nudy związanej z dwumiesięcznym czekaniem na wyniki i podtrzyma zabawę na przyszły miesiąc.

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75
91f95a85dd83.jpg Edytowane przez Rafał75

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz się zdecydować! Znaczki albo zegarki. Słocznego. No, ale już chyba za późno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za chwilę, na dolegliwości żołądkowe - żytnia z pieprzem i kawałek słoniny. :)

Przemek z ciebie to taki normalny gość niczego nie udajesz - duży szacunek dla takich ja Ty  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi