Gość zimny-wiatr #426 Napisano 1 Czerwca 2010 nie zazdraszczam Ale klamry zamień bo ta jest tragiczna. Miałem taką przy poprzednim Samuraju 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #427 Napisano 1 Czerwca 2010 To ja tak Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #428 Napisano 1 Czerwca 2010 Super połączenie i piękna klamra.Odjazd na maxa .Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #429 Napisano 2 Czerwca 2010 Ale klamry zamień bo ta jest tragiczna. Miałem taką przy poprzednim Samuraju Nic innego/fajnego nie miałem na pasek 22, więc coś musiałem do niego wsadzić. Będę coś szukał też skręcanego, ale wygodniejszego. Ona z wyglądu bardzo mi się podoba, w noszeniu jest świetna, ale samo zapinanie/rozpinanie paska to masakra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #430 Napisano 14 Czerwca 2010 Sammy na chronissimo . fansei - dzięki raz jeszcze.Może jeszcze będzie okazja się spotkać. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #431 Napisano 14 Czerwca 2010 waldii - gratuluję. Piękny zegarek,piękny pasek. Okazuje się,że chronissimo świetnie komponuje się chyba z każdym Japończykiem... Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #432 Napisano 1 Lipca 2010 Mała aktualka. Piękny i Bestia . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #433 Napisano 21 Sierpnia 2010 dobra pochwale sie swoim co wlasnie dotarl do mnie od kolegi z forum-nowka funkiel sztuka nie smigany Uploaded with ImageShack.usna nowym pasku carbonowym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #434 Napisano 21 Sierpnia 2010 Pogratulować .Samurai na fajnym pasku to jest to.Jak oceniasz jakość na tle innych Twoich zegarków? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #435 Napisano 21 Sierpnia 2010 hmmm.musze przyznac ze jestem zaskoczony i to bardzo oczywiscie na plus.to naprawde super zegarek wykonanie perfekcyjne.podobaja mi sie indeksy-szerokie i tarcza w "krateczke" a Ty swojego jak oceniasz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #436 Napisano 22 Sierpnia 2010 to sie pochwale znowu Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #437 Napisano 22 Sierpnia 2010 luki2323 nie będę oceniał samuraja bo nie będę obiektywny.Na dany moment to mój ulubiony zegarek,wszystko mi w nim pasuje,nic bym nie zmienił.No ale choroba postępuje i chciałbym mieć je wszystkie w szczególności niebieskiego w tytanie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #438 Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) mi sie bialy i pomaranczowy podobaja sa suuuuper tylko gdzie je kupic? Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez luki2323 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #439 Napisano 22 Sierpnia 2010 No właśnie trzeba polować.Z tego co obserwuję to tytanowe chodzą drożej,są bardziej chodliwe szczególnie czarny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #440 Napisano 23 Sierpnia 2010 a gdzie ty je obserwujesz???daj jakies namiary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #441 Napisano 24 Sierpnia 2010 Przed poranną kawą w pracy: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki2323 11 #442 Napisano 24 Sierpnia 2010 fajny ten bialy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #443 Napisano 6 Października 2010 Przyszła nowa zbroja dla Samuraia, więc trzeba się pochwalić, a i przy okazji temat odświeżyć Jak dla mnie świetnie na nim wygląda, a o wygodzie chyba nie trzeba wspominać- szczególnie dla takiego, co to nie przepada za paskami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #444 Napisano 6 Października 2010 Nie sądziłem,że samurai tak może fajnie wyglądać w zbroi . Rewelacja . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #445 Napisano 6 Października 2010 Nie sądziłem,że samurai tak może fajnie wyglądać w zbroi . Rewelacja . :) :) dzienks :) :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #446 Napisano 6 Października 2010 To raczej kolczuga chyba... Wygląda bardzo bardzo. Fajnie komponuje się z kopertą. Ależ ten Samuraj ma mocarne uszy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #447 Napisano 13 Października 2010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #448 Napisano 13 Października 2010 (edytowane) PowitołTe wskazówki zyskały nieoficjalną nazwę: windmill hands Oficjalnie: spade hands.Szukaj po zagranicznych forach u yobokies.http://s161.photobucket.com/albums/t208/yobokies/?start=all Edytowane 13 Października 2010 przez porcelain 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #449 Napisano 13 Października 2010 Moim zdaniem wskazówki zdecydowanie fajniejsze, niż oryginalne, które jak dla mnie są trochę bez wyrazu, mało diverowate... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #450 Napisano 13 Października 2010 (edytowane) PowitołPodobnież myślę. Choć w tarczy/bezelu samuraja znalazłbym jeszcze kilka rzeczy do poprawy to wskazówki ma wyjątkowo "nijakie takie" edyta: Edytowane 13 Października 2010 przez porcelain 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach