Gość darekmp3 #376 Napisano 8 Kwietnia 2009 Blaz wrzuć na looz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #377 Napisano 15 Maja 2009 Żeby temat nie przysechł Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #378 Napisano 15 Maja 2009 mam i ja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #379 Napisano 16 Maja 2009 Żeby temat nie przysechł Pozdro gdzie można zakupić taki paseczek ?? super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mck159 #380 Napisano 16 Maja 2009 Wiem, że to handmade, ale da się normalnie dostać coś takiego w rozmiarze od 20 lub 22mm w sklepie? - najlepiej pomarańczowym, czerwonym lub żółtym kolorze? Szukałem na googlach i nic... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #381 Napisano 16 Maja 2009 Paseczek to Fluco model Delta , a kupowałem z rok temu na watch-band-center.com . Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #382 Napisano 16 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mck159 #383 Napisano 16 Maja 2009 Wiem, że to handmade, ale da się normalnie dostać coś takiego w rozmiarze od 20 lub 22mm w sklepie? - najlepiej pomarańczowym, czerwonym lub żółtym kolorze? Szukałem na googlach i nic... PISZĘ JESZCZE RAZ, BO NA WCZEŚNIEJSZĄ STRONĘ RACZEJ NIKT NIE SPOJRZY;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #384 Napisano 16 Maja 2009 Jeśli chodzi ci o pasek Rhino to jak raz mam taki na zbyciu - 22 mm ciemnoczerwony (bordowy) 4 klamerki stalowe satynowane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #385 Napisano 16 Maja 2009 http://www.gnomonwatches.com/NATOStrap.htm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #386 Napisano 16 Maja 2009 http://www.gnomonwatches.com/NATOStrap.htm NATO raczej za delikatny do samuraja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #387 Napisano 16 Maja 2009 NATO raczej za delikatny do samuraja Całkiem możliwe...... lecz nie wiadomo czy kolega szuka konkretnie do samuraja Czy tylko tak pyta..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #388 Napisano 16 Maja 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mck159 #389 Napisano 16 Maja 2009 Całkiem możliwe...... lecz nie wiadomo czy kolega szuka konkretnie do samuraja Czy tylko tak pyta..... Szukam, ale nie do Samuraja;)Dzięki za namiary na ten sklep. A znacie może jakieś polskie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #390 Napisano 16 Maja 2009 Szukam, ale nie do Samuraja;)A znacie może jakieś polskie?nooo w Polsce to albo samemu albo All.... w wyszukiwarkę ichniejszą wpisz "nato".....i wciśnij ENTER. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kadarius 9 #391 Napisano 16 Maja 2009 Rhino raczej nie znajdziesz w Polsce! Nato mają tu:http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/pa...e-c-140_70.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mck159 #392 Napisano 17 Maja 2009 Chodzi mi o NATO, ale taki prosty, jednokolorowy... Kto na tym forum takie wykonuje i za ile lub zna link do poradnika jak wykonać? A dlaczego nie nadaje się do Samuraja? Przecież na pokazanych przezemnie zdjęciach Koledzy mają takie paski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #393 Napisano 12 Marca 2010 No Panowie .... od maja 2009r. żadnej foty w temacie Ninja i Pomarańczko w tle Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #394 Napisano 17 Marca 2010 Macie może jakieś namiary gdzie można nabyć czarnego w dobrej cenie? 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pr2emo 1 #395 Napisano 17 Marca 2010 Na alledrogo jest jeden w licytacji http://www.allegro.pl/item947330643_seiko_samurai_black_bcm_licytacja.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #396 Napisano 17 Marca 2010 (edytowane) Na alledrogo jest jeden w licytacji http://www.allegro.pl/item947330643_seiko_samurai_black_bcm_licytacja.html Dzięki, tego już obserwuję, ale wygląda, że chętnych dużo i pewnie cena jeszcze pójdzie znacznie w górę. Chodziło mi bardziej o jakiegoś dystrybutora, importera lub sklep internetowy. Lub może ktoś z klubowiczów chce się pozbyć....? Edytowane 17 Marca 2010 przez Santino 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #397 Napisano 17 Marca 2010 Chodziło mi bardziej o jakiegoś dystrybutora, importera lub sklep internetowy.Samuraj nie jest produkowany już od dłuższego czasu, więc pozostaje tylko rynek wtórny. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okeido 0 #398 Napisano 17 Marca 2010 Na ebay są dwa czarny i biały http://cgi.ebay.pl/SEIKO-SAMURAI-NOIRE-ACIER_W0QQitemZ260569893562QQcmdZViewItemQQptZFR_YO_BijouxMontres_Montres?hash=item3cab2d0aba#ht_500wt_1182 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeJot 113 #399 Napisano 20 Marca 2010 Odkąd zmieniłem pasek to ciężko mi się z nim rozstać choćby na chwilę 0 "Miłownik dokładnego zegarka, to jest dobrego chronometru..."pozdrowienia, Tomasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Santino 917 #400 Napisano 22 Marca 2010 Odkąd zmieniłem pasek to ciężko mi się z nim rozstać choćby na chwilę Super!!! 0 Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach